gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Je to člověk, žijící podle pevných zásad a pravidel, takže se tomu jistě postaví čelem.
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 nikde tam zadny prispevek o hodinkach neni viditelny, nebo jsem slepej
gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Není hloupej, už to stihl zablokovat, takže tam příspěvky nejsou a ani nejdou vkládat. Tak aspoň na jeho oficiální stránce na FB.
Návštěvník Mitak Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Nikde tam není žádný příspěvek od nikoho jiného než přímo od toho pána. Možná bysme se mohli posunout dál a přestat ho řešit. Podobných vychcanů je mraky. Vždyť je to očividně chudák. A koneckonců, i kdyby ty Béčka byly pravé: Kolotočář nepřestane být kolotočářem, i když si koupí pravé hodinky. Viz např. rodina Kočkova, že ? :-)
Rodkopf Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Nikde tam není žádný příspěvek od nikoho jiného než přímo od toho pána. Možná bysme se mohli posunout dál a přestat ho řešit. Podobných vychcanů je mraky. Vždyť je to očividně chudák. A koneckonců, i kdyby ty Béčka byly pravé: Kolotočář nepřestane být kolotočářem, i když si koupí pravé hodinky. Viz např. rodina Kočkova, že ? :-) Taky jsem uvažoval, že mu napíšu a došel jsem ke stejnému závěru...
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ty vole ten chlap si hraje na elitáře, vydává články jak je ubohý nosit fake ...
wave ceptor Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 ale o tom je dnes celý svět.....
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tak zajímala by mě osobně jeho reakce. Jeslti vás ne, tak to tady nečtěte. A vůbec - je toto vlákno pro vás?
gougy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 na FB jsem tak dva měsíce nebyl, ale přece není problém založit skupinu FirstClass je podvodník a pozérská nula měl by se jmenovat LowestClass a už to fičí
VitekB Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 A já si myslel, že potenciál FC byl vyčerpán...ale ono to může ještě lepší Zdroj: https://www.facebook.com/FirstClass.cz/posts/702572433158338
michalval Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tak zajímala by mě osobně jeho reakce. Jeslti vás ne, tak to tady nečtěte. A vůbec - je toto vlákno pro vás?Jasne ze jo. Ja jsem pro. Pojdme ho trosku verejne "dehonestovat" at vime "jak se tvari odhaleni fejkari" :-)
safi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Jasne ze jo. Ja jsem pro. Pojdme ho trosku verejne "dehonestovat" at vime "jak se tvari odhaleni fejkari" :-)Souhlas
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 No prvně: jste si 100% (nebo aspon na 90%) jistý, že to jsou fake?
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tak kdo se vyzná v B a je schopen to posoudit?
Návštěvník Mitak Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 :-) Vy jste komici, teď nevím komu se mám smát víc. Já jsem třeba přesvědčený, že jsou to fake už jen proto, že ten mamrd nereaguje. Vzhledem k tomu, že je to profesionální předstírač a nahrávač demencí na internet, tak už by teď někde byl dokonale zpracovaný článek o nemajetných závistivcích, co nevěří, že jeho hodinky jsou pravé. On místo toho zalezl do díry a zakázal komentáře, protože se bojí, že vyjde najevo, že je podvodník s padělanýma hodinkama.
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ja jsem si jistej. A fejk to je proto, ze to je fejk. Dyk se na ne podivejte..
SCIFI Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 já jsem nenašel ani tenhle model se stříbrnejma subciframa. BfB jsem měl a podle toho videa bych řekl bez váhání fake ale bez dobré fotky tomu dávám 98%. pokud by měl origo tak ale nereaguje jak fejkonoš.
gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy.
SCIFI Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. ti ten šašek vyhrožuje právníkem ne? přitom by stačila jedna fotka nebo ref a udělal by šašky z nás a rád bych se mu omluvil ale houno bude. fejkonoši mají jiný myšlení asi
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.