Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Josef01

Odesláno (upraveno)

Honza71: clovece, modrobila vypada super :smile_anim:

Furt to říkám, dalších 33 ks s bílým ciferníkem a modřenýma ručkama.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Mimochodem úžasně přesný hodinky. Velká gratulace autorům, protože zpracování hodinek i koženého pouzdra včetně řemenu - prostě nádherná práce!!!

post-11110-021665400 1359922312.jpg

post-11110-034901400 1359922328.jpg

post-11110-006348300 1359922355.jpg

post-11110-061558400 1359922374.jpg

post-11110-048695300 1359922399.jpg

post-11110-048172700 1359922439.jpg

post-11110-014318400 1359922568.jpg

Odesláno

Tak jsem na jeden hlt zfouknul celé vlákno smile_anim.gif.

Je to to výborná práce, o to víc mě zaráží, že se celkový návrh realizoval přímo tady na foru. Nejen návrh, ale i realizace do konečné fáze.

Do příštího návrhu a realizace se dobrovolně hlásím.

Nevím, odkud jste všichni, ale kdyby tu byl někdo z Prahy, tak si rád slintnu naživo clap.gif

Odesláno (upraveno)

Super :notworthy:!

Jenom aby nedošlo k nedorozumění. To video není moje, já je bohužel nevlastním. Odkaz dával majitel ve vedlejším topicu :smile_anim: Jinak máte to pánové parádní, hezčí limitku jsem nikdy neviděl :cheers:

Upraveno uživatelem Krupkic
Odesláno (upraveno)

tak zaprvé - gratulace všem vlastníkům :). za druhé - pochvala za nápad, téma a provedení. moc se mi líbí. a čím víc je tu fotek, tím se na ně víc dívám. a zdají se mi být pořád lepší! A nakonec - poděkování všem co to zařizovali, objednávali, organizovali, ... notworthy.gif, bez nich by to nebylo a to by byla škoda

Upraveno uživatelem Brownicek
Návštěvník YPO
Odesláno

Mám je na chvíli půjčené a musím říct, že se fakt povedly

:photo:

pěkná fotka :smile_anim:

--------------------------------------------------

koukal sem i na Josefovo video a chtělo by to spring drive :D

Odesláno

Aldo diky! konecne je nekdo vyfotil s ruckama v poloze za 10 10! myslel jsem, ze to budu muset napravit, az mi prijdou ty moje... (jsou v poste)! jako nic proti momentkam, ale ono to ma fakt racionalni duvod, ze se foti hodinky zrovna v tehle poloze. a Nautilus si to zaslouzi!

Odesláno

Aldo diky! konecne je nekdo vyfotil s ruckama v poloze za 10 10! myslel jsem, ze to budu muset napravit, az mi prijdou ty moje... (jsou v poste)! jako nic proti momentkam, ale ono to ma fakt racionalni duvod, ze se foti hodinky zrovna v tehle poloze. a Nautilus si to zaslouzi!

Za sedm deset .... :photo: vím, není to za deset deset, ale snaha se snad taky cení .... ;)

Hlavně, ať už je máš a šíříš slávu i tam u vás za kanálem .... Myslím, že dále zatím Nautily nebyly ... :smile_anim:

post-15604-028991200 1360188396.jpg

Odesláno (upraveno)

Uričtě zaslouží, jenom mi je líto ty moje zastavit, protože od přebrání a prvního natažení se ještě nezastavily a já jsem si řekl, že si nezaslouží zastavit, dokud nebudou ukazovat nějakou výraznější odchylku od správného času :)

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...