tommas4 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Jedny hodinky . . . to je ale pěkná kravina . . .
zhrado Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Ja mám len jedny hodinky. Univerzálna veľkosť, chrono, svietia dostatočne, super na kožke, na NATO, vodotesné 100m, presnosť paráda - ETA, závady žiadne, vintage nadčasový dizajn, zafír, odolné, manuálny náťah, otočná luneta, bez PVD... Ani neviem, čo by som im vytkol.. Spokojnosť, a aj keď je kopa iných hodiniek, nemám potrebu meniť...
African Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 V jednom dni vystřídám třeba i troje, takže v jedny hodinky prostě nevěřím, to je nějáká blbost
zhrado Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Za jeden deň tri? To budeš nejaký ten chronomagor
metvis Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) V 25. 11. 2013 v 20:20, GSIA79 napsal: Než jsem přišel na chronomag, měl jsem osm hodinek a teď mám jediný, LLD(poslední Laco zrovna prodávám). Nejvíc mě berou JLC co má IzTaPa.. , ale za hodinky je to už pro mě dost velkej ranec. Tak tak...než jsem přišel na chronomag, byl jsem na počtu 8 (Lotus,Festina,Casio) - teď očekávám během nejbližší doby snížení stavu na 2 až 3 kusy, a to sice oblekovky - SARB021 (nedávno akvizované), sportovní casia (již mám) a na všechny ostatní příležitosti Omega Seamaster Professional (doufám, že v nejbližší době akvizuji). Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem metvis
matous Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Mně postačí dvoje, jedny do práce, levné, určené k likvidaci, a jedny víkendové, lepší. Momentálně mám 5tery, nosím ale defakto jen Gshocky a Omegy, Seika, Zodiacy a Timexy už jsem neměl rok na ruce, asi půjdou.
pepas Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Vlastni momentalne troje. Orient, Lemania a jedny Mida.Aktivne nosim jen orienty a u Mida zvazuji ze je nabidnu nejspise k vymene za neco pro mne noveho.Myslim ze se da ale jen s jednimi vyzit ....
geometr Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Jedny hodinky to se mi už nikdy nepovede, to se mi stalo naposledy někdy mezi první a třetí třídou základky. Pak už jsem měl vždy minimálně dvoje. Nikdy jsem také žádné své hodinky neprodal a asi ani neprodám. Pravdou je, že některé prostě nepřežily a některým z nich se asi ani nedalo říkat hodinky. Ovšem ty zásadní kousky zůstaly.
stanky Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Já měl posledních 15 let také jen jedny - pouze jsem pošilhával. Ačkoli to nebyla žádná super značka, prostě splňovali vše, co jsem od hodinek očekával a i vizuálně se mi pořád líbí. Variací s tímto strojkem bylo hodně (Citizen, Deep Blue, Festina ...).
pan kumrd Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Momentálně mám čtvery, a přemýšlím, jestli by nebylo lepší to zredukovat na dvoje (hodinky za promoce neprodám ). Jedny střídmé oblekovky a jedny definitivní můny by mohly stačit. Nicméně, zatím jsem do toho nedospěl.
vitvarak Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 V 23. 2. 2013 v 9:52, Jeremy napsal: Já myslím, že jako jediný, který se hoděj ke všemu a ještě docela vydržej, je možné považovat Submarinery.Sice maj divnej tah, chrastivej, ale co. Samozřejmě no-date, kvůli tý hnusný bublině. :-) S těma (nechrastivejma) se o "One watch guy" už skoro rok snažím. Říkám si, že když bude nejhůř, tak je hodím na chvíli na admiralty grey NATO, to by snad mohlo pomoct překonat krizi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se