nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Tak hlásím, že to mi to dělá i Firefox. Ale je to divný, taky jenom u některých - teda zejména u těch, co mě zajímaj
prischera Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Je to chyba fóra, a je tu s námi dlouho. Občas to zlobí. Naštěstí ne moc často.
martar Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Jen pro zajimavost, děje se ta chyba u "potrefeného" statutu všem členům nebo má smysl prudit kolegy, aby si to otevřeli a udělali mi printscreen, že jinak neusnu?
M.K. Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Počítám, že tu budu jediný s Explorerem. Občas se mi to děje též...
pebe Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 mě to zlobí u Romana I. o novoročních předsevzetích z 1.1.
colommbo Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mám v notebooku IE s W7 a teď koukám, že to zazlobí taky, konkrétně u zmiňovaného Romanova statusu se to po kliknutí na "zobrazit všechny příspěvky" celé sbalí. Přitom u jiných nee. Nevadí mi to, komentáře ke statusům (které mě zajímají) si rozbaluju ve sloupku napravo rovnou na základní stránce, tam mi vše funguje správně.
nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) By mě teda zajímalo, jestli to funguje aspoň Romanovi Jo a díky Kubo, tak to nebudu dál řešit. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem nividic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se