Liqid Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 #nezavid Asi se tý smažce rozpadla Géčka, tak musel pomoct děda
Trojan Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Jen pro informaci, jedná se o: Střední škola obchodu a služeb Keplerova 7
villain83 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Husty gangstas voe...by bylo facek jak kviti,todle mit doma.
Klotzman Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Hele a cos mu řekl?Jé ty jsou hezký, schválně jestli to někdo poznáneboJé, já je vyfotím a na Chronomagu budeš za kikota? Notabéne jsou nějaký hnusný, noname Parnis mi přijdou zpracovaný líp.
Návštěvník Mitak Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tohle bych podle fotky asi od originálu nepoznal, když to má stejný strojek. Jediné, čeho jsem si všiml hned je vodotěsnost jen 100 metrů, když originál má 300.
Sphinxx Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Kluci toho už dost dokázali, takže školu nepotřebujou ... Teď už se nedivím, že mu to ty děti baští , Bože když si poslechnu polský nebo slovenský rap a tohle, tak se musím stydět ...
kuncák7 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tohohle rapera jsem v zivote neslysel. Holt jsem uz starej,nastesti.
Jörg8X Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Kluci toho už dost dokázali, takže školu nepotřebujou ... Teď už se nedivím, že mu to ty děti baští , Bože když si poslechnu polský nebo slovenský rap a tohle, tak se musím stydět ...Takovej loser bude i v PL a v SK, to jsem v klidu K těm PAMům, co tam je špatně? Já PAMy viděl jednou v životě asi 10min, tak si to netroufnu hodnotit EDIT: krom WR
roland0 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 zpracování hodné fejku, gravírování zadní strany u originálu jde více do hloubky
villain83 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Mne prijdou skaredy i ty rucky,ale na prvni pohled(na ruce) bych to nepoznal.
Návštěvník Mitak Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Ty ručky mi přijdou škaredé i u originálu :-)
gunman Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Koupil je někde v Česku za 2500. Ví, že se o hodinky zajímám, tak mi je nechal včera odpoledne v práci. Rozdíly proti originálu, který jsem viděl já akorát na fotkách. Nápis Panerai je menší a slbším písmem, u originálu mi přijde, že nad indexem 5 a 7 jsou písmena A, tady u těch je tam P a I. Přitlačovací páka na korunce nemá v místě dotyku s korunkou kladku, opírá se na přímo. Tady si nejsem jistý, jestli to mají všechny 111 stejně. Ciferník duální, se spodní barvou si nejsem jistý. Ze spoda - hloubku rytí, spíš vypálení nápisů nejsem schopen posoudit, ale provedení je čisté a lícuje pěkně dokola. Místo 300 tam je 100 metrů. Strojek - nemůžu si pomoct, ale je pěknej, při srovnání s fotkou originálu jsem rozdíl nenašel. Jen když tam číňan dělal modrou barvou nápis, nechal velkou mezeru Pane rai. Osičky na pásek jsou šroubovací, celkem masivní. Co tvrdil, tak vydrží natažené 60-61 hodin. Odpoledne tady byl klid a tikají dost nahlas, snad žádné hodinky co mám nejsou tak hlasité. Mám ještě pár fotek, dám to sem odpoledne. Teď mu je budu vracet, můj názor na fake zná.
Sphinxx Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 gunman: dle mého názoru je Panerai jedna z nejlépe kopírovatelných značek ... nemá moc prvku, podle kterých by se dalo na první pohled na ruce chytit. Osobně bych to nepoznal.
Martin79 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 gunman: dle mého názoru je Panerai jedna z nejlépe kopírovatelných značek ... nemá moc prvku, podle kterých by se dalo na první pohled na ruce chytit. Osobně bych to nepoznal. Kdyby s těma hodinkama přišel obchodní partner na jednání, tak je to asi originál a kdyby mě s nima vezl taxikář z letiště v Egyptě, tak je to nejspíš fejk. Bohužel?.
Návštěvník dlubix Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Kdyby s těma hodinkama přišel obchodní partner na jednání, tak je to asi originál a kdyby mě s nima vezl taxikář z letiště v Egyptě, tak je to nejspíš fejk. Bohužel?. To né vždycky platí... jeden kámoš chodí po domech a prodává knížky, druhej je takovej lepší hospodskej a já makam ve fabrice. A všichni máme pravý Rolády. Fakt.
Martin79 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 To né vždycky platí... jeden kámoš chodí po domech a prodává knížky, druhej je takovej lepší hospodskej a já makam ve fabrice. A všichni máme pravý Rolády. Fakt.A to je právě to proč jsem psal bohužel, třeba si zrovna ten taxikář pošetřil na Panerai a zákazníci na něj koukaj jako na fejkonoše a manager co si je koupit může nosí fejk a nikoho by to ani nenapadlo. Jasně taxikář ví svoje a má mír v duši... Teď jsem se vrátil z Turecka a tam jsem viděl modely :-)
MJ. Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Tohle budeš mít jednodušší, pána asi zapomněli naučit v dětství mluvit.Choreografie a výbrus téměř souhlasí.Sovětští pěvci sou na playback ještě horší než naši umělci. On se ani neumí tvářit podle toho co zpívá, o hejbání pusou ani nemluvě
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.