Josef01 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tak na začátku to vypadalo lépe, bohužel problémy trvají. Nově jsem nechal monitorovat stránky po jedné minutě, což je více vypovídající údaj.
jirka404 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Jo,jo taky se mě zdá, že je to čím dál pomalejší. Upraveno 18. března 2013 uživatelem jirka404
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Já to teda dneska mám vyloženě na slimáka. A ostatní stánky mi jedou v pohodě.
Z. Paul Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Já musim říct, že rychlost je super oproti starému vzhledu. Alespoň u mě. Je pravda, že před chvilkou jsem měl také menší výpadek (cca 4 minuty), ale jinak si na rychlost stěžovat nemůžu.
Josef01 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Mě to celkem jede, ale ty výpadky jsou zajímavé v té pravidelnosti. Např. za poslední týden jsem stránky nedostupné pravidelně kolem osmé hodiny raní a to ve čtyřech dnech ze sedmi není náhoda. Buď na serveru probíhá nějaká údržba (zálohování) nebo je problém jinde, ale podle mě to je jasné a pravidelné kolísání výkonu serveru případně infrastruktury kolem něho.
Josef01 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Tak poslední statistika a končím Je vidět, že dostupnost stránek postupně klesá a ideální je se vyhnout 8 hodině ranní, kde velmi pravidelně není na web přístup v řádu 5-10 minut (rekordy jsou 20 a 42 minut)
Chronomag Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Tady je běžný monitoring SIUXem, který na Chronomagu běží. Dostupnost je 98,5%, což není sice nejlepší, ale nějak mi to nepřípomíná "furt to nejede". A dost to protiřečí tomu, že kdykoliv sem vlezu, tak s dostupností není problém. Takže fakt nevím. S tou periodickou nedostupností ráno to ještě řešíme. O tom vím.
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Oproti chybě 503 co se dřív objevovalo každou chvilku je to nyní super akorát kolem té 8 raní to tu hapruje, ale jestli se to řeší tak super
Viktor Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Já mám dostupnost OK, mnohem lepší než za časů pětsettrojky.
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Má to stále své mouchy, ale na rychlost a dostupnost si prostě nemohu stěžovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se