honza71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Kdo si hraje nezlobí. Trocha extravagance Jedna "nudná" A poslední nabízí celou škálu "odstínů" indexů
Ondrej71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Honza71: clovece, modrobila vypada super
Vit Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Honza71: clovece, modrobila vypada super Furt to říkám, dalších 33 ks s bílým ciferníkem a modřenýma ručkama. Upraveno 3. února 2013 uživatelem Vit
honza71 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Občas to vypadá, že se sloupalo zlacení indexů.
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Mimochodem úžasně přesný hodinky. Velká gratulace autorům, protože zpracování hodinek i koženého pouzdra včetně řemenu - prostě nádherná práce!!!
SakalMarty Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Tak jsem na jeden hlt zfouknul celé vlákno . Je to to výborná práce, o to víc mě zaráží, že se celkový návrh realizoval přímo tady na foru. Nejen návrh, ale i realizace do konečné fáze.Do příštího návrhu a realizace se dobrovolně hlásím.Nevím, odkud jste všichni, ale kdyby tu byl někdo z Prahy, tak si rád slintnu naživo
Krupkic Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) Super ! Jenom aby nedošlo k nedorozumění. To video není moje, já je bohužel nevlastním. Odkaz dával majitel ve vedlejším topicu Jinak máte to pánové parádní, hezčí limitku jsem nikdy neviděl Upraveno 4. února 2013 uživatelem Krupkic
brownwld Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Jsou děsně super, přidávám se ke gratulacím aspoň že na mých samurajích mám stejný řemen
Josef01 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Upraveno 5. února 2013 uživatelem Josef01 1
Vit Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Nautilus trochu jinak... Nádherné fotky Josefe, už aby Viktor rozjel kakendář po rok 2014.
Marty35 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ty deštivé jsou fakt pěkné. Pár mých pokusů:
Brownicek Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) tak zaprvé - gratulace všem vlastníkům . za druhé - pochvala za nápad, téma a provedení. moc se mi líbí. a čím víc je tu fotek, tím se na ně víc dívám. a zdají se mi být pořád lepší! A nakonec - poděkování všem co to zařizovali, objednávali, organizovali, ... , bez nich by to nebylo a to by byla škoda Upraveno 6. února 2013 uživatelem Brownicek
Návštěvník YPO Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Mám je na chvíli půjčené a musím říct, že se fakt povedly pěkná fotka -------------------------------------------------- koukal sem i na Josefovo video a chtělo by to spring drive
little_w Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Aldo diky! konecne je nekdo vyfotil s ruckama v poloze za 10 10! myslel jsem, ze to budu muset napravit, az mi prijdou ty moje... (jsou v poste)! jako nic proti momentkam, ale ono to ma fakt racionalni duvod, ze se foti hodinky zrovna v tehle poloze. a Nautilus si to zaslouzi!
lukin_ova Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Aldo diky! konecne je nekdo vyfotil s ruckama v poloze za 10 10! myslel jsem, ze to budu muset napravit, az mi prijdou ty moje... (jsou v poste)! jako nic proti momentkam, ale ono to ma fakt racionalni duvod, ze se foti hodinky zrovna v tehle poloze. a Nautilus si to zaslouzi! Za sedm deset .... vím, není to za deset deset, ale snaha se snad taky cení .... Hlavně, ať už je máš a šíříš slávu i tam u vás za kanálem .... Myslím, že dále zatím Nautily nebyly ...
Josef01 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Aldo diky! konecne je nekdo vyfotil s ruckama v poloze za 10 10! myslel jsem, ze to budu muset napravit, az mi prijdou ty moje... (jsou v poste)! jako nic proti momentkam, ale ono to ma fakt racionalni duvod, ze se foti hodinky zrovna v tehle poloze. a Nautilus si to zaslouzi! Uričtě zaslouží, jenom mi je líto ty moje zastavit, protože od přebrání a prvního natažení se ještě nezastavily a já jsem si řekl, že si nezaslouží zastavit, dokud nebudou ukazovat nějakou výraznější odchylku od správného času Upraveno 6. února 2013 uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se