Hasňa Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Laphroaig Quarter Cask & Citizen Promaster.Abych byl upřímný, tak docela zklamání. Čekal jsem takovou "zesílenou" desítku (u které mi právě chybělo těch pár procent), ale z toho nemocničního šmaku moc nezůstalo...No nic, další na řadě z právě příchozího balíku bude Ardbeg 10 a Port Charlotte 10.Říkám si, co by se stalo kdybych na tohle fórum nelez. Zůstal bych u Teacher's, quartzových hodinek, kafe z kapsle, švýcaráku... Ani bych nevěděl, že existuje něco lepšího :-)Odesláno z mého SM-G525F pomocí TapatalkVšechny 4 zmíněné mám moc rád, ani jedna mě nikdy nezklamala. Každá je jiná, ale není lepší, či horší. Jsou jako kapela z jednoho ostrova, každá hraje jinej tón, ale je to krásný souzvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Jo, už se na ty další dvě těším. Včera jsem to QC ochutnal ještě jednou večer s tím, že jsem si z hlavy vygumoval porovnávání s 10kou a bral to jako jinou whisku. A moc dobrý Upřímně teď nechápu ty srovnávačky "10 vs. QC" na YouTube. Je to jako porovnávat jestli je lepší auto nebo motorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Port Charlotte 10 a rugby (na balkon už to dneska není).Moc dobrý, trochu mi to připomíná můj oblíbený Gold Cock Peated (tam je ta sladká složka výraznější). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 14. 2. 2023 v 19:37, Nick06 napsal: Nejsem žádný degustator ale " ogar z valašska " takže: jemná rašelinová, necítím jód jak Laphroaig, taková sherry pro chlapa. Lehce pepřová a citrusová. Ve vůni kouřová ale nic tam nevadí. Kulatá a pitelná. Když přijdou kámoši a budou chtít ochutnat tak tohle je to co jim nabídnu. Jsem velmi příjemně překvapen, jsem na služebce a zítra musím být OK ale dám si ještě jednu. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Nice. Cize v zasade dost jemna? S Uigeadailom nevies nahodou porovnat? Lebo sa mi to zda celkom dost odlisne podla tvojho popisu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Dneska tahle. Moc dobrá a zajímavá chuť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Nice. Cize v zasade dost jemna? S Uigeadailom nevies nahodou porovnat? Lebo sa mi to zda celkom dost odlisne podla tvojho popisu..Včera jsem si dal a ano je prostě jemná. Bohužel porovnat nemůžu protože Uigeadailom nemám. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Ardbeg An OaOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Profesionální artové foto na téma "rugby skrz sklenku Ardbeg 10".Dobrota.Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shooter Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 V 5. 3. 2007 v 18:16, NIGHTinGALE napsal: Pane, slovní spojení irská whisky je blábol. Whisky dělají ve Skotsku. V Irsku je whiskey btw - já preferuji Laphroaig Mám stejný vkus - Laphroaig Quarter Cask, Lagavulin, Smokehead... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Odložený zbyteček dnes padl za vlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 V nástupu chuti je příjemně silná i tělnatá, ku škodě jí to ale dlouho nevydrží. Jinak jde o whisky dobrou, fandy palírny Laphroaig asi vyloženě nezklame. (Možná jen tuzemská cena je trochu nadsazená; třeba v Německu je k sehnání od cca 60 €.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Dobrá, silná, ačkoliv oproti standardní desítce docela posunutá. A to i po naředění. Místo jasné dezinfekční linky nacházím spíš pach starých obvazů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Laphroaig PX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Ratio v Lipencich, akce do konce listopadu. Za zmínku stoji Lagavulin 16 a Laphroaig 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 AnCnoc Peatheart batch 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Chystám se na otocku na týden do Skotska, přílet do Edinburghu. Kdo jste tam byl, jaký destilerky jsou za vás must visit, a který naopak člověk zažít nemusí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 U nás už to začína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Vo voni - slany karamel,v pozadi raselina. On the palet - maritime, medicine, suchy med(?) trochu tenka. Zaver popol, celkom kratky. Dobry drink (hlavne vona je super) lepsie ako klasicka 10, ale to nestaci aby som nakupil viac flias. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Venku sice svítí slunce, ale vítr je studený a vlezlý. Dopoledne i zasněžilo. A 15letá GlenAllachie je v takovém počasí výbornou volbou. Vlastně mám tuto whisky dost spojenou s tuhou zimou (stejně tak 10leté plnění téže "stáje"). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) Aj ked su to dymovky z jedneho regionu, rozdiely su znacne. Charakter Lagavulinu je cistejsji,elegantnejsj, integracia alkoholu je na velmi dobrej urovni. V zavere namiesto popola z cigariet citim drevo horiace. Toto bolo len tak neplanovanee s kamosom na rychlo Este sa tomu povenujem. Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se