semi001 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Vi nekdo, jestli z tovarny jsou standard sroubky nejak zakapnuty? (a jak je to u Omegy? Pamatuju, ze par lidi tady melo problem vubec povolit novy sroubovany tahy na PO, coz by trochu naznacovalo ze byly zalepeny).Ano jsou, mám nové GMT a při sundání dílku, bylo lepidlo vidět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Uz mi to rikal street glide a kdyz jsem carolinu ted kupoval sroubek do tahu tak mi pan mestka rekl ze musim mit jeste cerveny loctite, ze bez toho at tah neprodluzuju. Mel jsi stesti. Ja byl ted se subama na prvni dovolene a korunku kontroluju taky. Jo a prekvapilo me ze u potapeni nefunguje kiklop :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne To už je ale pananoia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne hele, dej si bacha, aby sis nenasel bulku - pak uz by to s tebou bylo spatny ted kdyz uz nemam rolady mam paranoiu ze stezejek - tyden jsem schanel 2mm tlusty origo bo mam strach, ze 1.5mm je malo a ze to nekde trhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne Omluvte Rolexem nepolíbeného - ale to je teda fest pakárna, řešit u "nejvíc nejlepčích hodinek na světě" samovolnou dezintegraci tahu, co sám o sobě stojí $1000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Omluvte Rolexem nepolíbeného - ale to je teda fest pakárna, řešit u "nejvíc nejlepčích hodinek na světě" samovolnou dezintegraci tahu, co sám o sobě stojí $1000? jsi omluven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne tak tohle je chronosexualita se vším všudy ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 No a pak se někdo může smát či naříkat nad blbuvzdorným systémem, který Seiko používá i u drahých modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 ( nekteri clenove se mne smejou, ze nigu ) Já se ti nesměju, nemocní lidé si nezaslouží smích.Ty trpíš korunkově-obsedantně-kompulzivní poruchou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne Honzo, to myslis vazne? Da se tomu zabranit tim ze bych je treba donesl k Mestkovi na "zalepeni"? Nebo si to muzu udelat sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 tak jste me ponekud sokovali a znejisteli, tak jsem si dneska dotahnul sroubky nafest. trosku me ale prekvapuje, ze pokud tomu skutecne tak je, ze po kazdem zkraceni/prodlouzeni tahu se musi zakapavat lepidlo, tak ze takova informace neni poskytnuta treba v nejakem upozorneni s hodinkami, zejmena kdyz treba k SD je v toolkitu sroubovacek, tak tam bych tuto informaci ocekaval. jsem ponekud nemile prekvapen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 chce to zakapat lepidlem, pak je to v cajku, ja jsem ale linej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Ja vobec neisom lenivy a lepidlo tam nedavam a drzi mi to zalezi to od zavitu a skrutky niektore drzia bez lepidla a niektore treba obcas skontolovat lepidlo by som nedaval je pravda ze od novoty tam nejake je a urcite sa tam nedava hocijake chcem vidiet tu skrutku ked ju prilepite a potom niekedy ju budete chciet povolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Ja vobec neisom lenivy a lepidlo tam nedavam a drzi mi to zalezi to od zavitu a skrutky niektore drzia bez lepidla a niektore treba obcas skontolovat lepidlo by som nedaval je pravda ze od novoty tam nejake je a urcite sa tam nedava hocijake chcem vidiet tu skrutku ked ju prilepite a potom niekedy ju budete chciet povolit. Co tak vim, tak modry 'threadlocker' Locktite (242) by mel 'povolit' s pouzitim vetsiho tlaku a cerveny by mel povolit po zahrati. Pouzival jsem jen modry u cepu nozu, ale zatim nebylo treba rozmontovavat, takze nemuzu potvrdit z osobni zkuzenosti (ale verim, ze se tu nekdo najde). Ale je pravda, ze je otazka jake to bude u takhle malych sroubku...Ja je mam na kuzi a neresim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 jj, modrej loctite povoli, lepime nim svorniky hlavy valcu, svorniky na vodni pumpu apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 (upraveno) jj, modrej loctite povoli, lepime nim svorniky hlavy valcu, svorniky na vodni pumpu apod..Tak uz konecne zacni lepit aj skrutky v tahu.....:-)) Upraveno 5. července 2013 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 (upraveno) to povolovani se myslim stane jen pri vetsi zatezi, pri beznem noseni a tukani do klavesnice muzou byt kancelarske krysy klidne ja s tim furt skakal z vetsi vysky do vody, hodne vytrvalostne plaval, jezdil na vodnim skutru, proste neustale otresy, kde dilky tahu porad pracuji, pravda je, ze na to suby jsou delane ... mam zakapnuto Upraveno 5. července 2013 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 to povolovani se myslim stane jen pri vetsi zatezi, pri beznem noseni a tukani do klavesnice muzou byt kancelarske krysy klidne ja s tim furt skakal z vetsi vysky do vody, hodne vytrvalostne plaval, jezdil na vodnim skutru, proste neustale otresy, kde dilky tahu porad pracuji, pravda je, ze na to suby jsou delane ... mam zakapnuto To potom ano, pretože skákanie do vody, plávanie a jazdenie na vodnom skútri vydrži máloktorý ťah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 nejlepší je Orient, maji podobný modely za nižší cenu ;-) a jestli Rolex uspokojí 1 000 000,- zájemců ročně, pak jsou tydle japonky v podstate zakázková malovýrobaTo KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-) http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-Patek-Philippe-watches-No_59.htm Jo, a som zvedavý, čo o "Papekoch" napíšeš...nudné? zlaté? trápne? drahé? ..... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se