Jeremy Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Ahoj,mohli by prosím moderátoři promazávat spamy ve změnách statusů?Díky..
jacob Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 K tématu :-). Já jsem komentoval status uživatele "tenge", kde byl spam, který zmizel.
Jeremy Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2013 ...prosim ta, kto by tu jedol...Skvělej fór, na Maďara..
Jeremy Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2013 K tématu :-). Já jsem komentoval status uživatele "tenge", kde byl spam, který zmizel.Mrkni třeba teď - prakticky každej status, včetně toho prvního (YPO moderátor) má 1-2 spamy. Nikoho to nezajímá..
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Mrkni třeba teď - prakticky každej status, včetně toho prvního (YPO moderátor) má 1-2 spamy. Nikoho to nezajímá.. Správně = já (YPO moderátor) na to nemám čas ani náladu, aneb toto je spíše prosba na zakladetele webu nebo jeho správce. Ostatně kdo by chtěl moderovat facebook plky že jo ? Já fakt ne
Jeremy Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Hmm, já a bývalí moderátoři na to čas měli.No nic, nech to bejt a vrať se ke kudličkám.
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Hmm, já a bývalí moderátoři na to čas měli.No nic, nech to bejt a vrať se ke kudličkám. Prosím vrať se, a moderuj si statusy = já s tím problém nemám
Jeremy Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Dík, nechci. Radši bych, kdyby každej dělal svou práci pořádně, než aby fňukal po posilách
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Dík, nechci. Radši bych, kdyby každej dělal svou práci pořádně, než aby fňukal po posilách Rád ti to přenechám - jsi zdatnější, schopnější, orientovaný na cíl a já budu svobodnější, aneb budu psát blbý kecy já tobě = to zní dobře = až se vyspím tak podám žádost k rootKamilovi a ty budeš konečně naplněn
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 To bude fajn, dobrou. jak dobrou ? máš tu práci : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58511-brerfumunnirl/page__pid__893693#entry893693
Dantechno Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Spamy ve statusech mazu denne tak dvacetkart.. V myslenkohnuti se objevuje spam zdaleka nejcasteji... Dekuji za upozorneni, budu se snazit vice.
SCIFI Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 myslím že je taky potřeba říct že ten kdo si napsal ten status tak může mazat příspěvky pod ním takže podle mě není moderátorů na tohle potřeba a stačí když si každý bude hlídat spamy u svýho statusu když už má nekdo potřebu ho psát. teda já to tak dělám
Návštěvník YPO Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 myslím že je taky potřeba říct že ten kdo si napsal ten status tak může mazat příspěvky pod ním takže podle mě není moderátorů na tohle potřeba a stačí když si každý bude hlídat spamy u svýho statusu když už má nekdo potřebu ho psát. teda já to tak dělám správně, ale ono je jednodušší nadelegovat to na někoho jiného
bandicoot Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Já, pokud občas status napíšu, tak si tam spamy hlídám a mažu.Protože se stejně tu a tam podívám (asi jako každý) na reakce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se