madmaxx Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února V 2. 2. 2025 v 12:28, M-72 napsal: Tak dobře Rozšířit sekne jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února DOXA Synchron. nový renovační projekt... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Krásná dvojka Vypadají vcelku zachovale jen trochu oxidace na ručičce.. Půjdou k Rudovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února V 8. 2. 2025 v 21:41, madmaxx napsal: Krásná dvojka Vypadají vcelku zachovale jen trochu oxidace na ručičce.. Půjdou k Rudovi? Rozšířit Dík Ano v příštím týdnu vyzvedávám u Rudy bigblůčka od Omegy, tak je tam vezmu na konzultaci... Voda v nich nebyla, tak to je dobré. (co se strojkem, to nechám na hodinářovi ) Musí se něco vymyslet s tou ručičkou. Ta oprava, co na ní někdo udělal není dobrá. Nechám vyměnit i tu červenou barvu, co nepatří na lunetu za oranžovou. Náramek je super, fakt v pěkném stavu. Mám ho i s velkou rezervou na obvod zápěstí. Čísla na dýnku jsou velice mělká, ale přečíst to šlo. Výrobní číslo 719385 Reference 58098-59 33110 Jsem třetím majitelem, jako první je používal německý potápěč. Dostal jsem na vánoce oranžovou knihu a to byla chyba .... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Pěkný úlovek, Ruda si s nimi pohraje Ty indexy byly také opravovány nebo jsou takhle origo? V Doxách se moc nevyznám..jaký to je rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Indexy, které zcela nelícují byly pro mě dříve záhadou. Objevují se jen na této výrobní sérii, kde jsou jakoby nalepované a ne tisknuté. (řešilo se to i zde na fóru již v minulosti a nebylo zodpovězeno) Vysvětlení bude poměrně prosté, vlivem času indexy odpadávaly a hodináři je lepili zpět na místo. Na některých hodinkách pár indexů i zcela chybí, poztrácely se. V reálu na ruce ale není nesouosost téměř postřehnutelná. Uvidím, co s tím... Otázka roku výroby je komplikovaná, archívy DOXY jsou ztraceny. Domníval jsem se, že 71 z výrobního čísla 719385 značí rok výroby 1971. Někdo tvrdí, že jde o roky 1975-76. Tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 10. 2. 2025 v 7:15, M-72 napsal: Indexy, které zcela nelícují byly pro mě dříve záhadou. Objevují se jen na této výrobní sérii, kde jsou jakoby nalepované a ne tisknuté. (řešilo se to i zde na fóru již v minulosti a nebylo zodpovězeno) Vysvětlení bude poměrně prosté, vlivem času indexy odpadávaly a hodináři je lepili zpět na místo. Na některých hodinkách pár indexů i zcela chybí, poztrácely se. V reálu na ruce ale není nesouosost téměř postřehnutelná. Uvidím, co s tím... Otázka roku výroby je komplikovaná, archívy DOXY jsou ztraceny. Domníval jsem se, že 71 z výrobního čísla 719385 značí rok výroby 1971. Někdo tvrdí, že jde o roky 1975-76. Tak nevím... Rozšířit Pokud tam drží tak bych to neřešil…a bude to součást příběhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Tressa , Paul Peugeot , Megalo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Po servisu skoro stále na ruce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Nádherný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V 5. 3. 2025 v 19:13, Dzos napsal: Rozšířit Ty Doxy = paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Díky. Tak to ještě doplním dalším kladivem. 3 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno středa v 15:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:30 Nové obutí. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno středa v 19:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:07 (upraveno) @Dzospecka! Upraveno středa v 19:07 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se