Liqid Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Místní odborníci poraďte, má cenu tohle načínat, nebo to raději darovat a poslat dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Nasel jsem ji na ebay za docela dost penez:http://www.ebay.de/itm/Hedges-Butler-15-Jahre-Alter-Schottischer-Whisky-/331421971280 Je to sice blend, ale 15 let, tak by to nemuselo byt spatne. Ja dnes poprve Caol Ila a je vyborna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Jj kul ila je jedna z mych oblibenych, pekna kourovka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak jste mne navnadili, abych po letech zkusil znovu kouřovou, že jsem dnes v Makru neodolal.. Výborná, klidné by ji mohli mít o něco levnější a dostala by trvalé místo v barečku. Zavzpomínal jsem na dobrou edici VATky, kterou jsem měl rád. Tahle lafka je dobrá, možná trochu ostřejší, než jsem zvyklý z rumíků. Znalci, doporučte podobně kouřovou, méně ostřejší v úvodu. Caol ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Nevložil se mi obrázek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Pokud neco mene stipaciho, tak idealne aby to bylo aspon chvilku v sherry sudech. Tak treba Bowmore 12/15/18, Benromach 10, Highland Park, Lagavulin 16, Laphroaig Quarter Cask. Talisker Port Ruighe... Caol Ila 12 je super, ale taky ten dub trosku zastipe na jazyku. A ten led si schovej do kofoly, do single malt nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Filo - dík za info, příležitostně zkusím.. Teď o dva panáčky později si již jazyk začíná zvykat..Led - já vím, chtěl jsem zkusit pecičku, zda v úvodu nepomůže..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dnes mě dorazily dvě nové akvizice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Nějakou japonskou whisky se taky chystám zkusit. Kterou byste mi doporučili do začátku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Platím jsem vyzkoušel tři různé lahve z palírny Yamazaki, konkrétně 12yo, 18yo a distilery reserve. Všechny jsou to velmi, velmi voňavé whisky, které jsou srovnatelné s produkcí pálíren z oblasti Speyside... Pokud ti styl whisky ze Speyside vyhovuje, tak zkus v ČR dostupnou Distillery Reserve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dnes mě dorazily dvě nové akvizice :-)Pěkné, to bych si dal líbit! Nějakou japonskou whisky se taky chystám zkusit. Kterou byste mi doporučili do začátku?Z japonců jsem měl jen Nikka from the barrel a Hibiki 17 yo a obě byly vynikající, Japonci to umí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Jj, jsou to velmi zajímavé plnění, na které se těším až je otevřu. Za 14 dní se bude konat Feis Ile 2015, a to budu doplňovat svůj whisky bar na zimní období produkcí nakouřených whisek z palíren Ardbeg a Laphroaig. Upraveno 14. května 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Můj první post zde v tomto vláknu. Nikdy jsem na tohle pití nebyl (spíše manželka) ale v neděli měli v Tel Avivu na letišti košt Glenmorangie quinta ruban a myslím, že jsem lapen. Fakt příjemné pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Děkuji pánové z rady, určitě nejméně jednu z nich vyzkouším A kde byste mi je doporučili nakoupit? Nejlépe ČR nebo EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Prohledej net (seznam zbozi a google) a pripadne obcas v Makru maj nejakou akci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Od kolegyně jsem dostal tohle. Zajímavé čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Dnes ke mě dorazila objednávka z palírny Ardbeg, plnění Ardbeg Perpetuum Distillery Release o síle 49,2%vol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Wow. Neni jeden na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Mohl bych ti poslat vzorek, ale na prodej druhou láhev nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 No to mi je jasne, ale za pokus to stalo. Uz piju jenom Ardbeg a Laphroaig. Takze tyhle zvlastni edice me zajimaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se