Návštěvník dlubix Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Skoro všichni to měli stejné. Nejdřív bondovky, pak suby a teprve potom si najdou něco méně profláklého. Občas dokonce i hodinky, které neseká stroj Ale je fakt, že jak bondovky, tak suby pod vodou přežijí víc, než majitel. Nevim Pepe, mam asi čtvrtý suby, celkově myslím osmý rolády a další budou zas rolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) ..tak to mi řekni, kdo ty cereálie vyrábí, koupim jich radši plnej valník, dávno už jsem chtěl začít žít zdravě, no a tu zelenou na ruce snad nějak rozdejchám..byly v krabici s vlockama, prece bych si nekoupil predrazene rolexky, navic zelene, kdyz jsou drazsi nez cerne Upraveno 13. května 2013 uživatelem salamandr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Sám si říkám, co je na Rolexkách tak skvělého - myslím že to vím, je to jen ta značka. Síla značky Rolex je prostě obrovská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Sám si říkám, co je na Rolexkách tak skvělého - myslím že to vím, je to jen ta značka. Síla značky Rolex je prostě obrovská.Ano značka,materiály,zpracování,super stroje a technologie,velký kus hodinářského průkopnictví ,rozvoje,výzkumu a v neposlední řadě i jejich nadace.A na začátku byla víra,víra v to,že náramkové hodinky budou mít budoucnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Ano značka,materiály,zpracování,super stroje a technologie,velký kus hodinářského průkopnictví ,rozvoje,výzkumu a v neposlední řadě i jejich nadace.A na začátku byla víra,víra v to,že náramkové hodinky budou mít budoucnost. OK, ale stejně si myslím že jde z větší míry pouze o image!Designově Rolexky nic moc nápadité nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 OK, ale stejně si myslím že jde z větší míry pouze o image!Designově Rolexky nic moc nápadité nejsou.Nejsou,jedou si ve svých kolejích,které položili v padesátých letech.Ostatně nejsou jediní,kteří mají postavenou disainovou produkci na tradicích a od nichž se zásadních tvarových změn nedočkáme.I proto se mi líbí třeba Panerai,i proto se mi líbí Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Nejsou,jedou si ve svých kolejích,které položili v padesátých letech.Ostatně nejsou jediní,kteří mají postavenou disainovou produkci na tradicích a od nichž se zásadních tvarových změn nedočkáme.I proto se mi líbí třeba Panerai,i proto se mi líbí Rolex.U mňa detto...presne pre to ich oceňujem. A niekto ich naopak preto nebude musieť...koľko ľudí...že? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 OK, ale stejně si myslím že jde z větší míry pouze o image!Designově Rolexky nic moc nápadité nejsou.opravdu ne? a čím to je že každý jejich model má u jiných značek ekvivalent? čím to je že i 50 let staré datejusty, daytony nebo suby jsou furt krásné? jestli čekáš od rolexu že budou tak nápadité jako jetset, diesel nebo graf von monte bla bla tak se asi nedočkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Konzervativni pristup k produktovym liniim je jeden z hlavnich piliru znacky Rolex. A je to jejich hlavni vyhoda.OK, ale stejně si myslím že jde z větší míry pouze o image!Designově Rolexky nic moc nápadité nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 krakra, on 31 Kvě 2013 - 09:54, said:OK, ale stejně si myslím že jde z větší míry pouze o image!Designově Rolexky nic moc nápadité nejsou. opravdu ne? a čím to je že každý jejich model má u jiných značek ekvivalent? čím to je že i 50 let staré datejusty, daytony nebo suby jsou furt krásné? jestli čekáš od rolexu že budou tak nápadité jako jetset, diesel nebo graf von monte bla bla tak se asi nedočkášPřesně tak a je to právě ten disain,který je napodobován či z kterého je čerpána inspirace v některých případech pouze ze snahy co nejvíce se podobat Rolexu, v jiných prostě využitím něčeho co je oblíbené,časem dokonalé a prověřené.I přez to,si Rolex jede svoje,stojí za nimi ta nejlepší kvalita a kus práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 krakra, on 31 Kvě 2013 - 09:54, said: Přesně tak a je to právě ten disain,který je napodobován či z kterého je čerpána inspirace v některých případech pouze ze snahy co nejvíce se podobat Rolexu, v jiných prostě využitím něčeho co je oblíbené,časem dokonalé a prověřené.I přez to,si Rolex jede svoje,stojí za nimi ta nejlepší kvalita a kus práce.Rolexky bych si koupil proto abych ukázal, že je mám.Jinak kde je kus práce na věci která je 50 let stejná?Nejsou ošklivé, to vůbec ne, jsou krásné, ale že by byly krásnější než hodinky ostatních značek, to ne.Chtěl bych je někdy zkusit vlastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 (upraveno) Rolexky bych si koupil proto abych ukázal, že je mám.Jinak kde je kus práce na věci která je 50 let stejná?Nejsou ošklivé, to vůbec ne, jsou krásné, ale že by byly krásnější než hodinky ostatních značek, to ne.Chtěl bych je někdy zkusit vlastnit. Ach jo,50 let stejná,no dobře.(jenom nechápu,jak tohle můžeš napsat-materiály,technologie,strojky,50 let vývoje) Upraveno 31. května 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 A co takhle strojek? Jasne, neni to videt zvenku, protoze hodinky maji porad jen tri rucky a datum...Rolexky bych si koupil proto abych ukázal, že je mám.Jinak kde je kus práce na věci která je 50 let stejná?Nejsou ošklivé, to vůbec ne, jsou krásné, ale že by byly krásnější než hodinky ostatních značek, to ne.Chtěl bych je někdy zkusit vlastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 A co takhle strojek? Jasne, neni to videt zvenku, protoze hodinky maji porad jen tri rucky a datum... Rolex vede v prodeji hodinek, prodá 1 000 000 hodinek ročně, mnohem víc než ostatní značky. Rolex má image, pochybuji, že většinu nositelů zajímá jaký strojek je uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Rolex vede v prodeji hodinek, prodá 1 000 000 hodinek ročně, mnohem víc než ostatní značky. Rolex má image, pochybuji, že většinu nositelů zajímá jaký strojek je uvnitř. Znám pár lidí s podobnými názory a rozhodně nikdo z nich neviděl Rolex ve větší blízkosti než ve výloze v Pařížský. Vždycky mě to nesmírně pobaví... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Znám pár lidí s podobnými názory a rozhodně nikdo z nich neviděl Rolex ve větší blízkosti než ve výloze v Pařížský. Vždycky mě to nesmírně pobaví... dík baví to jen chvíli. spíš jsou jen blbý kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Vůbec nevím o čem ten krákající člen mluví. Koupil jsem si datejusty, jako jednoduché a nevýrazné hodinky. Čím déle jsem je měl, tím jsem nacházel drobné dokonalosti, líbily se mi čím dál více. U většiny ostatních hodinek to bylo obráceně, časem mi na nich vždycky začalo něco vadit. Pak jsem Rolexy musel prodat. Od té doby jsem nespokojený a nevyrovnaný. Koupil jsem několik dalších kousků, ale pořád to není ono...Pochopil jsem. Proto začínám prodávat a vím, že musím koupit další hodinky od Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 (upraveno) zblbnul jsem pred rokem. rolexy jsou kultovni casomerice, u kterych jsem vydrzel (prozatim) nejdele. s*ru na to, ze jich tech rolex dela mega rocne, stale to jsou skvele a casem proverene hodinky. krakale, odpovim ti ve stylu odpovedi, ktere na podobne komentare dostavaji lidi na the watch snob -- prestan uz tu krakat a bez k bechynemu si je dat na ruku a nezapomen si davat pozor, aby's na ne necucel s otevrenou pusou http://www.askmen.com/fashion/mens-watches/ edit: jo, a vetsina rolex nadsencu ti je schopna vyjmenovat ref #'s modelu a k nim pripradit i kalibry i po 10ti pivech... Upraveno 31. května 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 zblbnul jsem pred rokem. rolexy jsou kultovni casomerice, u kterych jsem vydrzel (prozatim) nejdele. s*ru na to, ze jich tech rolex dela mega rocne, stale to jsou skvele a casem proverene hodinky. krakale, odpovim ti ve stylu odpovedi, ktere na podobne komentare dostavaji lidi na the watch snob -- prestan uz tu krakat a bez k bechynemu si je dat na ruku a nezapomen si davat pozor, aby's na ne necucel s otevrenou pusou http://www.askmen.com/fashion/mens-watches/ edit: jo, a vetsina rolex nadsencu ti je schopna vyjmenovat ref #'s modelu a k nim pripradit i kalibry i po 10ti pivech...Určitě mají svojí krásu. Hodně lidí považuje za krásu závistivé pohledy ostatních, když řeknou "mám Rolexky". Rolex je synonymum pro značkové drahé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Rolex je synonymum pro značkové drahé hodinky. no, jsou i drazsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se