Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. 

? .......... něco mi uniklo anebo si jen sedím na vedení? 

Odesláno

Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny Breitling

Odesláno

No ja bych se nebal. U soudu by je musel prinest, tak bys mu za par tisovek mohl pustit poradne zilou ;-)

Ale takovydle sraci si jen tak vyskakujou.

Kazdopadne, nevim proc tu s takovym nimandem ztracime tolik casu.

Odesláno

Ano, jsou v tom právníci. Víte o někom, kdo by na základě veřejně přístupných fotek byl schopen říct, že je to fake a napsat k tomu posudek? Pokud ano, rád ho zaplatím, pokud ne, budu věřit, že je to malokusová série z továrny Breitling

co to meles o pravnikach? Nechapu
Odesláno

Panove co porad pisete ze ztracime cas a podobne. Imho je to diskuze mnohem vic k veci a konkretnejsi nez "videl jsem v Praze v metru podnikatele s Rolexama a turbem", umocnena tim co ten clovek kaze a jak se prezentuje

Odesláno

Pánové, obrátím se na admina a poprosím o smazání mých příspěvků v tomto vlákně. Nechal jsem se unáhlit a věřil jsem zdejším odborníkům, že se jedná o fake. Nerad bych nějakým způsobem poškodil dobré jméno pana Casanovy. 

To je nějaká sranda s kamennou tváří?

Odesláno

Panove co porad pisete ze ztracime cas a podobne. Imho je to diskuze mnohem vic k veci a konkretnejsi nez "videl jsem v Praze v metru podnikatele s Rolexama a turbem", umocnena tim co ten clovek kaze a jak se prezentuje

Ja napriklad tudle osobu neznal a bylo mi dobre. Ted ho znam a myslim, ze se citim o neco malo hur.

Odesláno

Neblazni, neexistuje, aby ta za toto zaloval :frusty:  toto su len typicke zvasty podobnych pozerskych kretenov. Nemas sa absolutne coho bat, navyse on sam vie, ze su to fejky jak prasa.

Odesláno

Aby niekto zaloval druheho za to, ze v anonymnej internetovej diskusii napisal, ze podla neho nose nosi fejkove hodinky, tak taku este nehrali :D Bu bu bu, namiesto toho, aby absolutne jednoducho preukazal, ze je to original. Uz len to  zablokovanie pridavania prispevkov na FB svedci o "charaktere" niekoho, kto sa nevie postavit pravde, pretoze je to clovek, ktoreho cely zivot je jeden velky fejk, falosne meno, pozerske fotografie, zinscenovane videa a pateticke vylevy ktorym ani sam neveri, podvodnik, ktory na seba pritahuje naivne existencie ako muchy na h...o (plati doslova). Dufam, ze toto cita, tesim sa na zalobu :D

Odesláno

Vyhrozoval ti konkretnim jmenem,nebo obecne?Pokud te neoslovil primo pravnik,byl bych v klidu.Mam dost kamaradu,ktery vystudovali prava,za pivo napisou cokoli:-)

Odesláno

Už vidím v barvách, jak právník v práci s tímhle kašparem sepisuje žalobu nebo trestní oznámení na neznámého pachatele, který v anonymní diskusi uvedl, že nosí fejke. :sad01_anim:

Odesláno

Za názor skoro nelze žalovat. Hledal jsem v práci šéfovi judikaturu, když jedna politicka chtěla žalovat za názor (pomlouvacneho az lziveho charakteru), šéf ji to rozmluvil. Verejne činné (nejen politici) prostě musí snést trochu te kritiky. At žaluje! Povazuju jej za sulinka, at klidně zaluje i me.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...