Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

vcera jeden chlapik...taký skoro známy, že mu treba baterku na "hodinkách" vymeniť sa ma pýta či neviem kde mu vravím to čo máš za skvost ?  :frusty: vraj dcéra mu kúpila na dovolenke...

neodolal som a bez akýchkoľvek debát a možnosti odmietania na to či áno al nie som si to musel cvaknúť :photo: ...dodal, že má ešte jedny, ale tiež mu treba vymeniť baterku....

raz mu to snáď vysvetlí, že keď už má 50 rokov mohol by si aj nejaké hodinky kúpiť...

čo je na zamslenie je, že sa vozí na fungel novom 5kovom BMW, má firmu a dosť slušný príjem....nevadí 

post-2225-0-48490900-1435232393_thumb.jpg

Odesláno

Pěkná fotka.. :)  Měl jsi ho poslat pro ověření k AD  -_-

vcera jeden chlapik...taký skoro známy, že mu treba baterku na "hodinkách" vymeniť sa ma pýta či neviem kde mu vravím to čo máš za skvost ?  :frusty: vraj dcéra mu kúpila na dovolenke...

neodolal som a bez akýchkoľvek debát a možnosti odmietania na to či áno al nie som si to musel cvaknúť :photo: ...dodal, že má ešte jedny, ale tiež mu treba vymeniť baterku....

raz mu to snáď vysvetlí, že keď už má 50 rokov mohol by si aj nejaké hodinky kúpiť...

čo je na zamslenie je, že sa vozí na fungel novom 5kovom BMW, má firmu a dosť slušný príjem....nevadí 

Odesláno

To se divím, že si nekoupí BMW hodinky, ty vypadají líp :D

Odesláno

musel som proste mi to nedalo, taká príležitosť mi nesmie újsť.....hlavne čo som rád, že sa Vám páčia a majú úspech "fejky fejkov R"   :clap:  :clap:  :clap:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...