Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

10? U nás platí co boty = kabelka. Skutečnost? 60 párů :frusty: . A já mám jen několik cibulek. Kolegyně si koupila za 120 kč hodinky někde v trafice a fungovaly. Když jsem se ji zeptal, jestli je našla v bonboniéře, tak se ji to dotklo a koupila si u hodináře za 2000 kč. Ty se ji teď zastavují a já jsem za vola. :giljotiini:  

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  • po měsíci...
Odesláno

Známej na pivu.

Já: 'koupil sis brejle vod černocha jo?'

On: 'Ale h****, to mám přes net, ve slevě z Číny o jednu nulu míň jak tady'.

- 'Hmm, uka'.

Koukám, že to nemá ručičky chronografu a kámoš:

- 'Top kvalita upadly tomu ručičky, tak jsem otevřel sklo vysypal je a představ si, že ony ty hodinky furt jdou! Fakt kvalita, no nekupto!'

- 'Nekoupím' 

Návštěvník Mitak
Odesláno

Vlastně je to paráda, že někdo ocení, že hodinky pořád jdou a stačí jim základní ukazatel času a nenechá se znechutit nějakým nefunkčních chronografem. To jsou ti správní chronomagoři.

Odesláno

Hodinky za pár tisíc z obchoďáku? Kde žiješ? Zkus vyrazit mezi "obyčejný" lidi a zjistíš, že pro vetšinu je 1.100,- Kč za hodinky začátek přehnaného luxusu..

No v první řadě jsou pro většinu lidí mechanický hodinky už dávno překonaný nepraktický archaismus. Takže to vylučuje jejich zájem o všechny luxusní, a i většinu méně luxusních značek, a je pro ně nepochopitelné za něco takového dávat takovej balík. Tito koupí maximálně quartzky, a vybírají podle toho jak se to třpytí, jak je to velký, jak velkej je to cirkus a dle podobných kriterií, a takový hodinky většinou až tak drahý nejsou. No a z těch ostatních je řada těch, co považují hodinky vůbec jako dávno překonaný archaismus, a tedy je nenosí.  Zbude pár jedinců, kteří jsou buď chronomagoři, a nebo mají prachy a kupují luxusní hodinky aby demonstrovali svůj status, přičemž nemají o hodinkách páru a kupují podle značky. Takže na to koukáš z pohledu chronomagora, nicméně máš pravdu, a kvalitních hodinek asi mezi lidma v budoucnu už více neuvidíš.

Odesláno

Souhlasím s tím, že řada lidí nenosí hodinky vůbec, dnešní trend je nosit různé fit náramky, nebo "chytré" hodinky propojené s telefonem a podobně. Hodinky jsou dnes chápany jako doplněk mužů, často jejich jediný šperk. Kdysi se nosívaly hodinky, abych jejich majitel věděl kolik je hodin, což dnes nepotřebuje, stejně se nosívaly prsteny (kdo to dnes z mužů nosí?). Ve vyspělých zemích klesá počet mladých lidí, kteří si dělají řidičák už několik let, prostě auta (neméně tak zakládání rodin) už netáhnou, zrovna tak jako hodinky.

Scházím se s mnoha novými lidmi denně a lidé s příjmem do 100 tis. většinou vůbec hodinky neřeší, mají jedny, většinou za pár tisíc. Pokud na někom vidím Rolex, Patek, Hublot, IWC apod., jsou to lidé s příjmy úplně jinými, tedy takovými, že měsíční příjem jim nebrání si jednu s těchto značek koupit bez šetření, tedy rovnou z toho co vydělají a ještě hodně zbude. V jejích očích musí být člověk blázen, který si koupí hodinky za příjem z několika měsíců (za to si oni koupí dům). A jak se píše výše, hodinky si kupují kvůli vyjádření svého postavení a historie hodinek je absolutně nezajímá, vědí, že Patek v platině nebo Hublot ve zlatě je to, co potřebují, víc znát nemusí. No a fejkaři jsou zoufalci, kteří se chtějí podobat bohatým lidem (asi těžko chronomagorům), to je jasné a jejich jediná (dočasná) radost je, že mají to samé za setinu ceny originálu.

Odesláno

post-38102-0-73255100-1460618251_thumb.jpgTaky jsou mezi námi lidi (jako já), kteří si fejky koupili omylem, a raději je nikam do společnosti nenosí. Takové hodinky, třeba i kvalitně vyrobené, jsou vhodné tak do lesa nebo do práce. Smutná zkušenost, vyhozené peníze luftem! :angry:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Tady asi "omylem" znamenalo to, že byl někdo neznalý blbec. Teda aspoň já jsem to tak měl :-)

Odesláno

Souhlasím s tím, že řada lidí nenosí hodinky vůbec, dnešní trend je nosit různé fit náramky, nebo "chytré" hodinky propojené s telefonem a podobně. Hodinky jsou dnes chápany jako doplněk mužů, často jejich jediný šperk. Kdysi se nosívaly hodinky, abych jejich majitel věděl kolik je hodin, což dnes nepotřebuje, stejně se nosívaly prsteny (kdo to dnes z mužů nosí?). Ve vyspělých zemích klesá počet mladých lidí, kteří si dělají řidičák už několik let, prostě auta (neméně tak zakládání rodin) už netáhnou, zrovna tak jako hodinky.

Scházím se s mnoha novými lidmi denně a lidé s příjmem do 100 tis. většinou vůbec hodinky neřeší, mají jedny, většinou za pár tisíc. Pokud na někom vidím Rolex, Patek, Hublot, IWC apod., jsou to lidé s příjmy úplně jinými, tedy takovými, že měsíční příjem jim nebrání si jednu s těchto značek koupit bez šetření, tedy rovnou z toho co vydělají a ještě hodně zbude. V jejích očích musí být člověk blázen, který si koupí hodinky za příjem z několika měsíců (za to si oni koupí dům). A jak se píše výše, hodinky si kupují kvůli vyjádření svého postavení a historie hodinek je absolutně nezajímá, vědí, že Patek v platině nebo Hublot ve zlatě je to, co potřebují, víc znát nemusí. No a fejkaři jsou zoufalci, kteří se chtějí podobat bohatým lidem (asi těžko chronomagorům), to je jasné a jejich jediná (dočasná) radost je, že mají to samé za setinu ceny originálu.

To tedy musí být hoch nobl klientela když-- :notworthy:  Pokud na někom vidím Rolex, Patek, Hublot, IWC apod., jsou to lidé s příjmy úplně jinými, tedy takovými, že měsíční příjem jim nebrání si jednu s těchto značek koupit bez šetření, tedy rovnou z toho co vydělají a ještě hodně zbude. 

Odesláno

Jak se tváří - známý se teď pochlubil fejky z Turecka za pár dolarů a ještě vítězněji se tvářil, že je nosí dva roky a od té doby tam pokaždé nakoupí několik desítek a tady je rozprodá známým.

Odesláno

To tedy musí být hoch nobl klientela když-- :notworthy:  Pokud na někom vidím Rolex, Patek, Hublot, IWC apod., jsou to lidé s příjmy úplně jinými, tedy takovými, že měsíční příjem jim nebrání si jednu s těchto značek koupit bez šetření, tedy rovnou z toho co vydělají a ještě hodně zbude. 

On taky napsal, pokud na někom vidí, to neznamená každej den. Já viděl na někom Hubloty asi dvakrát, a ti lidi na tom tak nějak byli, no a Pateky v platině jsem zatím ještě neviděl :unsure: .

Odesláno

On taky napsal, pokud na někom vidí, to neznamená každej den. Já viděl na někom Hubloty asi dvakrát, a ti lidi na tom tak nějak byli, no a Pateky v platině jsem zatím ještě neviděl :unsure: .

Pokud si někdo Pateky kupuje z měsíčního příjmu a ještě mu zbyde...........

Odesláno

Conrad: Nové RLX GMT Mater II jsem viděl v úterý, Hublot s diamanty minulé úterý, IWC oblekovky skoro každý týden. Jo je to jiná liga, než zaměstnanci :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám na vás pánové takovou otázku. Ale začnu od začátku. Potkal jsem chlapíka, co mi pochválil Archimedy a dali jsme se do řeči o hodikách. Z něho po chvíli vypadlo, že se chystá kupovat Rolexy. Prý dobrý kup za 400 US $. Chvíli jsem na něho nechápavě koukal, protože čtyřista babek za Rolexy je divné. Tak se vytasil z touto stránkou:Odkaz na FAKE Že jsou to tedy repliky, ale vypadají jak originál. A teď ta otázka - připadá vám normální dát deset nebo dvacet tisíc za nějaké napodobeniny? Mě se třeba líbí pilotky od IWC, ale na originály zatím nemám, tak si udělám radost s originál AR nebo Štajnama, ale kupovat za takový peníze nějaký pochybný repliky? Připadá vám to normální?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...