Ondrej71 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Nautilus na plavbě v Budapešti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Nádherný hodinky! moc se povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Chlapi, závidím Vám, jak se s nimi všichni natřásáte. Já ty svoje musel poslat k panu hodináři do Olomouce. Byl jsem dvě minuty v mínusu denně, ale už je vše v pořádku a jsou na cestě zpět. Pak se pokusím o nějaké fotky, ale bojím se, že v konkurenci ostatních to budou spíš paskvily než fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Pánové, je to nádhera propracovaná do nejmenšího detailu. Gratuluji každému majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 ačkoliv jsem několik týdnů nemohl být na fóru, dnes se prostě pozvání do Ostravy nedalo odmítnout (ještě jednou díky Viktore)...Poklona a DÍK všem tvůrcům a účastníkům tohoto parádního projektu a první cvak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Nautilus má společnou galerii, ale myslím, že si zaslouží i ty separátní Navíc dnes, před 185 lety se narodil Jules Verne. Upraveno 9. února 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Skvělé fotky jako vždy Martine. Ta třetí je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ta třetí je geniální, jako by ta vrtule vířila vodu.Dej ji sem v plném rozlišení, prosím. Stáhnu si ji a dám na plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 No porad jsem na fotky tvyho kousku cekal. Slava, ze ses vratil, L.E. si vyzvednul a opet nas potesissvyma fotkama techto vyjimecnych hodinek. Ta treti MUSI do kalendare. A vubec, co udelat kalendar !!! Ehskluzifni nastenny pouze pro majitele limitky v poctu 33ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Tak me ve vedlejsim vlakne venovanem tez nasi milovane a vsemi obdivovane L.E. napadlo,udelat fajnovej nastennej kalendar L.E. v poctu 33ks (nebo nejakem nasobku, aby mel treba kazdy 2 nebo 3 kousky) pouze pro majitele L.E. . Co vy na to ? Upraveno 9. února 2013 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Krásné hodinky podtržené parádními fotkami - na kolikátý pokus se ta třetí povedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Nádherné hodinky. Moc všem majitelům gratuluji a závidím současně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 to Gougy: Zrovna včera jsem říkal Bakerovi, že je fajn že už i Ty máš své Nautily a že se těším na fotky s rozstřikující se vodou. A než se sešel den se dnem, už je to tu. Paráda, máš můj obdiv. Nahoď další. K Nautilům ta voda patří jako k žádným jiným, opravdu moc hezké. to Honza71: S kalendářem bych souhlasil, dobrý nápad. Teď by to chtělo někoho, kdo se toho ujme. Napadá mne jediný člověk .... Přidávám jednu variaci na stejné téma, snad se to nikomu neomrzí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 (upraveno) Napadá mne jediný člověk .... No ono to asi ani jinak byt nemuze. Ale prijde mi nejakej vycpelej nebo co, tak ho musis zpracovat.Na dalku to nefunguje. P.S. Slouceni vlaken byl dobrej napad. Upraveno 10. února 2013 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 V 10. 2. 2013 v 7:20, honza71 napsal: Napadá mne jediný člověk .... Že by nějaký pekař? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 V 10. 2. 2013 v 8:14, Vit napsal: Že by nějaký pekař? Jasne. Preci se nesnizime k tomu, aby kalendar Nautilus L.E. delali nejaky hnupi ze sousedstvi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 hosi, ja teda nevim, ale dyt to ani neni zdravy, divat se celej rok na jedny hodinky - mysleno v kalendari.. dyt vam z toho musi jebnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 V 10. 2. 2013 v 9:12, sibirnaya napsal: hosi, ja teda nevim, ale dyt to ani neni zdravy, divat se celej rok na jedny hodinky - mysleno v kalendari.. dyt vam z toho musi jebnout. No ja myslim, ze pro nektere promiskuitni jedince by to mohla byt dobra terapie. Ale na mne houby zalezi. Neumim fotit a tiskarnu (vyjma inkoustovky k PC ) taky nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 tak jedeme dál tak trošku monotématicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 různé světelné podmínky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se