Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

koníček je to když jsi sběratel (1% členů) ... pro uživatele a mastrubíře to je spotřebka a ta mastrubace .... no .... něco jako točit vop půl roku ijfoun .... taky velká píčovina

YPO, víš, že mě štveš? Protože máš naprostou pravdu... :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

...tak nevím, jestli tady nemám zamotat Déčka.

to je blbost né ? .... to je na samostatný vlákno :)

Odesláno

To je ale vlakynko todle. Me by zajimalo, jestli vsichni poctive tridite odpad.

No jasně že třídíme, bo nemáme na popelnici. Nosím to celý dva bloky do kontejneru. Teď na jaře TS udělaly akci a daly tam i popelnici na olej ze smažení, tak jsem popadl ten třílitrový kanystr, co jsem do něj 5 let poctivě lil zbytky z pánve, a běžel jim to tam hodit :angel:

rolex si může koupit každý x respektive na ně našetřit .... nejsou to finančně nedostupný hodinky (pokud někdo má v krabici desatery mrdky za 15t, tak je to snadný) ....  spíš je to o tom jestli ty hodinky za stopade nebo i za deset fakt potřebuju?  (jak někdo psal o časomíře x jít fčas na vobět ? ..... na to nepotřebuju hodinky .... žaludek se vozve  ) ..... všichni tu víme, že hodinky jsou píčovina za deset i za dvěstě .... hodinky neska nikdo nepotřebuje .... je to jenom individuální osobní mastrubace, předvádění sama sebe a zahánění nudy .... prostě úplnej nesmysl :D

Mám to ve svým posledním statusu, to mě těší, žes ho četl B)

Odesláno

Každý by je chtěl. Kdo tvrdi že ne tak si ho honi dvakrát.

Asi si ho fakt honím 2x. Protože na ně mám, na ruce jsem jich už také pár měl, ale nelíbí se mi, jiskra nepřeskočila a fakt je nechci. Asi jsem divný...

Návštěvník YPO
Odesláno

Mám to ve svým posledním statusu, to mě těší, žes ho četl B)

nečet, ale těší mě, že tu nejsem sám za howado, který chčije mimo proud ;)

Odesláno

Asi si ho fakt honím 2x. Protože na ně mám, na ruce jsem jich už také pár měl, ale nelíbí se mi, jiskra nepřeskočila a fakt je nechci. Asi jsem divný...

...nejsi. Mám to podobně. V něčem je obdivuji, to ale není okem vidět a to, co je okem vidět, to se mi ukrutně nelíbí.

Odesláno

Nebudu se vyjadřovat k nositelům hodinek, osobně je mi jedno, co si kdo dá na ruku. Ani nebudu psát psychologicko-ekonomický profil majitele Rlx vs. Steinhart.

Ale co se týče výrobců hodinek, jako je např. Steinhart, ale pochopitelně jich je mraky. Zrovna u Ocean One snad nikdo nemůže myslet vážně řeči o "lehké inspiraci". Je to jasná snaha o to, zkopnout ty hodinky jedna k jedný. Provedení, materiál a vnitřnosti samozřejmě srovnávat nelze. Ale tvar / design z 90% ano. A tvar má přece taky nějakou hodnotu, nemluvě o tom, že nějaký tvar má nějakou funkci. Takže se ptám, proč má Steinhart a jiné firmy potřebu kopírovat jedny slavný hodinky? Řekl bych, že proto, aby se ty hodinky prodávaly. Ale tím přece na výrobci toho vzoru jasně parazitují - minimálně morálně.

Odesláno

A není to jedno? Kdo chce rolády, koupí si rolády, kdo chce Steinhart, Rolexy si nekoupí. Jsou to zcela dvě odlišný cílovky, které si nekonkurují. Nedovedu si představit, že by Steinhart odvedl jediného zákazníka chlapcům ze Ženevy :) . Velikost to stejnou nemá, střeva taky ne, náramek taky ne.  A prázdných levaček je na světě tolik, že se uživí oba.

A majitel Rolexu se na to může v klidu duše s nadhledem  koukat, neboť on ví...

Odesláno

Je to jasná snaha o to, zkopnout ty hodinky jedna k jedný.

Pane, ty vůbec nevíš, o čem píšeš. Vůbec. Až ty hodinky někdy uvidíš (ať už S nebo R, nevím,které z nich jsi nikdy neviděl ani na fotce), tak mi dáš za pravdu, že to opravdu není 1:1. Je to hodně daleko. Takový Parnis, to je jiná :)

Ale líbí se mi, že se moje teze o prachách na zápěstí potvrdila. Steinhart(levné)=problém, MKII(drahé,nedostupné)=machři a samaritáni.

Nejvíc na hlavu padlý argument je o zpracování :D Kuwa dyť ty hodinky jsou od sebe cenově tak vzdálené, že kdyby tam rozdíl nebyl, byl by to průser. Na omluvu výroby srágor, co už R nevyrábí nebudu reagovat- S taky dělá,co už R ne.

Odesláno

Pane, ty vůbec nevíš, o čem píšeš. Vůbec. Až ty hodinky někdy uvidíš (ať už S nebo R, nevím,které z nich jsi nikdy neviděl ani na fotce), tak mi dáš za pravdu, že to opravdu není 1:1. Je to hodně daleko. Takový Parnis, to je jiná :)

Nevím, jak jsi přišel na to, že jsem ani jedny z nich neviděl...

Odesláno

Protože snaha zkopírovat R 1:1 je u vidět u Parnisu, ne u štajnů O1.

Pro mě je to jedna a ta samá skupina. A i když se tady pořád opakuje, jak ty hodinky působí jiným dojmem než Suby, tak snad nevěříš tomu, že konstruktéra O1 a Subů políbila stejná můza, jen o 50 let později. Přece detaily jako je každý index cifru, luneta, kyklop, ručky, atd atd. svědčí o jasné "inspiraci" Submarinery.

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele, YPO je odbanánovanej, to zase bude legrace. Po R nijak netoužim, to fakt ne. A je mi jedno kdo myslí, že si něco x krát honim.  :cheers:

Na ruce nosím výhradně originální výrobky. :smile_anim:

A odpad třídim, nesnášim hovada, co rvou plasty a celý krabice do směsnýho.

ty seš přesně prototyp blba se kterým bych chtěl sedět v jedný cimře vosum let .... druhej den bych ti vytrch jazyk a utřel bych si s ním zadek ..... tříděnýmu odpadu zdar .... :D ...... (klidně si za tebe měsíc vodsedím )

Odesláno

Teda, další záhada života vyřešena. Maminka mi říkala, že se o ješitnost dívek a dam starají jejich kadeřníci a krejčové. Muži toto nemají a pak to dopadá takhle :D :D

Návštěvník YPO
Odesláno

Díky YPO, vážím si toho a u předběžného výslechu, který mě zřejmě čeká, na to budu pamatovat.

drž se .... je to prej drsný :D

Odesláno

Hele, pánové, tohle bylo pohodový vlákno o odhalených fejkařích, co si koupí cibule s nápisem Rolex, Omega apod. od strýčka Wonga z garáže a vydávají je originály. Je škoda, že ho někteří Rolexový egomastiči zazdili urážením pohodovejch chronomagorů ze střední chronotřídy (normální člověk si opravdu dvoje, troje cibule po 15 litrech nekoupí, to už jsou chronomagoři). Proto si prosím přestaňte hrát na rytíře morálky, kteří do roztrhání těla hájí čest top značek, přestaňte si honit trika a mastit svoje topega na úkor značek levnějších a vraťte se ke kořenům této diskuze

Odesláno

Neviem si teraz z hlavy spomenut, kto vymyslel rucicky na ukazovanie casu a umiestnil ich do okruhleho ciferniku a ten rovnomerne rozdelil na 12 dielov. Pravdou je ze dost vela vyrobcov hodiniek tento vzor hodiniek trapne kopiruje. Vratane Rolexu.

Odesláno

Vlákno hodinky a ženy bylo zamčeno pro občasnou absenci hodinek na ručkách zveřejněných dam. Tady se od tématu vlákna rapidně uhýbá a nic. :giljotiini:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...