Piplík Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Tak rok zase utekl jako na neseřízených hodinkách, které se hodně předbíhají a já bych Vám vintážníkům a potápěčům rád opět popřál úspěšný rok 2024 prožitý ve zdraví, pohodě a se zajímavými vintage kousky na rukách u vody, pod vodou nebo jen při kancldivingu ️🪼 Ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 před 5 hodinami, Piplík napsal: Tak rok zase utekl jako na neseřízených hodinkách, které se hodně předbíhají a já bych Vám vintážníkům a potápěčům rád opět popřál úspěšný rok 2024 prožitý ve zdraví, pohodě a se zajímavými vintage kousky na rukách u vody, pod vodou nebo jen při kancldivingu ️🪼 Ať se daří. Díky, krasné také přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Krásný svátky všem “potápěčům” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Tak já se taky přidávám s přáním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Ich auch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Hrátky s AI tématicky od vody ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Pár tématických momentek z pěkné výstavy…kdyby se někdo nudil a má rád 007 tak doporučuji výstaviště Holešovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Na výletě s titanovými CITIZEN PROMASTER JP 3020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Opět na ruce má oblíbená italská značka ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 24. 10. 2023 v 20:19, brownwld napsal: 5 kusu. Ty co mel existence ma ted @madmaxx Jedny jsou ted v prodeji na omegaforums Tak už 6 kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna @M-72 velká gratulace. Za chvíli tady budu poslední kdo ploprofy ještě nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 15 minutami, Piplík napsal: @M-72 velká gratulace. Za chvíli tady budu poslední kdo ploprofy ještě nemá Děkuji, děkují Nákup byl čirá náhoda, jako by mi spadly do klína sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Povidej, prehanej. Taky bych rad, kdyby mi takovy kukacky spadly do klina. Kde rostou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna tyhle visely nejakej cas na ebay, ne? Urcite jsem je videl nekde, zajimava kombinace C- case a Mk1 cifru. KAzdioadne si je uzivej, je to UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 22 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Povidej, prehanej. Taky bych rad, kdyby mi takovy kukacky spadly do klina. Kde rostou? Ve Španělsku Příští týden uvidíme, jak to mají se strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ve své době snad i jako hodinky do vody vnímány byly. Seiko Sportsmatic SilverWave ref.6601-7990 Kdyby si o nich někdo chtěl něco přečíst tak tady: https://wornandwound.com/affordable-vintage-seiko-silverwave-ref-6601-7990/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna V 18. 1. 2024 v 19:17, M-72 napsal: Ve Španělsku Příští týden uvidíme, jak to mají se strojkem. Super, velka gratulace! Dej pak vedet jak jsou na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna V 17. 1. 2024 v 17:34, M-72 napsal: Tak už 6 kusů No paráda další do klubu Vypadají dost zachovale. Těším se na více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna V 22. 1. 2024 v 10:37, brownwld napsal: Super, velka gratulace! Dej pak vedet jak jsou na tom. Dik Hodinky mi v Onyxu včera otevřeli pro kontrolu strojku. Jde o sérii z roku 1972, patrně druhá polovina roku - nr. 3207 ... Tak už tam rovnou zůstaly na výměnu těsnění a servis strojku. Jinak vše ostatní zůstává původní. Tak a teď mám alespoň čas na obstarání Isofrane pásku nebo nějaké drátěnky od Omegy. Pokud by doma někomu něco přebývalo, dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna V 22. 1. 2024 v 12:08, madmaxx napsal: No paráda další do klubu Vypadají dost zachovale. Těším se na více fotek Tak ještě předservisní fotečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se