Přejít na obsah

Vintage divers ...

M@chino

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky :) Já vím, že ten tah k nim není úplně to pravé ořechové (už mi to říkalo víc lidí), na tom bílém řemenu jsem je koupil. Mám k nim ještě ručně dělaný racing řemen, ten jim sekne asi nejvíc. Tropic mám černý, zkusím ho nasadit, z nějakého důvodu mě ten tropic nebaví. Shark mesh jsem ještě nikdy neměl v ruce (ani na ruce), k potápkám by se asi hodil. Kdyby tak někdo v Ostravě a okolí měl 18mm shark mesh na vyzkoušení?

edit: proč mi nefungují citace?

post-36771-0-47901900-1454498576_thumb.jpg

post-36771-0-40081000-1454498585_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Navros
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak ještě pokus s černým koženým řemenem (shell cordovan). Takto vypadají skoro jako nějaké oblekovky, velice usedle.

Mel jsem konecne cas mrknout na Google a mesh asi take nebude to prave orechove. Z toho co jsem videl, bych sel do tahu az k pouzdru ... ale jsou to jen moje myslenky a napr. bily remen jim sedne ... jsou to pak takove "snehulky" ;). A diky za pekne fotky ... zajimavych hodinek

Odkaz ke komentáři

M@chino: Moc děkuji za názory a za pochvalu ^_^ 

Ten tah i s koncovkami k pouzdru by jim určitě slušel (původně jsem takový chtěl, ale nakonec jsem koupil s rovnými koncovkami), ale nemám tušení, podle čeho bych ho měl vybrat, aby ty koncovky seděly.. Myslíš, že jakékoliv koncovky na pouzdro 34mm budou sedět?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Narazil jsem u vetešníka na starší potápky, automaty značky Wilson. masivní zpracování a kvalita asi jako u Orientu. Nepodařilo se mi o této značce nic kloudného najít. Víte někdo něco? Bohužel foto nemám.

Našel jsem tohle.

Vintage Wilson Diver Watch-GMT-Pepsi Bezel  Originalangebot aufrufen
$_1.JPG
imgEndedCvi_96x96.png

Artikelzustand:
Gebraucht

?Light wear from normal use, working perfectly?

Beendet:
24. Mrz. 2015 18:35:17 MEZ

Preis:
US $125,00

Ca. EUR 110,46

Versand:
US $31,69 International Priority Shipping nach Tschechische Republik

Artikelstandort:
Jacksonville, Florida, Vereinigte Staaten von Amerika

Brand: Wilson-Super DeLuxe Diver Band Material: Stainless Steel Gender: Men's Age: Vintage (1971-1983) Style: Dive Movement: Mechanical: Hand-winding Features: Diver, Date, Water Resistant Model: GMT Diver
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...