Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Laphroaig Quarter Cask & Citizen Promaster.

Abych byl upřímný, tak docela zklamání. Čekal jsem takovou "zesílenou" desítku (u které mi právě chybělo těch pár procent), ale z toho nemocničního šmaku moc nezůstalo...

No nic, další na řadě z právě příchozího balíku bude Ardbeg 10 a Port Charlotte 10.

Říkám si, co by se stalo kdybych na tohle fórum nelez. Zůstal bych u Teacher's, quartzových hodinek, kafe z kapsle, švýcaráku... Ani bych nevěděl, že existuje něco lepšího :-)6f64c1de05f9dbc2fefea4c541601c85.jpg

Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk

Všechny 4 zmíněné mám moc rád, ani jedna mě nikdy nezklamala. Každá je jiná, ale není lepší, či horší. Jsou jako kapela z jednoho ostrova, každá hraje jinej tón, ale je to krásný souzvuk.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, už se na ty další dvě těším. Včera jsem to QC ochutnal ještě jednou večer s tím, že jsem si z hlavy vygumoval porovnávání s 10kou a bral to jako jinou whisku. A moc dobrý 🙂

Upřímně teď nechápu ty srovnávačky "10 vs. QC" na YouTube. Je to jako porovnávat jestli je lepší auto nebo motorka 🙂

Odkaz ke komentáři

V 14. 2. 2023 v 19:37, Nick06 napsal:

Nejsem žádný degustator ale " ogar z valašska " takže: jemná rašelinová, necítím jód jak Laphroaig, taková sherry pro chlapa. Lehce pepřová a citrusová. Ve vůni kouřová ale nic tam nevadí. Kulatá a pitelná. Když přijdou kámoši a budou chtít ochutnat tak tohle je to co jim nabídnu. Jsem velmi příjemně překvapen, jsem na služebce a zítra musím být OK ale dám si ještě jednu.fb3d7a83cefc12281c9049001ac8d596.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Nice. Cize v zasade dost jemna? S Uigeadailom nevies nahodou porovnat? Lebo sa mi to zda celkom dost odlisne podla tvojho popisu..

Odkaz ke komentáři

Nice. Cize v zasade dost jemna? S Uigeadailom nevies nahodou porovnat? Lebo sa mi to zda celkom dost odlisne podla tvojho popisu..
Včera jsem si dal a ano je prostě jemná. Bohužel porovnat nemůžu protože Uigeadailom nemám.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Aj ked su to dymovky z jedneho regionu, rozdiely su znacne. Charakter Lagavulinu je cistejsji,elegantnejsj, integracia alkoholu je na velmi dobrej urovni. V zavere namiesto popola z cigariet citim drevo horiace. Toto bolo len tak neplanovanee s kamosom na rychlo Este sa tomu povenujem.

20231126_203941.jpg

Upraveno uživatelem tedwine
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...