Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Proc proboha .40? Vis kolik stoji naboje? Pokud se chces strelbe venovat alespon trosku a budes strilet, doporucuju zajit za puskarem (nedoporucuju cist blaboly na forech o zbranich) a treba ti ukaze jak muze dopadnout kdyz se .40 nacpe do ramu 9x19. Ja jsem u sveho puskare nekolik Glocku ktere nevydrzeli videl. TO jen pro zajimavost. Pokud se nechystas na zlocineckou drahu zvazil bych obycejny osvedceny Luger pripadne pokud chces fajn strileni a stop efekt vol radeji obycejnou osvedcenou .45

Prece nejme v Americe:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

cody: Vím kolik stojí náboje, jenomže já nehodlám být každý týden na střelnici. Pistoli budu mít na nošení, ne pro zábavu. Samozřejmě, že budu kondičně střílet, abych nevyšel ze cviku. Bláboly na forech o zbraních nečtu.

Jeremy: 10mm AUTO je sice fajne a 1060J energie je taky fajne, jenomže ta střela má obrovskou průraznost, takže při obranné střelbě je dost nebezpečná, bez expanzní střely. O .357 SIG jsem taky uvažoval, ale náboje jsou ještě dražší než .40 SW.

O .45 jsem uvažoval, ale když jsem byl na střelnici, tak jsem jí ani nezkoušel, protože jsem měl vážné pochybnosti, že bych byl schopen něco trefit. S 9x19 jsem nestřílel nic moc, ale s .40 SW jsem střílel docela přesně na střed...

Odkaz ke komentáři

cody: Vím kolik stojí náboje, jenomže já nehodlám být každý týden na střelnici. Pistoli budu mít na nošení, ne pro zábavu. Samozřejmě, že budu kondičně střílet, abych nevyšel ze cviku. Bláboly na forech o zbraních nečtu.

Jeremy: 10mm AUTO je sice fajne a 1060J energie je taky fajne, jenomže ta střela má obrovskou průraznost, takže při obranné střelbě je dost nebezpečná, bez expanzní střely. O .357 SIG jsem taky uvažoval, ale náboje jsou ještě dražší než .40 SW.

O .45 jsem uvažoval, ale když jsem byl na střelnici, tak jsem jí ani nezkoušel, protože jsem měl vážné pochybnosti, že bych byl schopen něco trefit. S 9x19 jsem nestřílel nic moc, ale s .40 SW jsem střílel docela přesně na střed...

Naco student potřebuje pistoli na nošení? Aha, ono to asi dobře vypadá, košilka, přes ní podpaždák, kožený rukavice a letecká šála. Proto je důležitej zbroják v létě, glock pod bundou je blbě vidět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Fakt mám obavu z toho co se bude dít.

co by se tak mohlo dít? - maximálně někoho střelí do lebky x dostane pět let x v arestu se z něj stane ženská x a vrátí se z něj domácí puťka
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si pořídil novou hračku na zahradu :-) Větrovka Gunpower SSS v ráži 5.5mm, výkon dostatečný i pro střílení na 150m.

Mimochodem, nechávám si stavět i něco těžšího, jaká je v ČR nejdelší přístupná pušková střelnice? Chtělo by to alespoň 500m

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, nechávám si stavět i něco těžšího, jaká je v ČR nejdelší přístupná pušková střelnice? Chtělo by to alespoň 500m

V návaznosti na Tvůj podpis "Volit vládu? Já bych vás hnal! Od čeho je panovník?" bych to viděl takto /500 m/ :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Je to sice lákavý pořídit si "hovado" .50 BMG, ale trošku nepraktický. Opravdu je problém kde s tím střílet... Už .338WM je trochu "přemotorovaná" do českých podmínek. Tady je problém najít střelnici kde se využije potenciál .308W, natož něco silnějšího :crying_anim02:

Mám .308W a silně přemýšlím nad .223, protože na střelbu do 300m to bohatě stačí... Nejvíc si stejně zastřílím s malorážkou :D

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...