ivan_989 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 A ako bezny clovek zisti z toho prispevku ze ten pan ma na ruke fejk ? Inak super ! Kebyze kvoli psychohygiene nebojkotujem fb (=nemam tam ucet) urcite to postnem..sharnem...linknem...alebo teda co uz sa na tom fb robi.
Návštěvník eloga Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 to je dobrý seriál.....**
Jörg8X Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 ze on nejezdi ma dovoleny s cestovkama a ze snida v hotelu Central s CEO Breitlingu a tim pádem ma od nich hodinky na míru :-D :-D nene
Návštěvník Kamil Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jeste jsem udelal jinou verzi obrázku.
villain83 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 A ako bezny clovek zisti z toho prispevku ze ten pan ma na ruke fejk ? Inak super ! Kebyze kvoli psychohygiene nebojkotujem fb (=nemam tam ucet) urcite to postnem..sharnem...linknem...alebo teda co uz sa na tom fb robi.Ivane,ze ty si ses ve tretim rocniku ty jeho Academy?
Flipik Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jeste jsem udelal jinou verzi obrázku. Perfektní
matous Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 A ako bezny clovek zisti z toho prispevku ze ten pan ma na ruke fejk ? Inak super ! Kebyze kvoli psychohygiene nebojkotujem fb (=nemam tam ucet) urcite to postnem..sharnem...linknem...alebo teda co uz sa na tom fb robi.Ja si tam pripsal koment a poznamku Fake people wear fake watches. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rodkopf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Hoďte někdo link, ať to můžu sdílet. thnx
ivan_989 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jeste jsem udelal jinou verzi obrázku.To je reklama na jeho original B a zaroven odporucanie aby si aj ostatni kupovali original hodinky ? V sulade s jeho inymi tvrdeniami ?Ale mozno tomuto uz narod porozumie tak ako to bolo zamyslane...
gunman Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Pánové, já budu možná běhat po soudech a vysvětlovat, že z mýho profilu píše nevinné příspěvky několik lidí, včetně osob blízkých a nezletilců, ale vás přijede CEO Breitlingu osobně ukřižovat, až se prokáže, že tu maloseriovku fakt vyrobili. Jinak díky všem za podporu.
ivan_989 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Ivane,ze ty si ses ve tretim rocniku ty jeho Academy?To neviem co je ta academy. Ale ked uz do toho vkladate tolko energie tak nech tomu bez pochybnosti rozumeju aj nechronomagori.
USER47 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Zase takhle nás bude těžší usvědčit z poškozování reputace, až na nás Guru Jára pošle Tomáše Sokola a armádu právníků, se kterejma snídá v Intercontinentalu.:-D
Tondaa73 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Ja si tam pripsal koment a poznamku Fake people wear fake watches.Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to máme stejně... :-) Pánové, já budu možná běhat po soudech a vysvětlovat, že z mýho profilu píše nevinné příspěvky několik lidí, včetně osob blízkých a nezletilců, ale vás přijede CEO Breitlingu osobně ukřižovat, až se prokáže, že tu maloseriovku fakt vyrobili. Jinak díky všem za podporu.Ať příjde....uvařím mu fake kafe... :-)
JAJA Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jeste jsem udelal jinou verzi obrázku.Super si to doladil
michalval Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Super, sdílím!Hodil jsem k tomu tento komentář:Někteří moji přátelé vědí, že hodinky mě baví, tak budu rád sdílet tento příspěvek o chlápkovi, který na mě čučí momentálně z každého koutu internetu se svými rádobyempatickými radami, které Vám zaručeně zlepší život. Poradí Vám, jak zbohatnout, zmoudřet nebo najít štěstí. Podle mě je to pozér, kterému ale naslouchá překvapivě hodně lidí.
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Chce to trošku si s tím vyhrát. Ta stránka má 140tis. přímo sledujících fans, když na ni mrknete tak se nalevo objeví seznam vašich přátel kteří jsou mezi nimi. I z mých skromných 200 friends to sleduje 5 osob. A ke každému příspěvku co si člověk dá na svou zeď nebo sdílí si může přidat nebo označit k němu své přátele. Kteří to budou? Kdo z mých přátel potřebuje "prozřít"?
stepan_1981 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Zase takhle nás bude těžší usvědčit z poškozování reputace, až na nás Guru Jára pošle Tomáše Sokola a armádu právníků, se kterejma snídá v Intercontinentalu.:-DVtipný, myslím, že zrovna TS nosí nějaký velký Béčka...:-) Jinak ten největší fór je v tom, že on by vždycky musel ve sporu prokázat, že ty konkrétní hodinky jsou pravý Breitlingy - to by bylo jeho důkazní břemeno, protože by v žalobě musel on tvrdit, že není pravda že jde o fejk a že jsou pravý... Konstatovat fakt není protiprávní. Tečka.
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To co je na tom obrázku je asi jak třídolarová bankovka. Poznám to i já a to béčka až tak nakoukaný nemám.
villain83 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Pánové, já budu možná běhat po soudech a vysvětlovat, že z mýho profilu píše nevinné příspěvky několik lidí, včetně osob blízkých a nezletilců, ale vás přijede CEO Breitlingu osobně ukřižovat, až se prokáže, že tu maloseriovku fakt vyrobili. Jinak díky všem za podporu.Pavle,klidek,je to haluz a on to vi.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.