blackhead Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Pridam Heuer diversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Pridam Heuer diverskyVelka parada ... Heuer ... to nema chybu ja jsem stale Orientovany ... Upraveno 5. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Dik, orienty taky pekne, klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Přidám tyhle Squale medium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Přidám tyhle Squale medium.Tyhle hodinky jsou super ... ale z meho pohledu jsou take velkou vyzvou pro volbu tahu or remenu. Nepocitam Tropic. Zkousel jsi uz Shark mesh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Díky Já vím, že ten tah k nim není úplně to pravé ořechové (už mi to říkalo víc lidí), na tom bílém řemenu jsem je koupil. Mám k nim ještě ručně dělaný racing řemen, ten jim sekne asi nejvíc. Tropic mám černý, zkusím ho nasadit, z nějakého důvodu mě ten tropic nebaví. Shark mesh jsem ještě nikdy neměl v ruce (ani na ruce), k potápkám by se asi hodil. Kdyby tak někdo v Ostravě a okolí měl 18mm shark mesh na vyzkoušení? edit: proč mi nefungují citace? Upraveno 3. února 2016 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak ještě pokus s černým koženým řemenem (shell cordovan). Takto vypadají skoro jako nějaké oblekovky, velice usedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak ještě pokus s černým koženým řemenem (shell cordovan). Takto vypadají skoro jako nějaké oblekovky, velice usedle.Mel jsem konecne cas mrknout na Google a mesh asi take nebude to prave orechove. Z toho co jsem videl, bych sel do tahu az k pouzdru ... ale jsou to jen moje myslenky a napr. bily remen jim sedne ... jsou to pak takove "snehulky" . A diky za pekne fotky ... zajimavych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 M@chino: Moc děkuji za názory a za pochvalu Ten tah i s koncovkami k pouzdru by jim určitě slušel (původně jsem takový chtěl, ale nakonec jsem koupil s rovnými koncovkami), ale nemám tušení, podle čeho bych ho měl vybrat, aby ty koncovky seděly.. Myslíš, že jakékoliv koncovky na pouzdro 34mm budou sedět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 vintage divers Buler ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Nádherná trojička a to by se ti k tomu hodilo po vynoření na zapálení cigaretky..... Upraveno 28. února 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 vintage divers Buler ...ty vlevo a prostredni jsou super,ale ocelový pouzdro to nema,ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 ty vlevo a prostredni jsou super,ale ocelový pouzdro to nema,ze?Nn ... chrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Buler ....... jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Narazil jsem u vetešníka na starší potápky, automaty značky Wilson. masivní zpracování a kvalita asi jako u Orientu. Nepodařilo se mi o této značce nic kloudného najít. Víte někdo něco? Bohužel foto nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Narazil jsem u vetešníka na starší potápky, automaty značky Wilson. masivní zpracování a kvalita asi jako u Orientu. Nepodařilo se mi o této značce nic kloudného najít. Víte někdo něco? Bohužel foto nemám. Našel jsem tohle. Vintage Wilson Diver Watch-GMT-Pepsi Bezel Originalangebot aufrufen Artikelzustand: Gebraucht ?Light wear from normal use, working perfectly? Beendet: 24. Mrz. 2015 18:35:17 MEZ Preis: US $125,00 Ca. EUR 110,46 Versand: US $31,69 International Priority Shipping nach Tschechische Republik Artikelstandort: Jacksonville, Florida, Vereinigte Staaten von Amerika Brand: Wilson-Super DeLuxe Diver Band Material: Stainless Steel Gender: Men's Age: Vintage (1971-1983) Style: Dive Movement: Mechanical: Hand-winding Features: Diver, Date, Water Resistant Model: GMT Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Díky vypadali hodně podobně. Pro mě doposud neznámá značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 No, myslím, že na Orienty nemají. Měl jsem je a byl tam plechový strojek s jedním šutrem a pouzdro bylo pochromované. Žádná ocel. Jinak byly prima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Je to tak. Na spodku pouzdra prosvítala mosaz jak na primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Přidám sem nový přírůstek do rodiny potápek. BULER automat ze konce 60. a začátku 70.let, kal. Baumgartner 158/25 kamenů, 30ATM/300M První fotky jen z iPadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se