Přejít na obsah

Nautilus L.E. - fotogalerie našich miláčků

lukin_ova

Doporučené příspěvky

Nautilus na plavbě v Budapešti :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chlapi, závidím Vám, jak se s nimi všichni natřásáte. Já ty svoje musel poslat k panu hodináři do Olomouce. Byl jsem dvě minuty v mínusu denně, ale už je vše v pořádku a jsou na cestě zpět. Pak se pokusím o nějaké fotky, ale bojím se, že v konkurenci ostatních to budou spíš paskvily než fotky.

Odkaz ke komentáři

ačkoliv jsem několik týdnů nemohl být na fóru, dnes se prostě pozvání do Ostravy nedalo odmítnout (ještě jednou díky Viktore)...

Poklona a DÍK všem tvůrcům a účastníkům tohoto parádního projektu :notworthy:

a první cvak..

Odkaz ke komentáři

No porad jsem na fotky tvyho kousku cekal. Slava, ze ses vratil, L.E. si vyzvednul a opet nas potesis

svyma fotkama techto vyjimecnych hodinek. Ta treti MUSI do kalendare.

A vubec, co udelat kalendar !!! Ehskluzifni nastenny pouze pro majitele limitky v poctu 33ks. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak me ve vedlejsim vlakne venovanem tez nasi milovane a vsemi obdivovane L.E. napadlo,

udelat fajnovej nastennej kalendar L.E. v poctu 33ks (nebo nejakem nasobku, aby mel treba kazdy 2 nebo 3 kousky) pouze pro majitele L.E. . Co vy na to ?

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

to Gougy: Zrovna včera jsem říkal Bakerovi, že je fajn že už i Ty máš své Nautily a že se těším na fotky s rozstřikující se vodou. A než se sešel den se dnem, už je to tu. Paráda, máš můj obdiv. Nahoď další. K Nautilům ta voda patří jako k žádným jiným, opravdu moc hezké.

to Honza71: S kalendářem bych souhlasil, dobrý nápad. Teď by to chtělo někoho, kdo se toho ujme. Napadá mne jediný člověk ....

Přidávám jednu variaci na stejné téma, snad se to nikomu neomrzí. :photo:

Odkaz ke komentáři

Napadá mne jediný člověk ....

No ono to asi ani jinak byt nemuze. :D

Ale prijde mi nejakej vycpelej nebo co, tak ho musis zpracovat.

Na dalku to nefunguje. :P

P.S. Slouceni vlaken byl dobrej napad.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

V 10. 2. 2013 v 9:12, sibirnaya napsal:

hosi, ja teda nevim, ale dyt to ani neni zdravy, divat se celej rok na jedny hodinky - mysleno v kalendari.. dyt vam z toho musi jebnout.

No ja myslim, ze pro nektere promiskuitni jedince by to mohla byt dobra terapie. :D

Ale na mne houby zalezi. Neumim fotit a tiskarnu (vyjma inkoustovky k PC :) ) taky nemam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...