Přejít na obsah

ROLEX V AKCI

African

Doporučené příspěvky

Vi nekdo, jestli z tovarny jsou standard sroubky nejak zakapnuty? (a jak je to u Omegy? Pamatuju, ze par lidi tady melo problem vubec povolit novy sroubovany tahy na PO, coz by trochu naznacovalo ze byly zalepeny).

Ano jsou, mám nové GMT a při sundání dílku, bylo lepidlo vidět....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uz mi to rikal street glide a kdyz jsem carolinu ted kupoval sroubek do tahu tak mi pan mestka rekl ze musim mit jeste cerveny loctite, ze bez toho at tah neprodluzuju. Mel jsi stesti. Ja byl ted se subama na prvni dovolene a korunku kontroluju taky. Jo a prekvapilo me ze u potapeni nefunguje kiklop :-)

Odkaz ke komentáři

jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne :)

hele, dej si bacha, aby sis nenasel bulku - pak uz by to s tebou bylo spatny ;)

ted kdyz uz nemam rolady mam paranoiu ze stezejek - tyden jsem schanel 2mm tlusty origo bo mam strach, ze 1.5mm je malo a ze to nekde trhnu...

Odkaz ke komentáři

jj, tete takhle slitly DJ s jubilee tahem, ja tah prohmatavam asi trikrat az ctyrikrat denne :)

Omluvte Rolexem nepolíbeného - ale to je teda fest pakárna, řešit u "nejvíc nejlepčích hodinek na světě" samovolnou dezintegraci tahu, co sám o sobě stojí $1000?  :whistling: 

Odkaz ke komentáři

tak jste me ponekud sokovali a znejisteli, tak jsem si dneska dotahnul sroubky nafest. trosku me ale prekvapuje, ze pokud tomu skutecne tak je, ze po kazdem zkraceni/prodlouzeni tahu se musi zakapavat lepidlo, tak ze takova informace neni poskytnuta treba v nejakem upozorneni s hodinkami, zejmena kdyz treba k SD je v toolkitu sroubovacek, tak tam bych tuto informaci ocekaval. jsem ponekud nemile prekvapen..

Odkaz ke komentáři

Ja vobec neisom lenivy a lepidlo tam nedavam a drzi mi to zalezi to od zavitu a skrutky niektore drzia bez lepidla a niektore treba obcas skontolovat lepidlo by som nedaval je pravda ze od novoty tam nejake je a urcite sa tam nedava hocijake chcem vidiet tu skrutku ked ju prilepite a potom niekedy ju budete chciet povolit.

Odkaz ke komentáři

Ja vobec neisom lenivy a lepidlo tam nedavam a drzi mi to zalezi to od zavitu a skrutky niektore drzia bez lepidla a niektore treba obcas skontolovat lepidlo by som nedaval je pravda ze od novoty tam nejake je a urcite sa tam nedava hocijake chcem vidiet tu skrutku ked ju prilepite a potom niekedy ju budete chciet povolit.

Co tak vim, tak modry 'threadlocker' Locktite (242) by mel 'povolit' s pouzitim vetsiho tlaku a cerveny by mel povolit po zahrati. Pouzival jsem jen modry u cepu nozu, ale zatim nebylo treba rozmontovavat, takze nemuzu potvrdit z osobni zkuzenosti (ale verim, ze se tu nekdo najde). Ale je pravda, ze je otazka jake to bude u takhle malych sroubku...

Ja je mam na kuzi a neresim to :)

Odkaz ke komentáři

to povolovani se myslim stane jen pri vetsi zatezi, pri beznem noseni a tukani do klavesnice muzou byt kancelarske krysy klidne :D ja s tim furt skakal z vetsi vysky do vody, hodne vytrvalostne plaval, jezdil na vodnim skutru, proste neustale otresy, kde dilky tahu porad pracuji, pravda je, ze na to suby jsou delane ... mam zakapnuto :)

Upraveno uživatelem gas
Odkaz ke komentáři

to povolovani se myslim stane jen pri vetsi zatezi, pri beznem noseni a tukani do klavesnice muzou byt kancelarske krysy klidne :D ja s tim furt skakal z vetsi vysky do vody, hodne vytrvalostne plaval, jezdil na vodnim skutru, proste neustale otresy, kde dilky tahu porad pracuji, pravda je, ze na to suby jsou delane ... mam zakapnuto :)

To potom ano, pretože skákanie do vody, plávanie a jazdenie na vodnom skútri vydrži máloktorý ťah ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

nejlepší je Orient, maji podobný modely za nižší cenu ;-) a jestli Rolex uspokojí 1 000 000,- zájemců ročně, pak jsou tydle japonky v podstate zakázková malovýroba

To KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-)

http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-Patek-Philippe-watches-No_59.htm

Jo, a som zvedavý, čo o "Papekoch" napíšeš...nudné? zlaté? trápne? drahé? ..... :helpsmilie:

F.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...