Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

...srry, nerozuměl jsem prvně....oba mluvíme o tomtéž tetsu, akorát na jiném displeji  :frusty: ..jj i na černobílém to jde...

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Dalo se to podle toho videa poznat i bez otevreni? Laicky se mi zdaji ok...i kdyz ted koukam luneta sice je asi keramicka, ale cisla 40 a 50 jsou tensim pismem nez zbytek.

Odesláno

Bratra mého zákazníka okradli v baru na záchodě a ještě dostal na budku. Vyhlídli si ho, protože měl na ruce Rolexy. A jelikož jsme v tématu o fejkařích, jistě Vám došlo, že to byly fejky :) Smutná historka, jen bych chtěl vidět ty protáhlé ksichty, když hodinky zkoušeli udat někde v zastavárně. Bratr mého zákazníka se ale nakonec tvářil celkem spokojeně, protože na ně přece vyzrál a za čtverku si koupí nové Rolexy...prý a teď si představte, kdybych měl originál  :)

Odesláno

Taky myslím, že Géčka by pro něj byly lepší....prý: kdybych měl originály, tak si to hodím. Někde jsem četl, že muž by měl mít hodinky ve výši dvou svých platů. Asi to není dogma, ale ono to vystihuje fakt, že pokud budu deset let škudlit na hodinky snů za dvě kila, tak se je pak budu opravdu bát nosit a každý škrábanec mi přivodí infarkt. Na druhou stranu je asi z nějakého úhlu pohledu pochopitelné, že někdo chce vypadat "movitější"....navíc kdyby každý nosil jen hodinky na které má ze dvou platů, tak by to ty ženské měly až moc jednoduché... :)

Odesláno

..navíc kdyby každý nosil jen hodinky na které má ze dvou platů, tak by to ty ženské měly až moc jednoduché... :)

:lol2:  :lol2:  :lol2: by sme sa cudovali ako maju zlatokopky zmaknute katalogy hodiniek, pocul som od frajerky ze uz pozeraju na hodinky, sedmickovy bavorak za 10k si kupi hocikto ale 5tis za hodinky uz neda kazdy

Odesláno

On to asi Lihard myslel tak, že kdybychom si kupovali všichni hodinky za dvojnásobek měsíční gáže, tak bychom nemuseli zdůvodňovat, slibovat a jinak ospravedlňovat nákupy hodinek v hodnotě několika rodinných dovolených. To už se před přítelkyněmi ale hlavně manželkami zdůvodňuje mnohdy obtížně. :giljotiini:

Odesláno

To si teda nemyslim. Podle me to myslel tak, ze by to pro ne pri znalosti cen hodinek bylo jako stitek s mesicnim prijmem :)

...ano přesně tak!  Zlatokopky se v hodinkách sakra vyznají...i když nějakou zkušenou jen hodinky neošálí...ale to už jsme trochu off topic :)

Odesláno

Bratra mého zákazníka okradli v baru na záchodě a ještě dostal na budku. Vyhlídli si ho, protože měl na ruce Rolexy. A jelikož jsme v tématu o fejkařích, jistě Vám došlo, že to byly fejky :) Smutná historka, jen bych chtěl vidět ty protáhlé ksichty, když hodinky zkoušeli udat někde v zastavárně. Bratr mého zákazníka se ale nakonec tvářil celkem spokojeně, protože na ně přece vyzrál a za čtverku si koupí nové Rolexy...prý a teď si představte, kdybych měl originál  :)

Třeba dostal na budku za to, že nosí fejky...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...