Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Haha, tady bude jeste sranda. Lepci nez hokej..
Marcus Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. ? .......... něco mi uniklo anebo si jen sedím na vedení?
gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny Breitling
utrejch Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 No ja bych se nebal. U soudu by je musel prinest, tak bys mu za par tisovek mohl pustit poradne zilou ;-) Ale takovydle sraci si jen tak vyskakujou. Kazdopadne, nevim proc tu s takovym nimandem ztracime tolik casu.
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny Breitling co to meles o pravnikach? Nechapu
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Panove co porad pisete ze ztracime cas a podobne. Imho je to diskuze mnohem vic k veci a konkretnejsi nez "videl jsem v Praze v metru podnikatele s Rolexama a turbem", umocnena tim co ten clovek kaze a jak se prezentuje
michalval Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. To je nějaká sranda s kamennou tváří?
utrejch Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Panove co porad pisete ze ztracime cas a podobne. Imho je to diskuze mnohem vic k veci a konkretnejsi nez "videl jsem v Praze v metru podnikatele s Rolexama a turbem", umocnena tim co ten clovek kaze a jak se prezentujeJa napriklad tudle osobu neznal a bylo mi dobre. Ted ho znam a myslim, ze se citim o neco malo hur.
tr0t3l Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny Breitling Neblazni, neexistuje, aby ta za toto zaloval toto su len typicke zvasty podobnych pozerskych kretenov. Nemas sa absolutne coho bat, navyse on sam vie, ze su to fejky jak prasa.
tr0t3l Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Aby niekto zaloval druheho za to, ze v anonymnej internetovej diskusii napisal, ze podla neho nose nosi fejkove hodinky, tak taku este nehrali Bu bu bu, namiesto toho, aby absolutne jednoducho preukazal, ze je to original. Uz len to zablokovanie pridavania prispevkov na FB svedci o "charaktere" niekoho, kto sa nevie postavit pravde, pretoze je to clovek, ktoreho cely zivot je jeden velky fejk, falosne meno, pozerske fotografie, zinscenovane videa a pateticke vylevy ktorym ani sam neveri, podvodnik, ktory na seba pritahuje naivne existencie ako muchy na h...o (plati doslova). Dufam, ze toto cita, tesim sa na zalobu
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Na foru je pravniku hodne, bude legrace
safi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Já ti přispěju na právníka, ale nemyslím, že by měl moc šancí:-)
villain83 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny BreitlingVyhrozoval ti konkretnim jmenem,nebo obecne?Pokud te neoslovil primo pravnik,byl bych v klidu.Mam dost kamaradu,ktery vystudovali prava,za pivo napisou cokoli:-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Už vidím v barvách, jak právník v práci s tímhle kašparem sepisuje žalobu nebo trestní oznámení na neznámého pachatele, který v anonymní diskusi uvedl, že nosí fejke.
stosi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Za názor skoro nelze žalovat. Hledal jsem v práci šéfovi judikaturu, když jedna politicka chtěla žalovat za názor (pomlouvacneho az lziveho charakteru), šéf ji to rozmluvil. Verejne činné (nejen politici) prostě musí snést trochu te kritiky. At žaluje! Povazuju jej za sulinka, at klidně zaluje i me.
gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Právníka nepotřebuju, děkuji, mám paušál u advokáti Zlín . Spíš by se hodil kontakt z Breitlingu, který by potvrdil pravost hodinek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.