Foundryman Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 koblih69 napsal: Na přímý příkaz Pepína65 vkládám tyto luxusní Letecké hodinky pro žhavé zájemce přidávám odkaz s možností si je zakoupit: http://www.aukro.cz/item230004560_hodinky_...ovane_nove.html Ten pták tam, to je koroptev?
midloch Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 uns napsal: To je niečo pre midlocha úplný nástroj pro profesionály!
Mike. Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) Tady jsou další krasavci. http://www.weblogsinc.com/common/images/16...844533531058599 http://www.weblogsinc.com/common/images/52...060403799677573 http://www.dottocomu.com/b/archives/images/TVwatch.bmp A toto asi hodinky nejsou, ale je to taky na řemínku. Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem Mike
Viktor Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Každýmu se líbí něco, ale zařazovat teňoučký Seika využívající E-Paper technologii mezi nejošklivější hodinky je IMHO mimo mísu.
Mike. Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Viktor napsal: Každýmu se líbí něco, ale zařazovat teňoučký Seika využívající E-Paper technologii mezi nejošklivější hodinky je IMHO mimo mísu. Já vím, ale musíš uznat, že jsou docela zvláštní. Nevěděl jsem, kam je mám zařadit.
Jaem Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Urcite by by som tu zaradil drvivu vacsinu produkcie tejto firmy
B.F.G. Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Viktor napsal: Každýmu se líbí něco, ale zařazovat teňoučký Seika využívající E-Paper technologii mezi nejošklivější hodinky je IMHO mimo mísu. Rozhodně nejsou ošklivé!!! Skoro bych řekl, že jsou svým způsobem krásné.
NIGHTinGALE Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 B.F.G. napsal: Rozhodně nejsou ošklivé!!! Skoro bych řekl, že jsou svým způsobem krásné. Hezké... Ošklivé... To je fuk... Seiko je průkopník a to se cení. A až budete v budoucnu číst na vychytanější verzi E-Paper(u) noviny či knihy, pak si na ně vzpomeňte Jinak já osobně je považuji za krásné a být žena, koupím si je hned.
koblih69 Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 B.F.G. napsal: Rozhodně nejsou ošklivé!!! Skoro bych řekl, že jsou svým způsobem krásné. Manželka je někde našla na netu asi před měsícem od té doby mě masíruje abych je sehnal.... Porozatím jsem ji uspokojil nabídkou zapůjčení mé barevné řady Orientů... Jinak mě se ty Seiko taky líbí ( myslím pro ženskou ), ale raději bych ty prachy utratil za hodinky pro sebe
uns Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Viktor napsal: Každýmu se líbí něco, ale zařazovat teňoučký Seika využívající E-Paper technologii mezi nejošklivější hodinky je IMHO mimo mísu. Nápad a technológia zaujímavá, ale nekúpil by som si ich, ani keby som bol ženská. Takže s ich zaradením súhlasím, aj keď určite to nie je to najhoršie, čo som kedy videl.
Jaem Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 neviem, ci su az tak skarede, ale urcite su morbidne
Stoner Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Strašný!!! Doufám že si jen někdo hrál s Photoshopem Jaem napsal: neviem, ci su az tak skarede, ale urcite su morbidne
Jaem Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Praveze sa autor nehral s PSh viac na www.michaelsans.com > work> cuckoo clock
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 koblih69 napsal: Manželka je někde našla na netu asi před měsícem od té doby mě masíruje abych je sehnal.... Porozatím jsem ji uspokojil nabídkou zapůjčení mé barevné řady Orientů... Jinak mě se ty Seiko taky líbí ( myslím pro ženskou ), ale raději bych ty prachy utratil za hodinky pro sebe tak radeji pro sebe.... a zena vie o tom,he??? :- }
Heim Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Jaem napsal: Praveze sa autor nehral s PSh viac na www.michaelsans.com > work> cuckoo clock uff, takove kukackove hodinky jsem tedy jeste rozhodne nevidel. do obyvaku na stenu? no nevim
Návštěvník Kamil Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 koblih69 napsal: Manželka je někde našla na netu asi před měsícem od té doby mě masíruje abych je sehnal.... Až je seženeš za rozumnou cenu, rád se připojím s koupí.
hciq Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Jaem napsal: neviem, ci su az tak skarede, ale urcite su morbidne úžasnej konceptuál, pro Bursíka a jeho kamoše jak dělaný
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 PigyCZ napsal: James Bond a kudy to střílí ?
PigyCZ Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 milosklikar napsal: a kudy to střílí ? hele, nestřílí . . , ale s tou cenou si střílej z nás . . .467 ? za plast a strojek 1 jewels http://www.chrono24.com/web/cz/hersteller/...imo/1293954.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se