straspol Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Je to na Tobě. Můžeš si nechat udělat i něco, co tu ještě nebylo.
martar Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Taky bych šel do bílého, je to sice asi nejběžnější varianta u historických 52, ale taky (podle mě) nejhezčí na nošení. (OT: a vůbec nejhezčí, ale už ne tak praktická, je bílá 50 bez datumu) Když tu prolezeš fotky myslím ve vlákně "Jaké primky máte právě na ruce" nebo přímo tady, zjistíš, že bílou variantu lze lehce modifikovat, třeba drobnou změnou indexú. Možná tudy vede cesta. Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem martar
hirsch Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Z těch dvou možností bych já osobně zvolil bílou, zdá se mi taková decentnější
JZED Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Ještě si dovolím dotaz. Pokud by jste si měli vybrat. Jakému typu ciferníku by jste dali přednost. Tak nějak váhám a nevím nevím ((Dovolil jsem si půjčit fotky z první stránky tohoto vlákna.Po renovaci do nerezu s bílým cifrem (vše od Eltonu) vypadají takto ..... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/page-12
patriknapr Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak dnes přišly z aukra tyto stroje.. Takže můžu porovnat zda jsou lepší s datumem nebo bez něj. Ale jsem nadšen z obou. Nikdy bych neřekl, že mě takové hodinky tak moc zaujmou.
patriknapr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Mám otázku. Dávala se na Traktory tato korunka?
-g- Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Nemyslim si, ze takhle byly od vyroby. Nekde na fotce jsem je uz s touhle korunkou jednou videl, ale asi 10+ kousku traktoru, co jsem mel v ruce a vsechny dalsi videne mely takovou tu tenkou jako na fotce o jedno vys nebo jeste tenci.Tahle banatou ale byva obcas videt na "pavoucim" pouzdru. Jestli je to ale cele 100% pravidlo se zarucit nemuzu - podle zkusenosti si to myslim a urcite bych ji k "traktorum" nechtel - proste tam nesedi.
odjinud Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Asi tam ta korunka nebyla, ale buď rád, tahle se hodí na "pavouky", kde často chybí. Obyč korunku seženeš v pohodě, tahle se shání blbě.
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Taky se přikláním k tomu, že tahle je k pavoukům.
milennium Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Tak jsem dnes navštívil půdu a hledal "nějaké" hodinky po otci mé přítelkyně. Prý by tam měli být dvoje. A našel jsem. Jedny PRIM a druhé SLAVA (dámské, malé).Ty PRIM jsou v dost špatném stavu a navíc nefunkční. Nejsou natáhnout. Tváří se, že už jsou natažené, ale prostě nefungují. Netuší někdo "kde by mohl být zakopaný pes" ?Jsou to traktory, kalibr 52 (číslo vyražené ve strojku). Zde jsou fotky. Popřípadě, dalo by se určit stáří - datum výroby, podle vyraženého čísla na dýnku ?A poslední otázka, dá se s nimi něco dělat, aby se uvedli do stavu na nošení ? Teď nemám na mysli strojek, ale pouzdro, ciferník, atd. Díky za rady a připomínky.
vikinho Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Pořídil jsem si Traktory s šedým pruhem, ale ten cifr je hodně špinavý. Máte nějaké tipy, čím to vyčistit do bílého (bílo-šedého) lesku? Třeba uchoštour namočený v lihu by pomohl? Mám dávat pozor abych neotřel indexy a ten šedý pruh? Děkuju za rady, V.
financ Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Gratuluji k přírůstku, mas pekny hodinky s příběhem, ale tohle traktory nejsou. Strojek ti opravi slusny hodinar, zdrojem dilu budou druhy hodinky, treba z aukra. Podle me to nema cenu nejak moc opravovat, za cenu opravy sezenes slusny kousek.
milennium Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Aha, děkuji za odpověď.Hodím tedy dotaz do jiného vlákna, abych zjistil přesněji "co je to za PRIMky"...Díky.
financ Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Pořídil jsem si Traktory s šedým pruhem, ale ten cifr je hodně špinavý. Máte nějaké tipy, čím to vyčistit do bílého (bílo-šedého) lesku? Třeba uchoštour namočený v lihu by pomohl? Mám dávat pozor abych neotřel indexy a ten šedý pruh? Děkuju za rady, V.Myslím že to vyčistit nepůjde, jak na to šáhneš, indexy půjdou dolů Aha, děkuji za odpověď.Hodím tedy dotaz do jiného vlákna, abych zjistil přesněji "co je to za PRIMky"...Díky.Jsou to Primky s kal. 52 :-)
straspol Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Pořídil jsem si Traktory s šedým pruhem, ale ten cifr je hodně špinavý. Máte nějaké tipy, čím to vyčistit do bílého (bílo-šedého) lesku? Třeba uchoštour namočený v lihu by pomohl? Mám dávat pozor abych neotřel indexy a ten šedý pruh? Děkuju za rady, V.Do cifru nesahej. Stejně ho nevylepšíš.
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Pořídil jsem si Traktory s šedým pruhem, ale ten cifr je hodně špinavý. Máte nějaké tipy, čím to vyčistit do bílého (bílo-šedého) lesku? Třeba uchoštour namočený v lihu by pomohl? Mám dávat pozor abych neotřel indexy a ten šedý pruh? Děkuju za rady, V. Zkus je vykoupat v benzinu. Jinak na ně radši nešahej.
bohus76 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Benzín Ti to sežere.Možná v lihu,ale nejdřív bych to zkusil na kousku,ať to nedok....š.
straspol Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Pánové, líh i benzín to přece sežerou... jak je ciferník trošku naoxidovaný, sleze z toho barva.. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se