falkkon Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Kamil napsal: Až je seženeš za rozumnou cenu, rád se připojím s koupí. Taky by mě zajímala cena
Pepino65 Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 PigyCZ napsal: hele, nestřílí . . , ale s tou cenou si střílej z nás . . .467 ? za plast a strojek 1 jewels http://www.chrono24.com/web/cz/hersteller/...imo/1293954.htm No, aby zaplatil parkovný jachty v Monaku si nějak vydělat musí, nebo ne?
Pepino65 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Oblíbený typ mezi znuděnými milionářskými manželkami:
Pepino65 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Solidní kapsáče tady taky chybí:
Conrad Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Kamil napsal: Až je seženeš za rozumnou cenu, rád se připojím s koupí. JAKO PAPER TECHNOLOGY BUDOU ASI NEKŘESŤANSKY DRAHÉ,ALE NA VÁNOČNÍ DÁREK BY SE MI HODILY A VĚŘÍM,ŽE BY SE LÍBILY.
konyX Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Na mém oblíbeném serveru (zlaté mince) se objevily jedny super hodinky, ale pokud si myslíte, že budou za 20 korun, tak to se pletete
grga_pitic Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 konyX napsal: Na mém oblíbeném serveru (zlaté mince) se objevily jedny super hodinky, ale pokud si myslíte, že budou za 20 korun, tak to se pletete TAk prozrad cenu ?
Návštěvník tolja Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 grga_pitic napsal: TAk prozrad cenu ? 4K, ale kup si ty, které jsou vyrobeny z 50ti koruny - mají lepší nominální hodnotu
rorda Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 uns napsal: Vačšina členov fóra asi so mnou nebude súhlasiť, ale mne prídu maximálne nevkusné Seiko orange monster (nehodnotím značku, ani model, iba dizajn)Já taky něco podobnýho absolutně nemusim a to ani od renomovanějších výrobců ...
grga_pitic Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 WS international usty Horsta Fuchse predstavuje.
Pavlos Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Manuální časomíra. Jedna z nejvíce manuálních jaké mohou být: http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html
grga_pitic Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 OMFG - stare jak svet, uz to tady bylo a jeste to tady nepatri....
Pavlos Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 grga_pitic napsal: OMFG - stare jak svet, uz to tady bylo a jeste to tady nepatri.... No tak to pardon pane.
Filini Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Viktor napsal: Každýmu se líbí něco, ale zařazovat teňoučký Seika využívající E-Paper technologii mezi nejošklivější hodinky je IMHO mimo mísu. Musite si uvedomit, ze zeny nosia ine hodinky ako muzi Mne by sa teda ne nejakej svarnej deve veru luuubili
damankapsky Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 (upraveno) Jedny skeletony: http://cgi.ebay.com/Barrel-Metal-Watch-SKU...bayphotohosting Upraveno 5. prosince 2007 uživatelem damankapsky
Leclerc Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Sháním jako dárek nějaký nástěnný hodiny... a tak jsem při brouzdání na netu narazil na tyto "skvosty":
Jaem Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Leclerc napsal: Sháním jako dárek nějaký nástěnný hodiny... a tak jsem při brouzdání na netu narazil na tyto "skvosty": Tie stromcekove so psom su dobre, no lepsie by boli s pittbullom, ci rotweilerom
Leclerc Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Jaem napsal: Tie stromcekove so psom su dobre, no lepsie by boli s pittbullom, ci rotweilerom Tak tady je máš! a tady má i jiný hrůznosti: http://art-shop.milansorm.com/nastenne-hodiny/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se