malda Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Člověk sem pár měsíců nechodí a tady se mezi tím sejdou takové krásné kousky. Moc hezké to máte!
M@chino Odesláno 1. května Autor Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) … dostal jsem chuť na plnokrevné vintage diver z přelomu 60/70 let … … Francie Upraveno 1. května uživatelem M@chino 2
M@chino Odesláno 4. května Autor Nahlásit Odesláno 4. května … a protože jsou bezva … provedl jsem upgrade na méně patinovanou verzi … zde mají navíc bezva lesklý cifr (třeba jak býval u PS1) … 2
madmaxx Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 22 hodinami, M@chino napsal: … a protože jsou bezva … provedl jsem upgrade na méně patinovanou verzi … zde mají navíc bezva lesklý cifr (třeba jak býval u PS1) … Pěkný dobový kousek s krásnou patinou To máš tedy dva identický až na tah?
Jiří Sedlák Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 22 hodinami, madmaxx napsal: Pěkný dobový kousek s krásnou patinou To máš tedy dva identický až na tah? Vidím tam víc rozdílů.
Piplík Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Tak si říkám “který Benthos je modřejší” Oba mají jinak modré sametové cifry, modré lunety s odlišnou stupnicí, jinou barvu lumi. ️ 4 1
madmaxx Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května V 23. 5. 2025 v 13:39, Piplík napsal: Tak si říkám “který Benthos je modřejší” Oba mají jinak modré sametové cifry, modré lunety s odlišnou stupnicí, jinou barvu lumi. ️ Krásná dvojka Jakou funkci má ta druhá stupnice lunety na benthosech č. 2?
M-72 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května V 9. 2. 2025 v 8:34, M-72 napsal: Dík Ano v příštím týdnu vyzvedávám u Rudy bigblůčka od Omegy, tak je tam vezmu na konzultaci... Voda v nich nebyla, tak to je dobré. (co se strojkem, to nechám na hodinářovi ) Musí se něco vymyslet s tou ručičkou. Ta oprava, co na ní někdo udělal není dobrá. Nechám vyměnit i tu červenou barvu, co nepatří na lunetu za oranžovou. Náramek je super, fakt v pěkném stavu. Mám ho i s velkou rezervou na obvod zápěstí. Čísla na dýnku jsou velice mělká, ale přečíst to šlo. Výrobní číslo 719385 Reference 58098-59 33110 Jsem třetím majitelem, jako první je používal německý potápěč. Dostal jsem na vánoce oranžovou knihu a to byla chyba .... A už mohou opět pod hladinu Velké poděkování hodinářství Onyx za odvedenou práci! 1
Piplík Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 10 hodinami, madmaxx napsal: Krásná dvojka Jakou funkci má ta druhá stupnice lunety na benthosech č. 2? Ahoj. Už jsem tady někde v historii popisoval dekompresní stupnici lunety. Někde to vygoogli (-: Ale pro mě má jen “estetickou” hodnotu protože se nepotápím
madmaxx Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 30. 5. 2025 v 18:29, Piplík napsal: Ahoj. Už jsem tady někde v historii popisoval dekompresní stupnici lunety. Někde to vygoogli (-: Ale pro mě má jen “estetickou” hodnotu protože se nepotápím Ahoj, jasný tak to jsem někde propás…kouknu třeba by se to dalo nějak aplikovat do kanclu … vypočet potřeby kafe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se