filo-boxer Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Tahle Nikka je moc dobrá a perfektně se ti hodí k hodinkám. A klidně do skleničky přidej pár kapek vody (těch 51,4% to snese a LukeD promine ), pěkně ti ta whiska rozkvete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 strašně se mi líbí ta lahev, to že je jen 0.5litru a jako úplný začátečník bych nerad splakal nad nějakou kouřovou. A musím říct, že tahle krásně voní. Na nějaké rozpoznávání vůní a chutí moc nejsem, ale je taková příjemně sladká, hodně hřeje v krku. Asi mi ta lahev vydrží dlouho.Udělal nám doma truhlář novou rádobyknihovnu a uprostřed je taková čtverhranná skříňka. Když jsem optal na co to je, tak mi přítelkyně řekla že bar. No tak jsem vyndal bordel zevnitř a postupně to zaplním A děkuji za radu s vodou, je to takové snesitelnější pití hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Rádo se stalo. Já to mám tak, že u whisek nad 50% přidávám pár kapek vody, ale opravdu jen pár, zatočím, minutku počkám. Ta whiska je pak jiná, většinou se probudí, je zajímavějši, voňavější. Ale taky se stane, že někdy zvadne, zvodnatí. Je to individuální, někdo to dělá, někdo to odmítá, za zkoušku člověk nic nedá. A ta flaška je opravdu pěkná, já jsem si ji nechal a přelívám do ní domácí slivovici, kterou dostávám každý rok na Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Což mi připomíná, že musíme zasadit švestku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jelikož jsem dnes úplně línej a nikam se mi nechce... Tak to vidím na relax ve šlépějích Al Caponeho v roli Roberta De Nira v thrilleru Neúplatní.... s Jinak prosím znalce o doporučení nějaké single maltky kourového typu podobné Lagavulin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Lobber: Lagavulin je vcelku unikat, ake dymovych whisiek je viacero - zacal by som cimkolvek od Laphroaig (moj oblubeny je Quarter cask), Ardbegu (Corrywreckan je jedna z mojich top whisky), jemne slany charakter ma Talisker (s vybornou ediciou 57° North) co Bowmore. Bruichladdich Port Charlotte ma tiez stale miesto v mojom bare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jelikož jsem dnes úplně línej a nikam se mi nechce... Tak to vidím na relax ve šlépějích Al Caponeho v roli Roberta De Nira v thrilleru Neúplatní.... s Jinak prosím znalce o doporučení nějaké single maltky kourového typu podobné Lagavulin.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Z kourovek si vzdy rad vezmu Ardbeg, ale nejaky cas trvalo se k tomu propit.Zene se nepodarilo k tomu procichat a meni cimru. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Eskimak:Díky za typy z tech tebou vypsaných, jsem neměl ještě ani jednu ...Tak už vím na co koukat :0) Mě barem prošlo jen Ardbeg 10y, Lagavulin 10/16y/ le97, the Glenlivet 12/15/18y, Miltonduff 7y, the Balvenie 12y, Laproigh 10y a Taliskér 10y..... Ale opravdu jediné na co nemám půl křivého slova, je Lagavulin 10y .... A pořád hledám něco tomu podobného ....Aetas:Rád bych poznal ženu, které toto pití bude *vonět*... ... Setkávám se často se zápornými ohlasy a s tím že to smrdí hůř jak v nemocnici ..... Upraveno 21. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Pokud hledas stejnou chut, tak nemen a kup stejnou. Vernost ma taky hodnotu.Mi prijde, ze krasa single malt je prave v te rozmanitosti. Tak stridam ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Desetileta Lagavulin? To jsem jeste neslysel, to neznam. Mas nejaky odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Ejhle .... omlouvám se, mělo to být 8y A u té oblíbené 16y.... V zápalu přemýšlení jsem se upsal .... Nějak mi to už nemyslí Desetileta Lagavulin? To jsem jeste neslysel, to neznam. Mas nejaky odkaz? Upraveno 21. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Rád bych poznal ženu, které toto pití bude *vonět*... ... Setkávám se často se zápornými ohlasy a s tím že to smrdí hůř jak v nemocnici ..... Mě ke kouřovejm single malt přivedla právě má žena já byl hrozně rumovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Ejhle .... omlouvám se, mělo to být 8y A u té oblíbené 16y.... V zápalu přemýšlení jsem se upsal .... Nějak mi to už nemyslíUf...to jsem si oddychnul. Uz jsem si myslel, ze mi neco tak zasadniho jako Lagavulin 10yo uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Mě ke kouřovejm single malt přivedla právě má žena já byl hrozně rumovejŠťastný to muž. i když, ale rumy jsou taky moje srdcovka Filo : Ano nic ti neuteklo, tak můžeš být naprosto klidný ... Doufám tedy, že jsi neměl nějaké noční můry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Pánové, pokud zrovna dvakrát netrváte na kouři a oceníte spíše jemnější whisky vyráběnou ve stylu quater cask, navíc vyhlášenou palírnou Springbank, jejíž produkci momentálně oblibuji asi tak nejvíce, tak vřele doporučuju můj poslední objev, Hazelburn 10 yo Rundlets & Kilderkins. Jako bonus dostanete sudovou sílu a láhev s nádhernou etiketou. K dostání kupř. zde za cenu 2360 Kč. Mimochodem, i Ralph z ní byl nadšený (což tedy není až tak s podivem, neb má pro Springbank rovněž slabost): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 @Luke: vies to porovnat s niecim inym alebo je to skor unikatna chut?Idem si naliat, namotal si ma na jemne chute no Glenmorangie dosla. Uvidim co vyberiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Rádo se stalo. Já to mám tak, že u whisek nad 50% přidávám pár kapek vody, ale opravdu jen pár, zatočím, minutku počkám. Ta whiska je pak jiná, většinou se probudí, je zajímavějši, voňavější. Ale taky se stane, že někdy zvadne, zvodnatí. Je to individuální, někdo to dělá, někdo to odmítá, za zkoušku člověk nic nedá. A ta flaška je opravdu pěkná, já jsem si ji nechal a přelívám do ní domácí slivovici, kterou dostávám každý rok na Vánoce. Dnes jsem právě toto řešil při nákupu doutníku, dostali jsme se ještě na whisky. A prý na degustačkách mají žulové kostičky...Že je dají do mrazáku, na cca 3 hodiny a pak vkládají do whiskovky. Je fakt, že ta žula perfektně natáhne *chlad* a pomalu ale intenzivně ho vydává ... Tudíž super zachlazení, s eliminací znehodnocení- jako zředění ... A na webu se těchto blbostí jak jsme koukali prodává nespočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Na degustacich chladi SM whisky zmrazenou zulou ve sklenkach? Muzes dat link, kde to tak delaji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ja som to pochopil ako ironiu. Ci zle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se