Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak uz viem o com ste pisali. Plna chut ale nie prilis aromaticka vona, ziadny asfalt, kultivovana, dym a drevo decentne tak akurat pre mna, fakt vyrovnana ale pri tom neni vobec fadna, o dost ina ako som skusil doteraz (aj ked, skusil som len tusim 8-9 druhov). A troska dry sherry som tam nasiel (mozno preto ze som ju popijal posledny tyzden :) )

Návštěvník dabelM
Odesláno

Já začínal klasickými blendy : Ballantines, Johnnie Walker, Tullamore, Jameson, Chivas Regal...

Moje první singl malt byl 10letý Talisker a 16letý Lagavulin...

Dneska si kupuji většinou whisky  nakouřené whisky z Islay a Island, pokud chci na léto něco "jiného", tak jdu do provoněné whisky z palírny BenRiach.

Odesláno

ve společnosti těchto čtyř láhví průběžně získávám první zkušenosti s kvalitní whiskey :-)  

post-36117-0-14018200-1410444922_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

ta Glendronach je fajn, kvetinkova. Z tych  jemnych asi najlepsia (subjektivne)

Jo ta spolu s Edradour jsou moje nejoblíbenější. A taky to jde vidět, když jí je tam nejméně :-)

Upraveno uživatelem ABCDE
  • po měsíci...
Odesláno

Mírně to zde oživím, zmíněnou Glendronach budu teď pořizovat jako dárek, nevím jenom, po které z nabízených verzí sáhnout... poradí někdo, kdo má odpito? :wine:

• po 2 týdnech...
Odesláno

...pokracujem v ochutnavani, Glengoyne 10y. Taka akurat. Ked dopijem tuto flasu mam v plane si trufnut na Ardbeg :)

Odesláno (upraveno)

Ja whiskou nepoliben jsem podlehl mistnim prispevkum a poridil takovy to zacatecnicky pitivo, tak jsem zvedav, zda do toho proniknu..

fe914d8b3e4a0636425a5fcd9460d468.jpg

Upraveno uživatelem tmoris
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ideální start. Jedna z nepřístupnějších. Pro začátečníky ideál.

Já bych spíš doporučil Glenlivet neb Macallan. Přeci jen to dozrávání v sudech od sherry není úplně typické.

Návštěvník Kamil
Odesláno

... tahle nevyfacká ani milce koňaků, tedy v zásadě ignoranty (marosh).

Svatá pravda. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...