enGiN Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 A co Mountain Hardwear DryCommuter? Podle mě vypadá perfektně a navíc by neměl promoknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Vsechno je to spotrebni zbozi na par let.Snad bys ten batoh nechtel nosit 15 let jako tvuj ded:-) Všechno rozhodně spotřební zboží není a 20 let u batohu nemusí být žádnej problém...pokud nemáš spotřební přístup, pak jsou samozřejmě Nixon, Dakine nebo Burton za 1500,- ideální volbou a můžeš každý dva roky měnit za "novou" kolekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Všechno rozhodně spotřební zboží není a 20 let u batohu nemusí být žádnej problém...pokud nemáš spotřební přístup, pak jsou samozřejmě Nixon, Dakine nebo Burton za 1500,- ideální volbou a můžeš každý dva roky měnit za "novou" kolekci.Jasný,ale kolega hledá batoh do dvou tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 já mám Millican Smith the roll...je to vak, ale vzadu má kapcu na noťas, voskovaný plátno, skvělý zpracování...drží skvělehttps://www.thepriorymenswear.co.uk/collections/millican Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Jasný,ale kolega hledá batoh do dvou tisíc. A stejně to dopadne jako s hodinkama: Doporučte něco do dvaceti a nakonec je z toho padesát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Presne tak,jakejkoliv batoh do desitky je uplne k nicemu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 s batohem opatrně .... jo ? 4.2. Povinnosti cestujícího 13. Cestujícímu při přepravě v zájmu zajištění bezpečnosti jeho i ostatních osob není zejména dovoleno: p) pohybovat se ve vozidle s batohem nebo jiným zavazadlem na zádech, kterým by případně mohl ohrozit bezpečnost osob a plynulost jejich pohybu ve vozidle nebo v přepravním prostoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 To mi připomíná jednu paní v MHD která nechtěla zaplatit za nějakého ratlíka a potom chtěla ,že bude sedět vedle ní na sedadle a známý jí řekl,že může sedět vedle ní,ale musí mít nohy na zemi a za jízdy se držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 A co neco od http://www.jansport.com/international.html ja s jednim odchodil celou stredni a jeste porad ho mam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Boll batohy? mám a funguje dobře)http://www.boll.cz/index.php?cmd=page&type=51&categoryID=8&productType=1 Upraveno 4. října 2016 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Že se dá do dvojky koupit kvalitní batoh, za tím si stojím. Od české firmy Doldy mám batoh na hory už několik let, občas ho vyperu a vypadá pořád jako nový a to jsem ho jakou dobu nosil na střední jako batoh do školy a to se vsadím, že Corazon by toho vydržel ještě daleko víc a to stojí míň. Kdyby se mi nepřestal líbit design, tak bych si nový batoh na krátké tůry ani nekupoval. Jenže holt nebude trendy. Máte někdo tuhle klasiku? Myslím, že obyč plátěný batoh by mohl být řešení. https://www.urbanstore.cz/muzi/tasky-a-batohy/panske-batohy/batoh-converse-original-backpack-core4.html Je opravdu tak velký jak píšou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 A Messenger by se ti nelíbil? Třeba přesně ten, co s ním jezdí žlutí Messengeři, nebo trochu upravenej. Má 35 litrů, je dost odolnej, bez potisku se do dvojky vejdem. Nebo mrkni na Braasi, tam bude ale požadovaná velikost dost nad tvůj limit... Odkaz na ten Messenger, prosím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Odkaz na ten Messenger, prosím. Díky.UTFG http://www.kola-online.cz/batoh-ortlieb-messenger-bag/d17203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Já měl na mysly TENTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Spíš si myslím, že Mirek myslel něco z vlastní produkce, která ale nebude běžně v prodeji jako konfekce, takže to bude vypadat klidně trochu jinak... EDIT: už to stihl sám Upraveno 5. října 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Já měl na mysly TENTO. Díky. V menším to neděláte? Líbí se mi, ale na běžné nošení je to dost velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ahoj panstvo, zjistil jsem, že nutně potřebuji nějaký městský batoh. Během semestru většinu času nosím hnědou tašku přes rameno, ale teď v létě do práce a tak jsem nosil svůj outdoorový batoh a prostě to není ono. Když jsem se zkoušel podívat, tak jsem zjistil, že vůbec nemám přehled a nevím co hledat. Vím, že tady bude určitě spousta odpůrců batohů do města, ale někdy to prostě jinak nejde. Chtěl bych něco nepříliš sportovního, třeba trochu do retra. Důležitý parametr je objem, ten by měl být minimálně 30l, což by mohl být celkem problém jak jsem tak zatím zjistil. Cena tak do dvojky. Dík za případné postřehy.Pokud trochu přitlačíš, mohl by sis náajít (nebo se aspoň inspirovat a pak koupit v EU) tady: http://www.ebags.com/search/dept/backpacks/z/x-large/p/50-to-70~70-to-100/g/mens?sort=pricelowtohigh&crawl=no&origin=left_nav Kdysi jsem tam koupil super ledvinu Mountainsmith manželce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Díky. V menším to neděláte? Líbí se mi, ale na běžné nošení je to dost velké.Dělají se 3 velikosti, nejmenší má 35l, takže v pohodě, já ho běžně nosím. Tyhle jsou svařovaný a to má určitý omezení, případně ho můžeme ušít a tam se dá udělat prakticky jakákoliv velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Zvážil by som pozrieť aj samsonite: http://www.samsonite.cz/batohy/ Sú "konzervatívne" a dizajnovo nekričiace (aj keď toto je subjektívne a nemusí sa to brať ako výhoda) a klavne... vnútorné výplne, opora chrbta atď. všetko na úplne inej kvalitatívne úrovni ako "brandy" v rovnakej cenovej kategórii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Dělají se 3 velikosti, nejmenší má 35l, takže v pohodě, já ho běžně nosím. Tyhle jsou svařovaný a to má určitý omezení, případně ho můžeme ušít a tam se dá udělat prakticky jakákoliv velikost.Můžeš, prosím, napsat rozměry jednotlivých velikostí, případně lze někde dohledat další detaily, jako např. možné barvy, fotky a tak? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se