Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Mitak
Odesláno

Nikde tam není žádný příspěvek od nikoho jiného než přímo od toho pána. Možná bysme se mohli posunout dál a přestat ho řešit. Podobných vychcanů je mraky. Vždyť je to očividně chudák. A koneckonců, i kdyby ty Béčka byly pravé: Kolotočář nepřestane být kolotočářem, i když si koupí pravé hodinky. Viz např. rodina Kočkova, že ? :-)

Odesláno

Nikde tam není žádný příspěvek od nikoho jiného než přímo od toho pána. Možná bysme se mohli posunout dál a přestat ho řešit. Podobných vychcanů je mraky. Vždyť je to očividně chudák. A koneckonců, i kdyby ty Béčka byly pravé: Kolotočář nepřestane být kolotočářem, i když si koupí pravé hodinky. Viz např. rodina Kočkova, že ? :-)

Taky jsem uvažoval, že mu napíšu a došel jsem ke stejnému závěru...

Odesláno

na FB jsem tak dva měsíce nebyl, ale přece není problém založit skupinu FirstClass je podvodník a pozérská nula měl by se jmenovat LowestClass a už to fičí ;)  

Odesláno

Tak zajímala by mě osobně jeho reakce. Jeslti vás ne, tak to tady nečtěte. A vůbec - je toto vlákno pro vás?

Jasne ze jo. Ja jsem pro. Pojdme ho trosku verejne "dehonestovat" at vime "jak se tvari odhaleni fejkari" :-)
Návštěvník Mitak
Odesláno

:-) Vy jste komici, teď nevím komu se mám smát víc. Já jsem třeba přesvědčený, že jsou to fake už jen proto, že ten mamrd nereaguje. Vzhledem k tomu, že je to profesionální předstírač a nahrávač demencí na internet, tak už by teď někde byl dokonale zpracovaný článek o nemajetných závistivcích, co nevěří, že jeho hodinky jsou pravé. On místo toho zalezl do díry a zakázal komentáře, protože se bojí, že vyjde najevo, že je podvodník s padělanýma hodinkama.

Odesláno

já jsem nenašel ani tenhle model se stříbrnejma subciframa. BfB jsem měl a podle toho videa bych řekl bez váhání fake ale bez dobré fotky tomu dávám 98%. pokud by měl origo tak ale nereaguje jak fejkonoš.

Odesláno

Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. 

Odesláno

Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. 

ti ten šašek vyhrožuje právníkem ne? :clap:

přitom by stačila jedna fotka nebo ref a udělal by šašky z nás a rád bych se mu omluvil ale houno bude. fejkonoši mají jiný myšlení asi

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...