Maxel Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 To nebylo pocitové, drahá polovička tam zahlédla nápis Rolex Já se věnoval hlavně řízení. Soráč tedy pokud je to něco hodinkově hodnotnějšího a můj post možno cenzurovat/smazat.Rolexy neznám ani zbla, nicméně ta (až pouťově) zlatá si trochu řikala o nápis fake.
McStinger Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 By som sa prihováral aspoň za rozmazanie/prekrytie tváre, pri takýchto fotkách. Len tak niekoho vyfotiť a prásknuť ho niekam na web a ešte s nie moc lichotivým popisom, no neviem... Aj keď plechové disky na C4 asi k takémuto skutku fotografa oprávňujú, aj Zmizík to potvrdil.
Maxel Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Dobrý nápad. Editovat post již nelze, tak jsem si ho nahlásil.
lib Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Zmizík si z vás dělá prdel.A moc se mu nedivím.
Filip.J Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Já bych to viděl naopak - kdybych si koupil pravý zlatý Suby, tak by mi zbylo sotva na ty plecháče... a nejspíš nic na zimní gumy...
Maxel Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Nebylo to myšleno zle. Nápad asi zakulhal za finálním provedením, beru. Glosa s plecháči měla vyznít tak, že pokud by to byly Rolexy, jejich cena mohla být rovna ceně vozu. Nic víc, ani míň. Ž?dná urážka v tom nebyla zamýšlena. Jak jsem psal, pokud to místní Rolex/watch guru neshledávají jako fake Rolexy - opět se omlouvám, neznám je tak dobře abych mohl stopro určit - nesplňuje můj post téma vlákna a proto může být smazán.
McStinger Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Zmizík si z vás dělá p...l.A moc se mu nedivím. Ja beriem Zmizíka vážne. Zlepšuje mi to karmu a mám pocit vykonania dobrého skutku. Nebylo to myšleno zle. Nápad asi zakulhal za finálním provedením, beru.Glosa s plecháči měla vyznít tak, že pokud by to byly Rolexy, jejich cena mohla být rovna ceně vozu. Nic víc, ani míň. Ž?dná urážka v tom nebyla zamýšlena. Jak jsem psal, pokud to místní Rolex/watch guru neshledávají jako fake Rolexy - opět se omlouvám, neznám je tak dobře abych mohl stopro určit - nesplňuje můj post téma vlákna a proto může být smazán. Myslím, že za to môže manželka. Za všetkým treba hľadať ženskú. Mal by si ju vytrestať.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Hm, ted nevim, jestli s me nasral anebo potesils.
McStinger Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Hm, ted nevim, jestli s me n....l anebo potesils. Vyber si, podľa toho, či si chceš zlepšiť, alebo zhoršiť náladu. Aby som nebol OT, minule ma zastavila hliadka a ten čo vie čítať, mal na ruke fejkové Breitlingy. Potešilo ma, že nemá originály, lebo som podľa toho spoznal, že je korektný a neberie úplatky.
Karussell Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Nebylo to myšleno zle. Nápad asi zakulhal za finálním provedením, beru.Glosa s plecháči měla vyznít tak, že pokud by to byly Rolexy, jejich cena mohla být rovna ceně vozu. Nic víc, ani míň. Ž?dná urážka v tom nebyla zamýšlena. Jak jsem psal, pokud to místní Rolex/watch guru neshledávají jako fake Rolexy - opět se omlouvám, neznám je tak dobře abych mohl stopro určit - nesplňuje můj post téma vlákna a proto může být smazán.Já myslím, že soudit, kdo by v čem měl jezdit podle hodinek, tak každej druhej na chronomagu jezdí v Porsche, to je trošku krátkozraký, ne?
stepecken Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Nebylo to myšleno zle. Nápad asi zakulhal za finálním provedením, beru. Glosa s plecháči měla vyznít tak, že pokud by to byly Rolexy, jejich cena mohla být rovna ceně vozu. Nic víc, ani míň. Ž?dná urážka v tom nebyla zamýšlena. Jak jsem psal, pokud to místní Rolex/watch guru neshledávají jako fake Rolexy - opět se omlouvám, neznám je tak dobře abych mohl stopro určit - nesplňuje můj post téma vlákna a proto může být smazán.K tej cene vozu.. Vozím sa na 14rocnom aute a áno cena hodiniek (3kusy) ma o dosť vyššiu hodnotu.. To akože napr človek v C4 nemôže mať celoživotný sen na ruke? Bohužiaľ skôr sa mi stáva, že stretnem človeka v aute nad 30 000? a ma fake... Naposledy fake planet ocean chrono a Nissan GTR
kuncák7 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Já myslím, že soudit, kdo by v čem měl jezdit podle hodinek, tak každej druhej na chronomagu jezdí v Porsche, to je trošku krátkozraký, ne?On to tak nemyslel,blbe se vyjadril,to se stava.
Maxel Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Měla to být glosa, proboha ne soud, neřkuli odsouzení. Jistá míra nadhledu by neuškodila. Všiml jsem si nicméně, že jakmile se zde spustí salva, nemá cenu se obhajovat. Takže z mé strany řečeno vše a znovu opakuji, prosím smazat - nejedná se o fake Rolex.
zhrado Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Tyyy vole. Budem musieť prezuť na elektróny. Som nevedel, že plechy tak pohoršujú... Edit. Aj keď plechy sú originál. Ale podľa auta budú isto fake. Vlastne aj ja asi potom
stepecken Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Citujem : "Zachycené jsou zřejmě velmi drahé golden Rolexy, alespoň dle bystrého zraku mé ženy.Nechci se pána dotknout, třeba jsou to origo, nicméně vzhledem k povozu, kterým se kolonou posouval (C4 na plecháčích), dovolím si pochybovat." Ak je toto glosa..
filo-boxer Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Měla to být glosa, proboha ne soud, neřkuli odsouzení. Jistá míra nadhledu by neuškodila.Všiml jsem si nicméně, že jakmile se zde spustí salva, nemá cenu se obhajovat. Takže z mé strany řečeno vše a znovu opakuji, prosím smazat - nejedná se o fake Rolex.Jsem ti tu fotku upravil, aby nebylo poznat kdo to je.
McStinger Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Kašlite už na plechy, poďte odhaľovať fejkárov, nech sme užitoční.
JaRooN Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Jsem ti tu fotku upravil, aby nebylo poznat kdo to je. SI ZABIL!!!!
kuncák7 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Jsem ti tu fotku upravil, aby nebylo poznat kdo to je. w Ja ho ale poznal,je to Zmizik :-)))). Snad to nevadi,jeho odhaleni neurazi,snad. Kdyztak me posle do h...u.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.