tommasini Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Další rána přišla na řadu po létě 2014. Ve firmě jsme měli kancelář pod úrovní a při průtrži mračen se ucpal kanálek před vchodem a voda se valila dovnitř. Uklidnil jsem hrdinně kolegyni ať nepanikaří a vyběhl do deště. Mřížka od kanálku vzdorovala, ale nakonec povolila. Bohužel jsem praštil rukou do kamenné zdi na boku schodů a odneslo to sklíčko několika škrábanci a uštíplou hranou. Další srdeční slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Vyřešil jsem to tím, že jsem objednal double domed safír. Origo, lehce poškozené sklíčko schoval do krabičky. Musím přiznat, že jsem je pak trochu odložil. Mezitím v televizi dávali Apocalypsu, takže jsem se jimi hezky kochal u filmu. Ale spíš ležely v krabičce a na ruce byly spíše Monster a jiné kousky. Uvažoval jsem i o prodeji. V té době, by asi byl už i lehce ziskový. Ale zase úplně se mi jich zbavovat nechtělo, tak jsem je občas vzal na ruku, udělal pár fotek a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Přišlo léto 2018 a ten osudový okamžik, kdy jsem se dostal i s hodinkami do takové menší potyčky v zácpě na čtyřproudové komunikaci. Ta dopadla dobře, ale po usednutí a ujetí několika set metrů jsem zjistil, že Willardy jsou pryč. Šok to byl příšerný. Okamžitě jsem sjel a vydal se travnatým pásem hledat. Několik řidičů náklaďáků na mě dělalo posunky, ale to jsem si nevšímal. Bohužel, hodinky nikde. Až jeden zcela jasně ukazoval celou rukou z okna do směru, odkud přijel. To mě vybudilo, pokračovat v cestě. Po dalších cca 100m jsem viděl v levém pruhu povědomý předmět. Hodinky byly napadrť, jak si to přes ně štrádovaly náklaďáky. No pocity hrozné, ale zase jsem byl rád, že jsem je alespoň našel. Okamžitě jsem se rozhodl, že je dám dohromady, ať to stojí, co to stojí. Doma jsem odstranil sklíčko a zjistil, že hodinky chodí. Rozhodl jsem se, že zatím jen nahodím původní sklíčko, upevním nápis Seiko a budu pozorovat, jak jdou. Mezitím jsem je hodil na zelené NATO, jako abych zajistil, že už mi neupadnou No světe div se, chodily perfektně. Tak jsem je začal sem tam nosit ve volném čase a jediné, co mi vadilo, byla vypadaná lumi v ručičkách. Tedy ne, kvůli lumi, ale čas se mi odečítal fakt blbě. Díval jsem se po ručičkách, ale nějak jsem se pořád neměl k tomu něco objednat. Tak jsem nakonec, za pomoci manželky a jejího laku na nehty „zrenovoval“ ručky a paráda. Kruh se uzavřel, hodinky chodí, zažily se mnou fakt saigon a myslím, že u mě už zůstanou napořád. Už jen protože takhle by je asi nikdo stejně nekoupil Dělám si samozřejmě legraci, už jsme toho spolu zažili moc. Doufám, že Vás to alespoň trochu pobavilo a přeji všem, ať to tiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Pecka. Krásné počtení o krásných hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 @tommasiniskvělý příběh i hodinky a po tom všem bych je taky pryč nedal (-:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Tak pánové “potápěči” . Je tady opět 1.den v měsíci! Tentokrát navíc “apríl”. Takže ode mě další pravidelná “potápěčská galerie”. Díky za shlédnutí a navození motivace vytáhnout a vyfotit nějaké diversky z krabice !!! Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Já si dneska vzal Enicar diver Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Před hodinou, Piplík napsal: Tak pánové “potápěči” . Je tady opět 1.den v měsíci! Tentokrát navíc “apríl”. Takže ode mě další pravidelná “potápěčská galerie”. Díky za shlédnutí a navození motivace vytáhnout a vyfotit nějaké diversky z krabice !!! brutal kolekcia chvalim a tesim sa na dalsiu. popitchi! Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Krásný pokoukání snad se letos dostanem k moři Ta reklama na cigárá spojená s potápěním je úsměvná @tommasini Tak ty seika teda zažily ... to jsou osudový hodinky na pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Včera a dnes na "Bonda" Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 skoro potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Také skoro potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Ty Mondaine World Timer divery jsem tady nedávno prodával (-: vypadají pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Schválně jsem si říkal, jestli si je budeš pamatovat. Jsou opravdu pěkné. Dnes jsem je vyzvedl ze servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Argonaut s patinou ala noční obloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Krasne, tyto argonauty umi patinovat ruzne. Moje treba maji cernou beze zmeny,ale vysisovaly oranzovou do svetle zlute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) Krása, u kusu co jsem měl doma i podle stroje vyloženě natekla voda. Kdyby se to stalo u Primek, tak z cifru nezůstane nic. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 S jednodenním předstihem přikládám další pravidelnou “potápěčskou” galerii pro příznivce divers hodinek i potápění samotného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Parádní počvachtání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 UGéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se