INA Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Z tech musi byt nadherna a hodnotna sbirka..., ted nevim jestli jsem to radsi nemel dat do vlakna Luxusni hodinky...
VS Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Z tech musi byt nadherna a hodnotna sbirka..., ted nevim jestli jsem to radsi nemel dat do vlakna Luxusni hodinky... To taď dávají do Kinder vajca?
Ubik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Prohlédnul jsem si všechny hrůzy i zajímavosti co jste našli a u mě jednoznačně vede "Horst Fuchs" nějak si nedovedu představit člověka co si to dobrovolně nasadí na ruku... No a za mě tu jsou dva přírustky První co bych sice na ruku nedal, ale musím ocenit vtip: A druhé, které já osobně považuju za hnusné, nehledě na firmu (která mi popravdě taky nijak neučarovala):
spiderer Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 ubik - ty sand time maji neco do sebe, celkem se mi to i libi jako zajimavost, mas nejaky zdroj odkud jsou?
Ubik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 To spiderer: Našel jsem je tady: http://www.gadget.ca/SandTime-Watch-AwardW...cept-010709.php snad ti to pomůže. Tak nějak sem si říkal, že by tě mohly zaujmout, když všude čtu jaký seš fanda quartzu
Pavlos Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 Vintage kousek z roku 1970 pro motorkáře:
VS Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Neptal se tu někdo na hodinky s největším počtem kamenů? To budou ony.
Goe1 Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Možná mají nejvíc kamenů, ale jsou hrozný
J.F. Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Zajímal by mě sociálně-psychologický profil hovada cosi to koupí.
kejklik Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Zajímal by mě sociálně-psychologický profil hovada cosi to koupí. Možná cikánskej kápo z Janova u Litvínova nebo Ústí nL - Předlic
cody Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne". Tot pouze a vylucne muj pocit ktery nikomu necpu, tak me prosim nekamenujte!!!
Pekos Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne". Tot pouze a vylucne muj pocit ktery nikomu necpu, tak me prosim nekamenujte!!! Jestli se Ti líbí tohle a nenamalovaný holky, tak mi to nejde k sobě! Ale proč ne.
Cyber Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Proti gustu žádnej dišputát. Za mě hezký, štíhlý, namalovaný a elegantně oblečený holky, a hodinky s jednoduchým designem a unikátními komplikacemi. Ten briliantový nesmysl je podle mě zoufalej kočkopes.
koblih69 Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne". Tot pouze a vylucne muj pocit ktery nikomu necpu, tak me prosim nekamenujte!!! Cody, chlape už to nehul
cody Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Uz to hulit nebudu Jinac v praci jsem vcera dal vypoved, koncim, tak kdyby jsi jel okolo uz me tam nezastihnes. Pocitam ze to do tydne predam nekomu jinemu. Tak by ten sraz jihocechu nemel vysumet do ztracena. Jinak Pekosi prave proto ze ja osobne si na podobne masirky nepotrpim ani u sebe ani u holek, schvalne pisu: Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne". Bylo mi jasne, ze se dnes do tohohle vlakna nemam divat na reakce, ale nevydrzel jsem to. Jen je mi na bliti kdyz v casakah ci knihach vidim hromadu drahokamu a nekde uvnitr jsou napasovane hodinky. Tyhle divte se mi nebo ne, me fakt prijdou z toho co jsem zatim videl "nejprijatelnejsi". Ale uz se v tom radsi nebudu patlat a v nestrezenem okamziku (tak za mesic) svuj puvodni prispevek radsi smazu... edit: Ted jsem si to cetl a vidim ze jsem vcera prestrelil s tim prirovnani s Navimetrama. Vsem majitelum se omlouvam, kdybych neco na ruku musel dat tak radsi Navimetry nez tohle, o tom zadna. Chtel jsem vyjadrit, ze Breitling (krome potapek) se mi nelibi. Ale ze jeho "sperkovnice" je to nej co jsem zatim mel moznost mezi podobnyma uletama zahlednout. Upraveno 8. října 2008 uživatelem cody
xlaque Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 Vlakno na Timezone o Breitlingoch Hned niekoľko kandidatov podla niekoho.
vlasta66 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 NOS Oris Quartz Saddam Husein http://cgi.ebay.com/NOS-Oris-Quartz-Saddam...1QQcmdZViewItem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se