TomNguyen Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Není to bůhví jak kvalita, ale Grant´s jsem měl jen v hospodě, tak alespoň vyzkouším ty rozdíly (doufám že rozeznám)
filo-boxer Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Uz se mi do baru nic nevleze a tak dojizdim zbytky. Svet single malt je tak pestry a krasny, je potreba udelat misto novackum. Kandidatu je az az...
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Tak uz viem o com ste pisali. Plna chut ale nie prilis aromaticka vona, ziadny asfalt, kultivovana, dym a drevo decentne tak akurat pre mna, fakt vyrovnana ale pri tom neni vobec fadna, o dost ina ako som skusil doteraz (aj ked, skusil som len tusim 8-9 druhov). A troska dry sherry som tam nasiel (mozno preto ze som ju popijal posledny tyzden )
TomNguyen Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Já obvykle si dávám Glenfarclas, Glenfiddlich 12yo apod. Tyhle byly za 250kč/0,7 a ta litrová Family Reserve byla za 335, tak jsem to popadl Nějak se začít musí...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Já začínal klasickými blendy : Ballantines, Johnnie Walker, Tullamore, Jameson, Chivas Regal... Moje první singl malt byl 10letý Talisker a 16letý Lagavulin... Dneska si kupuji většinou whisky nakouřené whisky z Islay a Island, pokud chci na léto něco "jiného", tak jdu do provoněné whisky z palírny BenRiach.
ABCDE Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 ve společnosti těchto čtyř láhví průběžně získávám první zkušenosti s kvalitní whiskey :-)
sureshot Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 ta Glendronach je fajn, kvetinkova. Z tych jemnych asi najlepsia (subjektivne)
ABCDE Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 (upraveno) ta Glendronach je fajn, kvetinkova. Z tych jemnych asi najlepsia (subjektivne) Jo ta spolu s Edradour jsou moje nejoblíbenější. A taky to jde vidět, když jí je tam nejméně :-) Upraveno 11. září 2014 uživatelem ABCDE
Triskell Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Mírně to zde oživím, zmíněnou Glendronach budu teď pořizovat jako dárek, nevím jenom, po které z nabízených verzí sáhnout... poradí někdo, kdo má odpito?
filo-boxer Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Nemam je vyzkousene, ale pokud budu verit hodnoceni zakazniku z whisky.de, tak plati klasicke "cim starsi, tim lepsi". Takze bych vzal tu nejstarsi, ktera se ti vleze do rozpoctu. Kurna, asi budu muset taky nejakou otestovat. http://www.whisky.de/shop/Schottland/Single-Malt/Highland-G/Glendronach-12-Jahre--.html?listtype=search&searchparam=Glendronachhttp://www.whisky.de/shop/Schottland/Single-Malt/Highland-G/Glendronach-Revival-15-Jahre--.html?listtype=search&searchparam=Glendronachhttp://www.whisky.de/shop/Schottland/Single-Malt/Highland-G/Glendronach-Allardice-18-Jahre--.html?listtype=search&searchparam=Glendronachhttp://www.whisky.de/shop/Schottland/Single-Malt/Highland-G/Glendronach-Parliament-21-Jahre--.html?listtype=search&searchparam=Glendronach
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 ...pokracujem v ochutnavani, Glengoyne 10y. Taka akurat. Ked dopijem tuto flasu mam v plane si trufnut na Ardbeg
tmoris Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Ja whiskou nepoliben jsem podlehl mistnim prispevkum a poridil takovy to zacatecnicky pitivo, tak jsem zvedav, zda do toho proniknu.. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem tmoris
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Ideální start. Jedna z nepřístupnějších. Pro začátečníky ideál.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Ideální start. Jedna z nepřístupnějších. Pro začátečníky ideál. Já bych spíš doporučil Glenlivet neb Macallan. Přeci jen to dozrávání v sudech od sherry není úplně typické.
tmoris Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 To me na tom prave oslovilo. Ja sherry rad
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak si kup "Amontillado" a nelemtej nám skotskou. EDIT: A nezapomeň na Poea.
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Souhlasím, že typické to není, ale ze svého okolí vím, že tahle nevyfacká ani milce koňaků, tedy v zásadě ignoranty (marosh).
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 ... tahle nevyfacká ani milce koňaků, tedy v zásadě ignoranty (marosh). Svatá pravda.
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Už jsem to od něj schytal. On mě k whisky z Islay, kterou dneska piju téměř monotématicky, někdy v 98' vlastně přivedl. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se