Přejít na obsah

Vintage divers ...

M@chino

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 8. 2. 2025 v 21:41, madmaxx napsal:

Krásná dvojka 👍 Vypadají vcelku zachovale jen trochu oxidace na ručičce..

Půjdou k Rudovi? 😎

Rozšířit  

Dík 🙂

Ano v příštím týdnu vyzvedávám u Rudy bigblůčka od Omegy, tak je tam vezmu na konzultaci...

Voda v nich nebyla, tak to je dobré. (co se strojkem, to nechám na hodinářovi  )

Musí se něco vymyslet s tou ručičkou. Ta oprava, co na ní někdo udělal není dobrá. Nechám vyměnit i tu červenou barvu, co nepatří na lunetu za oranžovou. 
Náramek je super, fakt v pěkném stavu. Mám ho i s velkou rezervou na obvod zápěstí.

Čísla na dýnku jsou velice mělká, ale přečíst to šlo.

Výrobní číslo 719385

Reference 58098-59       33110

Jsem třetím majitelem, jako první je používal německý potápěč.
Dostal jsem na vánoce oranžovou knihu a to byla chyba .... 🤿 😊

IMG_8557.jpeg

IMG_8561.jpeg

IMG_8564.jpeg

• Like 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Indexy, které zcela nelícují byly pro mě dříve záhadou. Objevují se jen na této výrobní sérii, kde jsou jakoby nalepované a ne tisknuté. (řešilo se to i zde na fóru již v minulosti a nebylo zodpovězeno)

Vysvětlení bude poměrně prosté, vlivem času indexy odpadávaly a hodináři je lepili zpět na místo. Na některých hodinkách pár indexů i zcela chybí, poztrácely se. V reálu na ruce ale není nesouosost téměř postřehnutelná.  Uvidím, co s tím...

Otázka roku výroby je komplikovaná, archívy DOXY jsou ztraceny. Domníval jsem  se, že 71 z výrobního čísla 719385 značí rok výroby 1971. Někdo tvrdí, že jde o roky 1975-76. Tak nevím...

Odkaz ke komentáři

V 10. 2. 2025 v 7:15, M-72 napsal:

Indexy, které zcela nelícují byly pro mě dříve záhadou. Objevují se jen na této výrobní sérii, kde jsou jakoby nalepované a ne tisknuté. (řešilo se to i zde na fóru již v minulosti a nebylo zodpovězeno)

Vysvětlení bude poměrně prosté, vlivem času indexy odpadávaly a hodináři je lepili zpět na místo. Na některých hodinkách pár indexů i zcela chybí, poztrácely se. V reálu na ruce ale není nesouosost téměř postřehnutelná.  Uvidím, co s tím...

Otázka roku výroby je komplikovaná, archívy DOXY jsou ztraceny. Domníval jsem  se, že 71 z výrobního čísla 719385 značí rok výroby 1971. Někdo tvrdí, že jde o roky 1975-76. Tak nevím...

Rozšířit  

Pokud tam drží tak bych to neřešil…a bude to součást příběhu 😎

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...