Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nasel jsem ji na ebay za docela dost penez:

http://www.ebay.de/itm/Hedges-Butler-15-Jahre-Alter-Schottischer-Whisky-/331421971280

Je to sice blend, ale 15 let, tak by to nemuselo byt spatne. 

Ja dnes poprve Caol Ila a je vyborna.  :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jste mne navnadili, abych po letech zkusil znovu kouřovou, že jsem dnes v Makru neodolal.. Výborná, klidné by ji mohli mít o něco levnější a dostala by trvalé místo v barečku.

Zavzpomínal jsem na dobrou edici VATky, kterou jsem měl rád. Tahle lafka je dobrá, možná trochu ostřejší, než jsem zvyklý z rumíků.

Znalci, doporučte podobně kouřovou, méně ostřejší v úvodu. Caol ?

Odesláno

Pokud neco mene stipaciho, tak idealne aby to bylo aspon chvilku v sherry sudech. Tak treba Bowmore 12/15/18, Benromach 10, Highland Park, Lagavulin 16, Laphroaig Quarter Cask. Talisker Port Ruighe... 

Caol Ila 12 je super, ale taky ten dub trosku zastipe na jazyku. 

A ten led si schovej do kofoly, do single malt nepatri. ;)

Odesláno

Filo - dík za info, příležitostně zkusím.. Teď o dva panáčky později si již jazyk začíná zvykat..

Led - já vím, chtěl jsem zkusit pecičku, zda v úvodu nepomůže..;-)

• po 3 týdnech...
Návštěvník dabelM
Odesláno

Platím jsem vyzkoušel tři různé lahve z palírny Yamazaki, konkrétně 12yo, 18yo a distilery reserve. Všechny jsou to velmi, velmi voňavé whisky, které jsou srovnatelné s produkcí pálíren z oblasti Speyside... Pokud ti styl whisky ze Speyside vyhovuje, tak zkus v ČR dostupnou Distillery Reserve.

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Jj, jsou to velmi zajímavé plnění, na které se těším až je otevřu.

Za 14 dní se bude konat Feis Ile 2015, a to budu doplňovat svůj whisky bar na zimní období produkcí nakouřených whisek z palíren Ardbeg a Laphroaig.

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Můj první post zde v tomto vláknu. Nikdy jsem na tohle pití nebyl (spíše manželka) ale v neděli měli v Tel Avivu na letišti košt Glenmorangie quinta ruban  a myslím, že jsem lapen. Fakt příjemné pití.

Odesláno

Děkuji pánové z rady, určitě nejméně jednu z nich vyzkouším :) A kde byste mi je doporučili nakoupit? Nejlépe ČR nebo EU

Návštěvník dabelM
Odesláno

Mohl bych ti poslat vzorek, ale na prodej druhou láhev nemám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...