Traveller Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Dnes jsem otevřel Lagavulin 16Y a musím říct, že tu budu pít ještě dlouho. Vůně nemocnice není nic pro mě. Vůbec tam necítím nic jiného - jen ten jód To Balvenie DW 12 je jiné kafe. První ochutnání bylo takové rozpačité ale pak už to jelo. Moc příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Obě moje oblíbené. Kdybys nenašel k té Lagavulin cestu, hlásím se jako dobrovolník k ekologické likvidaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Do řady za filo-boxera! já koupil v sobotu Taliskera 10yo a jsem spokojený maximálně... Lagavulin to není ale pěkná rašelinová singlmaltka se slanou chutí... Pěkně vyvážená... Akorát mi tam chybí ten jód :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jj, Talisker je myslím na seznámení s kouřovkama ideál. Lagavulin a Ardbeg mám na seznamu jako další, ať vyplním díru mezi tím Taliskerem a ultra hardcore Laphroaig-em ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jj, Talisker je myslím na seznámení s kouřovkama ideál. Lagavulin a Ardbeg mám na seznamu jako další, ať vyplním díru mezi tím Taliskerem a ultra hardcore Laphroaig-em ;-) Jo, s tim Taliskerem souhlasim, ten nekope a je hodnej. Ale Ardbeg jako predklokan k Laphroaigu neberu. Ardbeg Uigeadail je podle meho silnejsi a vyraznejsi nez Laphroaig a dokonce vyraznejsi, nez Laphroaig Quarter Cask. Obe kopou myslim stejnou ligu. Obe palirny jsou spickove a obe jsou me nejoblibenejsi. Z tech dvou je myslim nejjemnejsi Ardbeg 10 a pak s velmi mirnym odstupem Laphroaig 10. Ale treba Ardbeg Corryvreckan je zase ostrejsi. a tak dale. Obe maji ruzne silne varianty s ruznou intenzitou a chuti. Bavime-li se o zakladnich desitkach, tak ano, Ardbeg je asi trosinku jemnejsi. Obzvlaste ve vuni. Ale ne o moc. IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 No prosím, zase jsem dnes nežil nadarmo a něco se dozvěděl. Zatím zkouším základní desítky a získávám rozhled, ani nevím proč jsem získal dojem že nic výraznějšího než Laphroaig není. To je taková krása když člověk ví, že toho tolik ještě neochutnal a že se může těšit na další a další zážitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 To je sice pravda, ale sem tam ochutnas taky pekny humus. Zhodou okolnosti uplne posledni whisky, kteru jsem kdy dostal od taty byla draha, chvalena a nedala se vypit. Hruza. musel jsem ji dat kamosovi, ktery vypije vsechno. To je riziko objevovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jsem uplne radsi zapomnel, jak se jmenovala, tak jsem to musel pohledat. Byla to Clynelish. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dnes ke mě dorazila další várka letošních novinek z ostrova Islay, je to Laphroaig v sudové síle CS007 :-) Vybral jsem si také dárky za nastřádané kódy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Co to je CS007? A jaké kódy sbíráš? Akde se za to dá něco dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Chlapi, potřebuji poradit. Ta Lagavulin 16 byla evidentně krok vedle. Beru to jako varování před rychlými nákupy. Zatím 100% má u mně Glenmorangie quinta ruban - ta splňuje vše, co jsem očekával (barva, vůně, chuť..). Takže bych rád zkusil něco podobného, tedy blíž k ovoci a míň k řasám a jódu . Jako další pokusné vzorky jsem vybral tyto: Ardbeg 10Y, Arran 10Y, Benriach 12 Y Sherry Matured, Aberlour Select Oak, Glendronach 15Y Tawny port finish a Isle of Jura Superstition. Kupuji po 0,7 l takže bych ocenil vaše názory na tuto selekci. Klidně do mě - moje jediná orientace jsou fora a výše zmiňovaná příručka (sehnal jsem novou z roku 2010). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 CS007 = Laphroaig Cask Strenght Batch 007 V každé tubě whisky Laphroaig najdeš booklet s unikátním kódem. První kód použiješ na registraci do klubu přátel Laphroaig, další si načítáš na své konto a v e-shopu za ně nakupuješ. Odkaz je zde : http://www.laphroaig.com/friends/redeem/redeem-points.aspx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Chlapi, potřebuji poradit. Ta Lagavulin 16 byla evidentně krok vedle. Beru to jako varování před rychlými nákupy. Zatím 100% má u mně Glenmorangie quinta ruban - ta splňuje vše, co jsem očekával (barva, vůně, chuť..). Takže bych rád zkusil něco podobného, tedy blíž k ovoci a míň k řasám a jódu . Jako další pokusné vzorky jsem vybral tyto: Ardbeg 10Y, Arran 10Y, Benriach 12 Y Sherry Matured, Aberlour Select Oak, Glendronach 15Y Tawny port finish a Isle of Jura Superstition. Kupuji po 0,7 l takže bych ocenil vaše názory na tuto selekci. Klidně do mě - moje jediná orientace jsou fora a výše zmiňovaná příručka (sehnal jsem novou z roku 2010).Zkus si přečíst a logout na fórum : http://whisky.nethar.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Zkus si přečíst a logout na fórum : http://whisky.nethar.cz To bude drahé, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 To bude drahé, ne ? Co by mělo být drahé ? Na tomto fóru nalezneš recenze na lahve které byly anebo jsou v nabídce jednotlivých palíren. Pokud ti chutnala láhev určité značky, zpátky se můžeš podívat na recenze a srovnání dalších produktů téže značky atp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 CS007 = Laphroaig Cask Strenght Batch 007 V každé tubě whisky Laphroaig najdeš booklet s unikátním kódem. První kód použiješ na registraci do klubu přátel Laphroaig, další si načítáš na své konto a v e-shopu za ně nakupuješ. Odkaz je zde : http://www.laphroaig.com/friends/redeem/redeem-points.aspx?V klubu jsem, ale to s těma kódama mi nějak uniklo. Dík za instrukce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Myslím jako vstup na Chronomag - prostě to asi neskončí u jedné lahve... stejně tak jako to neskončilo u jedněch hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jj, žiješ ale jen jednou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 V klubu jsem, ale to s těma kódama mi nějak uniklo. Dík za instrukce!Zkus je dohledat a budeš mít pěkně zamotanou hlavu co si vybrat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Já jsem na 300 bodech. Jde to pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se