Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prohlédnul jsem si všechny hrůzy i zajímavosti co jste našli a u mě jednoznačně vede "Horst Fuchs" nějak si nedovedu představit člověka co si to dobrovolně nasadí na ruku...

No a za mě tu jsou dva přírustky

První co bych sice na ruku nedal, ale musím ocenit vtip:

hnus2.jpg

A druhé, které já osobně považuju za hnusné, nehledě na firmu (která mi popravdě taky nijak neučarovala):

hnus1.jpg

• po 5 týdnech...
Odesláno

Možná mají nejvíc kamenů, ale jsou hrozný :thumbsdown_anim:

• po měsících...
Odesláno
Zajímal by mě sociálně-psychologický profil hovada cosi to koupí.

Možná cikánskej kápo z Janova u Litvínova nebo Ústí nL - Předlic

Odesláno

Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne".

Tot pouze a vylucne muj pocit ktery nikomu necpu, tak me prosim nekamenujte!!!

Odesláno
Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne".

Jestli se Ti líbí tohle a nenamalovaný holky, tak mi to nejde k sobě! Ale proč ne.

Odesláno

Proti gustu žádnej dišputát. Za mě hezký, štíhlý, namalovaný a elegantně oblečený holky, a hodinky s jednoduchým designem a unikátními komplikacemi. Ten briliantový nesmysl je podle mě zoufalej kočkopes.

Odesláno

Cody, chlape už to nehul :lol2:

Odesláno (upraveno)

Uz to hulit nebudu :sleeping_03anim: Jinac v praci jsem vcera dal vypoved, koncim, tak kdyby jsi jel okolo uz me tam nezastihnes. Pocitam ze to do tydne predam nekomu jinemu. Tak by ten sraz jihocechu nemel vysumet do ztracena.

Jinak Pekosi prave proto ze ja osobne si na podobne masirky nepotrpim ani u sebe ani u holek, schvalne pisu: Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne".

Bylo mi jasne, ze se dnes do tohohle vlakna nemam divat na reakce, ale nevydrzel jsem to. Jen je mi na bliti kdyz v casakah ci knihach vidim hromadu drahokamu a nekde uvnitr jsou napasovane hodinky. Tyhle divte se mi nebo ne, me fakt prijdou z toho co jsem zatim videl "nejprijatelnejsi". Ale uz se v tom radsi nebudu patlat a v nestrezenem okamziku (tak za mesic) svuj puvodni prispevek radsi smazu... :thumbsup_anim:

edit: Ted jsem si to cetl a vidim ze jsem vcera prestrelil s tim prirovnani s Navimetrama. Vsem majitelum se omlouvam, kdybych neco na ruku musel dat tak radsi Navimetry nez tohle, o tom zadna. Chtel jsem vyjadrit, ze Breitling (krome potapek) se mi nelibi. Ale ze jeho "sperkovnice" je to nej co jsem zatim mel moznost mezi podobnyma uletama zahlednout.

Upraveno uživatelem cody
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...