Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Tak jsem vyměnil plnotučnou CZ75 za polotučnou CZ75 Compact.

Tak nějak jsem po letech zjistil, že mi sedí líp.

Navíc se chystáme na nějaký školeníčko kombatový střelby, kde ten kompakt asi bude lepší - co, kibi, nechtěl bys nám ušít kurz na míru ty? Pod tvým velením by nám to šlo samo.

Poku se u mě kompakt velikostně ujme, tak budu zvažovat něco i váhově odtučněnýho (Glock apod.).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim kam to dat, tak snad to tady tak vadit nebude

soudruzi z NDR nebyli rozhodne hloupi

http://www.novinky.cz/koktejl/173196-nacis...edek-valky.html

Docela mi to designem pripomina soucasne americke stealth bombardery - Ted nemyslim F117

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vyměnil plnotučnou CZ75 za polotučnou CZ75 Compact.

Tak nějak jsem po letech zjistil, že mi sedí líp.

Navíc se chystáme na nějaký školeníčko kombatový střelby, kde ten kompakt asi bude lepší - co, kibi, nechtěl bys nám ušít kurz na míru ty? Pod tvým velením by nám to šlo samo.

Poku se u mě kompakt velikostně ujme, tak budu zvažovat něco i váhově odtučněnýho (Glock apod.).

Škoda, že jsi neřekl, chci to udělat přesně obráceně, mám CZ 75D, tu odlehčenou verzi a líp se trefuji s Béčkem. Je v ruce stabilnější. :withstupid:

Odkaz ke komentáři

strelecky workshop...? nejak se mi do toho nechce... drobny omyl... a spousta vysvetlovani... :D a profici to delaji vetsinou dobre... :)

na bezne pouziti "na ulici" je LOS celkem fajn - parta lidi, co se u strileni skvele bavi... delaji zavody - je mozne tam prijit se zbrojakem a bouchackou a za maly peniz (vetsinou stovka - dve) si vyzkouset par veci - i kdyz i tohle strili par lidi, co to berou fakt vazne a jde jim o vysledek, tak vetsinou jde o zamysleni a dobrou zabavu :)

Kdybyste chtěli něco uspořádat, rád bych se přidal. Ale nevím co je LOS.... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Kup si na střelnici cvičný náboj - viz. můj příspěvek výše (červený) - a doma po večerch cvič, střílej tzv. "na sucho". To, že strháváš zbraň je normální, ale lze to zlepšit. Když jsem ještě střílel "výkonnostně", tak jsem cvičil tak půl hodiny denně, a výsledek výborný...

Dobre je, pokud mas nad hlavni neco plocheho, treba i tu antireflexni plochu, polozit si naboj zapalkou na ni. A susit. Napoprve se to zda byt nemozne, ale velice rychle se to zlepsi. Po par hodinach neni problem dvojcinnou spoust promacknout i parkrat za sebou. Nic mi tolik nepomohlo naucit ruku necukat a nelekat se.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
nejsem si jistý(odevzdal ji v rámci amnestie??).......nevím,jak to v tomto případě probíhá. Ale není nic jednoduššího,než zavolat na příslušné oddělení zbraní a střeliva na PČR a optat se přímo tam.

Zcela jednoduše : sepsat s pánem kupní smlouvu a s ní a vlastním zbrojním průkazem dojít na PČR oddělení zbraní. Tam sepsat protokol o předání a hotovo. :thumbsup_anim:

Problém je v tom, jestli ji už ti koumáci nezašantročili. Pozor cena na kupní smlouvě by neměla být podhodnocená !

Odkaz ke komentáři

tady mas link :)

Taky bych se rad pridal ,kdyby to slo :-)

Predem diky panove za radu.Znamej odevzdal na PCR v breznu P38 Walter .Ja jsem se to tento tyden dozvedel a rad bych ji koupil.Ma moznost mi tuto zbran prodat a timpadem ji dostat od PCR zpet.....jsem majitelem ZP....pan nema zbrojak...Diky

Ano ,je majitel je to jeho majetek ,tudis ji muze i prodat i kdyz ji nema doma :-)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...