Povidláček Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tohle vlákno snad teď musí být to nejnavštěvovanější na tomhle fóru! Ta telenovela s Casanovou mě popravdě baví-bavila no a teď to vypadá zase na hon na fejkonoše v místních řadách. Tak je pravda že není chronomagor jako chronomagor a každý je k nošení fejků asi různě benevolentní (i když je pravda že tolerovat fejky mi trochu příjde v rozporu s hodinkově zaměřeným fórem), nicméně mohla by se tu vyhlásit jakási fejková amnestie, podobně jako to bylo s těma zbraněma. Že by mohli všichni beztrestně a bez postihu odevzdat své fejky ke znehodnocení
stosi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 No hele divil by ses kolik lidí zde má fejky a přitom mají i originály v ceně stovek tisíc. Bohužel si je nedovolím jmenovat, ale třeba se z nich někdo přihlásí... vím o několika členech kteří začínali s fejkama (a když bylo víc peněz, tak pořídili originály) a někteří ty fejky dodnes mají i když mají originály... já šel obrácenou cestou - nejdřív originál a pak fejk :-DDD Měl jsem použít množného čísla, pravda. Asi ani nedivil, jen je mi tohle uvažování cizí, takže mě to naštěstí nechává celkem klidného.
tommas4 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 odevzdat své fejky ke znehodnocení k nezávislému testování!!!!
dan010 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 A to tě přepadl potápěč a ukradl ti je přímo z ruky a zas uplaval? Moc mi to není jasný, na bazénu cennosti patří do trezoru. A sundávat ryzí potápky (PAM) před bazénem je taky celkem ujetý (nic proti tobě, jen mi ty situace moc nesedí). Ne, měl jsem já debil ve skřínce s oblečením - moje první Navitimery . PAM mi nikdo neukradl, teď už si dávám fakt pozor. A vzhledem k tomu, že všechno nosím na kůži, tak to stejně na koupání není dobré a s takhle drahýma hodinkama bych se stejně nekoupal i kdyby byly na kaučuku.
dan010 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Povidláček, on 20 Kvě 2015 - 17:58, said: odevzdat své fejky ke znehodnocení k nezávislému testování!!!!Jo je mi to jasný... řekneš že likvidace a pak to budeš nosit...
tommas4 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Doložím fotoreport. Čím zajímavější fík, tím poutavější fotky.
tr0t3l Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 ...tak to tady dám všechno...je to soda....dobrý den. Děkuji za objasnění. Lidé, kteří milují hodinky Vaše vyjádření nikdy pozitivně nepřijmou. Takže to okomentuji jen jednou větou, která potvrdí, co už stejně ví. Zvláště věta, že pod lupou pitvají...by strhla lavinu negativních emocí. Víte, v hodinkách je skloubeno mnoho lidského umu a dovednosti. Proto nenávist k fejkům. Fórum má přes 20 000 lidí, aktivních minimálně 5-6 000 a tak jako Vy si nenecháte sahat na FC, tak oni na hodinky. Já se zrovna v pondělí vrátil z Damaska. Kdybyste viděl, kolik práce se za výrobou hodinek skrývá, tak byste reagoval pravděpodobně jinak. Pokud budete někdy potřebovat pomoci s výběrem hodinek, tito lidé Vám ochotně pomůžou se vším a zadarmo. Mějte se jak nejlépe to jde. Tom Tome, to jste mi nerozuměl dobře. "Pod lupou pitvají" je myšleno obrazně. Chci tím vyjádřit, že lidé na fóru řešili detaily, kterými by se utvrdili v tom, že je to fejk, a přitom na první pohled a zdálky je jasné, že tato kombinace pouzdra, číselníku a tahu NEEXISTUJE. Příměř: Jako kdybych měl zelenobílý dres Slavie a fanoušci řešili švy a látku, aby přišli na to, zda je šev oficiální, nebo padělaný, a přitom by jim ušlo, že není červenobílý. Ale to sem nepatří. Jinak jsem byl v několika hodinářských manufakturách ve Švýcarsku (právě díky Honzovi Lidmaňskému, kterými to zařídil), takže jsem viděl na vlastní oči práci hodinářů, takže vím, jaká práce to je. O tom nepochybujte. Pouze jsem osvětlil případ diskutovaných hodinek. Samozřejmě chápu, že pro lidi, kteří k nim nemají žádný vztah, je to pouze kus, fejk. Respektuji to. A děkuji za nabídku pomoci. I Vy se mějte krásně. Petr toto "priznanie" je rovnako účelové ako všetko, čo tento človek robí, jednoducho nechce, aby sme sa v tom viac "rýpali" a mal klud, naša reakcia by mala byť opačná ako očakáva
Povidláček Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 toto "priznanie" je rovnako účelové ako všetko, čo tento človek robí, jednoducho nechce, aby sme sa v tom viac "rýpali" a mal klud, naša reakcia by mala byť opačná ako očakáva Aneb "we are Chrononymous, we do not forgive, we do not forget, expect us." ?
ivan_989 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ten pan asi v sebe umne kombinuje umenie manipulacie s ludmi s nejakou lahsou psychickou poruchou ktora mu zabranuje vnimat objektivnu realitu. Sposobuje mi tym mentalny problem - neviem ci ho mam lutovat alebo nim pohrdat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ten Slizoun je ale fakt dobrej, jak se zacal tocit na tom, ze nepozname uplne jasny fejky a jeste prikvacil s prikladem. Ivane, domaci potkan je nahodou mile a pritulne zviratko a slysi na jmeno...!
Lamiczka Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 To začíná být jak seriál na pokračování: Petr Casanova osočen z nošení falešných hodinek, brání se, že se jedná o limitku přímo z továrny za statisíce a vyhrožuje právníky Hodniky jsem dostal za pomoc v nouzi a mají pro mě vyšší smysl, brání se Casanova po usvědčení ze lži Breitling, Kellner, Limaňský i Jan Tleskač o všem vědí a podporují mě, tvrdí Casanova Co bude dál, líbí se mi jak místy přechází do protiútoku - "mám i další za balík, to byste nepochopili" a "co jste za odborníky, když nepoznáte fík, který jinej vidí na 10 metrů"
wizard-ov Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Hele kucí a přiznejte se - že on byl s Vámi v tom Damasku taky ?
gougy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 No už je na čase z něj udělat debila (což sice zvládá sám) i před jeho "ovečkami" a zavřít mu hubu i přísun drobných na chleba. Ještě by si nakonec koupil nějakej fejk pečiva a pak čerpal ze společného rozpočtu na zdravotní péči a to já raději uvidím očkování pro děti z dětských domovů Přitom nebýt jeho nebetyčné tuposti, drzosti a vyhrožování, mohlo to celý vyšumět do ztracena, ale kdo chce kam, pomozme mu tam.Máte pro nás tip? redakce@blesk.cz +420 724 014 586 Hele kucí a přiznejte se - že on byl s Vámi v tom Damasku taky ?A snídá vůbec Konrád? A ve kterém hotelu?
kuncák7 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Nechcete někdo prozřít a prodat mi nějaký fíky, že bych je podrobil kratkýmu testíku? Myslím to vážně. Anonymitu zaručuji Kdybys byl z prahy,tak bych ti jedny dal,zadaco. Ted jsem je nasel doma.
villain83 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 To jo, lepší jak s originálama, který mi tam už jednou ukradli... No,ja to spis myslel tak,ze ti do tech hodinek brzo natece,u fejku se nikdo moc tlakovkou asi nezabejva.Ale to je jedno,do putiky voroseny nevadej,ne:-)?V knajpe cas nehraje roli!
tommas4 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Kdybys byl z prahy,tak bych ti jedny dal,zadaco. Ted jsem je nasel doma.Pošleš? V zájmu civilizace?
tommas4 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 No,ja to spis myslel tak,ze ti do tech hodinek brzo natece,u fejku se nikdo moc tlakovkou asi nezabejva.Ale to je jedno,do putiky voroseny nevadej,ne:-)?V knajpe cas nehraje roli!Ale zabývá, před chvílí jsem viděl někdo postoval inzerát na Aukru s fíkama Omega který mají doklad o tlakovce z Dealu. Jsem na mobilu ale tuším že to je ve vlákně co mě naštvalo.
Povidláček Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ale zabývá, před chvílí jsem viděl někdo postoval inzerát na Aukru s fíkama Omega který mají doklad o tlakovce z Dealu. Jsem na mobilu ale tuším že to je ve vlákně co mě naštvalo. V HUMORu to je
tommas4 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tak tak, dobrý je popis na tom lístku
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.