Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já osobně pokud bych disponoval takovou částkou a chtěl "echt -divery" tak bych šáhnul po tomhle:

Ale je to samozřejmě jen typ :smile_anim:

No myslím si, že jsetli hledal max. průměr 41mm tak těch 49 je už fakt o hodně víc :D

Odesláno

Vim, že tady na foru to není moc oblíbená značka, ale v týhle cenový kategorii bych si vybral nějaký U-BOATY. Neuvedu typ, protože se mi od nich líbí skoro všechny.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Který U-Boaty maj maximálně 42 mm..?

43mm

www.uboatwatch.it/model.php?idM=37

Odesláno

Momentalne jsem v rozpoložení, že bych okamzite bral sectovy Aquatimery. Nicméně, ke zvazeni rozhodne MOONY, PO 42 s 8500, nezaznely tu Breitling SOH 42, pokud netrvas na kulatých, v každém případě bych uvažoval o TH Monaco. IWC Mark VI. Atd...

Odesláno

4250 + doprava 100 + DPH 913 a jsme na 5264 x cca 20 a ejhle 105 tis.

vše ok, jen nevím o tom, že by se u Seiya-sana platilo dopravné - viz "Our price includes all S&H so that you don't have to calculate shipping cost"

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Doporučované značky jsou, pominu-li úchylnosti typu U-Boat, prvotřídní. Sám bych se přikláněl na stranu Omega Aqua Terra. Dávám jim přednost dokonce i před IWC Aquatimer. Strojek 8500 považuji za vynikající. Přesto se domnívám, že by stálo za to věnovat svou pozornost při výběru i značkám, které se na fóru vůbec neobjevují. V mnoha případech to bývá ohromná škoda. Mnohé z nich vyrábí mnohatisícové série velmi kvalitních hodinek, mají několik řad modelů a dokonce disponují i in-house strojky.

Dnes nechci hovořit o firmě, která vyrábí tzv. malosériově, v podstatě ručně i když by to bylo pochopitelně velmi zajímavé. To by si ovšem musel k zvolenému rozpětí částky přidat nulu. Vybral jsem dceřinou značku hi-endové firmy Girard-Perregaux, JeanRichard. JeanRichard disponuje in-house strojkem s označením JR-1000 a výše. Tímto strojkem celkem běžně osazuje své výrobky. JeanRichard vyrábí několik řad z niž se jedna věnuje právě hodinkám typu diver. Z ní jsem vybral dva modely, jeden má netypicky řešenou rezervu tahu, JeanRichard DIVERSCOPE LPR. Druhé hodinky jsou standartní Jean Richard Aquascope 30, volba na ně padla jen pro barvu číselníku. Podle mého názoru se na divery hodí modrá a ta se JeanRichard velmi povedla což můžete posoudit z fotografií.

Závěrem nutno podotknout, že bohužel osmdesát tisíc nebude stačit, musel by si ještě něco přidat. Pokud by se Ti zalíbily hodinky hodinky JeanRichard DIVERSCOPE LPR, což bych se Ti ani nedivil, musel by si jít dost přes sto tisíc. Model má in-house JR 1010.

JeanRichard DIVERSCOPE LPR

JeanRichard Aquascope 30

zdroj - http://oceanictime.b...nck-cammas.html

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

vše ok, jen nevím o tom, že by se u Seiya-sana platilo dopravné - viz "Our price includes all S&H so that you don't have to calculate shipping cost"

Možná ano, možná ne, 2500 Kč není podstatné v té kalkulaci. Já tam mám o dopravném napsané toto :

Quoted shipping is for U.S. destinations. International shipping quotes available upon checkout.

Odesláno (upraveno)

Doporučované značky jsou, pominu-li úchylnosti typu U-Boat, prvotřídní.........

Ty Tebou doporučený Diverscope jsou bomba,ta vymyšlená rezerva nátahu v indexu se mi moc líbí.četl jsem recenzi a dost mě berou.

A abych nestál stranou Perrelet A 1053/2,WR 800 metříků,tak do vany bez obav :D a jedny z těch co padnou i ke košili.Za 67 ( bez slevy)

0001457_300.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...