Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Revolverové střelivo bývá hoooodně silné ..., pistole je k zápěstí obvykle šetrnější. Kromě té rány mají tyhle děla při výstřelu ještě jeden velmi speciální efekt, část plynů na odtoku jde bokem a způsobují tzv. průvan v peněžence ... :D .

Btw, pro příznivce velké rány, jeden z největších kraválů, co jsem potkával na střelnici, stejně dělala vz. 52 Tokarev...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tak...i když....Desert eagle taky "láme" zápěstí......Desert eagle .50 je sice síla,ale Red Hawk...to je jako výstřel z hákovnice vs výstřel z děla.Mimochodem,staré perkusní zbraně a kanóny....to je labeta.Jsem členem SH3,nějakou pistolku,mušketu a kanón máme....to je sranda....po výstřelu celý zahalený v dýmu......eau de střelný prach.....:)

U ČZ 52 jsem nevěřícně koukal,jak dělala díry do neprůstřelné vesty...dle amíků je to nehumánní zbraň....:lol::lol:

Odkaz ke komentáři

je to tak...i když....Desert eagle taky "láme" zápěstí......Desert eagle .50 je sice síla,ale Red Hawk...to je jako výstřel z hákovnice vs výstřel  z děla.Mimochodem,staré perkusní zbraně a kanóny....to je labeta.Jsem členem SH3,nějakou pistolku,mušketu a kanón máme....to je sranda....po výstřelu celý zahalený v dýmu......eau de střelný prach.....:)

U ČZ 52 jsem nevěřícně koukal,jak dělala díry do neprůstřelné vesty...dle amíků je to nehumánní zbraň....:lol::lol:

Díry do vesty jsem neviděl (ale povídalo se o nich a bodejť, hilzna jak pro 38 natlakováno do díry 7,62 ...), u nás to lítalo skrz dubové pražce ... a to je taky hodne hezký pohled ... :)

Odkaz ke komentáři

Jste nelidové!!!

Ale ta "52 může být zajímavý pokoukání. já to jen slyšel, ale neviděl..

A ten Desert... ono to zas tak hrozný není, už pro to, že to každý čeká. Ale požitek ze střelby nula. Moc se musíš ovládat, nepodařilo se mi z toho střílet uvolněně, zautomatizovaně.., každou ránu jsem musel připravit od začátku do konce. pro mě nic moc, krom té impozantní strojovny.

Odkaz ke komentáři

to je sranda....po výstřelu celý zahalený v dýmu......eau de střelný prach.....:)

Naláduj bezdýmný a sranda bude ještě větší ;-)

perkus super!! romantika, hodně keců naokolo a pak pěkné rány. Než se mi podařilo u .44 colt navy špatě zamáznout komory či co.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...