Josef01 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Nástroje na to jsou celkem známé, je to pouze otázka ceny.
Honza.manta Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Nevím ,jestli se něco řešilo nebo ne, ale mně to dneska běží jeko zamlada - díky.
Honza.manta Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Hmmm ...Beru zpátky - já už taky převážně: Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Micey Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 (upraveno) Mně to teda jede tak nějak normálně rychle, ale 503 furt dokola. Jenom nerozumim tomu, proč jsou tyhle problémy jenom tady, to si na nás ty Číňani nějak zasedli, nebo? Sice je fakt, že tady trávim nejvíc času, ale na jinejch fórech jsem todleto neviděl asi nikdy.. zvlášť, když tady byla ta sbírka a tak. No ale zase je dobrý, že cenzura funguje furt, zaplaťpánbůh. Sek..da! Upraveno 25. února 2013 uživatelem Micey
SCIFI Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 V 25. 2. 2013 v 20:25, Micey napsal: ...Jenom nerozumim tomu, proč jsou tyhle problémy jenom tady, to si na nás ty Číňani nějak zasedli, nebo?..... a ty se divíš? pomlouváte tady jejich turba tak to je odveta
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Doporučuji k přečtení zajímavý článek o DDoS útocích na iDNES.
Josef01 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Tyhle idnesovské studie většinou stojí za houby. Pokud chceš solidní informace, tak s touto firmou dělám taky solidní business....
lib Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Normalne Te zeru, Josefe! Ty mas odpoved na všechno!
Josef01 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Ne odpovídám jenom na to, co dělám (prodávám). S tímhle názorem už jsi myslím asi čtvrtej na foru, to je dobrý skore.... holt někdo dělá celej rok hov.no a chodí si jenom pro výplatu, někdo dělá 18 hodin denně něco, co dává smysl
Hasňa Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Jestli delas 18 hodin denne, tak mas spatny time management, mas spatne podrizene, nebo je spatne vedes, nebo jsi Cinan v centralni Cine, ale v kazdem pripade mas spatne nastavene priority. Nebo kecas. :-) IMHO Upraveno 7. března 2013 uživatelem Hasňa
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Já dělám celej rok ho\/no a dokonce i ta vejplata mně chodí na účet sama. Kdo neumí odpočívat, neumí pracovat. To řek myslím Lenin.
Josef01 Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 V 7. 3. 2013 v 7:25, Hasňa napsal: Jestli delas 18 hodin denne, tak mas spatny time management, mas spatne podrizene, nebo je spatne vedes, nebo jsi Cinan v centralni Cine, ale v kazdem pripade mas spatne nastavene priority. Nebo kecas. :-) IMHO Když si to ještě jednou přečteš, tak píšu dělám něco, co dává smysl. Takže smysl i dává astronomie, vzdělávání, další koníčky atd. Když někdo plácá o DDoS a neumí ani udělat základní test fotoaparátu (pan Nývlt), tak k tomu něco napíšu. Dělám v IT 31 let a tak se k tomu myslím vyjádřit mohu. Některé výše napsané příspěvky nevidím (členové fora jsou na ignore listu), takže se k nim ani nebudu vyjadřovat
Josef01 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Pustil jsem jednoduchý test dostupnosti chronomag stránek s časovým intervalem 10 minut. Test není schopen zachytit všechny "mikrovýpadky", které se objevují poměrně často. Test vykazuje jistou časovou závislost, čím to je ale netuším. Upraveno 10. března 2013 uživatelem Josef01
jacob Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Tak to bych čekal horší výsledek, jelikož mně to někdy hází 503 i 5x-7x denně v různých časových intervalech. Každopádně zajímavý test, ze kterého vychází objektivní údaje :-).
cody Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 A Josef rypalum dokazal, ze ac se to nekterym nemusi zdat uveritelne, jsou lide kteri maji prehled ve vice oborech a pousti se do debat kde maji co rict. Ne kazdy prispivajici tu pouze vari z lejna bic:-))))))))))))
Quido Morava Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 ano, někdo umí a ví víc, někdo míň a nechce si to přiznat, tak to chodí... ale proč je to zase tak vyhorcené, tomu nerozumím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se