Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj..hodlám se kousek posunout dál

zvažuju něco v ceně řekněme 60-80.000

buď vyloženě divery, nebo vodotěsnost aspoň 100m na nošení preferuju tah oc. před kůží a vzhledem k obvodu zápěstí rozměr 40,41... 42 už je úplně max

sice nějakou představu mám, ale schválně ji nechci moc prezentovat, abych nikoho neovlivňoval a třeba se nechal překvapit a inspirovat nečekaným typem.

jestli se vám někomu chce...dejte tip na svoje favority v téhle relaci

díky všem ))ahoj

Odesláno (upraveno)

Těch hodinek bude určitě více, otázka je zda chceš nové nebo lehce použité...

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Kua, tisíc dolarů za tyhle administrativní ptákoviny, to jsem myslel, že vyjde levněji.:/

V tom případě se omlouvám za nevyhovující tip:).

Odesláno (upraveno)

Za tuhle cenu by se daly sehnat zánovní Omega Aqua Terra s kalibrem 8500, výhoda výběru ze dvou velikostí: 38 a 41 mm. Za ty peníze super strojek vyhlášený mimořádnou přesností a delší rezervou chodu. Napadly mě ještě zánovní Explorery 39mm (214270), ale i tak pořád nad limit, starší 36 mm (114270) by se mohli za 80 sehnat. Jinak pokud to nemusí být funglovky, za tyhle peníze už máš super výběr Breitling, Aquatimery od IWC, chrono (např. Sinn 6000), mohl bys mít i fungl nový Moonwatche, ale tam chybí požadovaná vodotěsnost. Asi by to chtělo vědět, jakým stylem by ses chtěl ubírat nebo k čemu/kam je budeš nejčastěji nosit. Aqua Terra nebo Explorer by byly takový univerzály na všechno.

2518.jpg

500x1000px-LL-50e549d4_OmegaAT8500.jpeg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Zkusit sectovy Aquatimery. Pouzdro maj 43, ale maj kratky nozky a dolu zalomeny prvni clanek naramku/remenu, takze padnou jak ulity.

Ja je mel v chronu, mam ruku 17,5 a sedely mi s rezervou,

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

V týhle cenový kategorii už to začíná být zajímavější a je to jedna otázka za druhou.Ale určitě bych se snažil sehnat něco s inhousem,za 80 by mě Eta nebavila,ani upravená.A to zas až tak jednoduchej úkol neni.Nevim,kde bych sehnal sakra ty PO za tuhle cenu,no možná v německu s nějakou slevou,tedy kalibr 8500.Na 24 začínaj na 90,tak je leda ještě hodit dolu.

Odesláno

Ty IWC jsou technologicky výborný hodinky, ale po zakoupení bych okamžitě dal na ně lunetu a minutovou ručku z verze s bílým ciferníkem, tu žlutou barvu nedávám....

Odesláno

bcmike: včera jsem je viděl naživo, za mě NE, to je lowend jako pra.se.

Čau, a co ti na nich nesedí? Je to v hledáčku můj další favorit. Máš nějaké postřehy? Já je ještě naživo neviděl.

Dík, V.

Odesláno

Ta matná luneta působí hrozně levně a trojúhelníkový index je "nakreslenej". Ciferník vypadá hodně ploše a indexy s ručkama jsou hrozně fádní. Vedle nich vypadají Black Bay jako hoooodně luxusní hodinky. Mají oboje u Bechyně ve vitrínce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...