Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Venceremos1 : Tie prvé boli pre mňa jeden z hlavných kandidátov na jebnutý darček pre kamaráta, ktorý nadával na svoje Protreky.

Čo sa týka ešte tých darčekov, tak som stihol podarovať tieto, neviem prečo sa ich obdarovaný bál zobrať napr. do Londýna.

post-6080-071721500 1345573985.jpg

Odesláno
  V 21. 8. 2012 v 20:18, odjinud napsal:

Tak se taky připojím, jedny mechanický digitálky:

1527.jpg

naopak, jsou úžasné... sice nenostitelné, ale zato mne ovál vánek nostalgie...

(tohle nosili spoužáci na základce)

:rolleyes:

Odesláno

Já bych ty Ruhly ze srandy nosil, ale fakt jen jako fór. Jinak mi přijdou jako hodně slepá ulička (designově i technicky), slušně řečeno.

Odesláno

Nevím, zda to tu už někdo postnul, ale za mě se mezi nejhnusnější kusy řadí Nixie.

Nemám vůbec nic proti elektronkovým hodinám, ale sakra - ty snad patří na stůl :-) ?!

p1010846_50.jpg

Nixie_Wozniak.jpg

Odesláno
  V 28. 8. 2012 v 21:12, danbrown napsal:

Nevím, zda to tu už někdo postnul, ale za mě se mezi nejhnusnější kusy řadí Nixie.

Nemám vůbec nic proti elektronkovým hodinám, ale sakra - ty snad patří na stůl :-) ?!

mě naopak přijdou hodně dobrý! i když uznávám, že jsou trochu "freaky"...

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

No to je hnus... dokonce i ty jejich normalni hodinky vypadaji divne, ale tohle je jako nosit na ruce misu na testo. Nejlip to vystihuje tahle veta z recenze: I love the completely nonsensical MUSK logo. You have an intertwined male and female symbol, though this is clearly not a unisex watch. Actually, I take that make, this is not a watch for a man or woman, as it would look equally silly on anyone's wrist.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

vacheron-constantin-overseas-ref-47091.jpg

CX-20000-Feet-Diver-watch-5.jpg

tie potapky mi pripominaju znamu postavicku z quake-a :

:oneeyed02:

orb.gif

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Custom made G-Shocky právě těď na ebay. Vhodné pro všechny milovníky diamantů přilepenejch na plastu vteřiňákemsmile.gif. Odkaz na ebay zde.

. $T2eC16VHJHwE9n8iiI,JBQG6JWzjMg~~60_58.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...