Fade Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Wow, ty jsou opravdu brutální! Je zajímavé sledovat všechny ty různé verze a renovace. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 V jednoduchosti je síla, já jsem spokojený, i když uznávám, že "lví limitka" je ještě o kus hezčí...Jo, tahle limitka mě trhá žíly, je to to nejhezčí co jsem zatim viděl, jak píšeš v jednoduchosti je krása. Naprostá elegance.A to jsem si blb koupil nové auto se lvíčkem a kdykoliv ty hodinky vidim, tak kníkám, jak by jim to spolu slušelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 A pak že nejde ud?lat průhledné dýnko traktorů... to rád vidím, já nakonec snad pro ten zlacenej strojek najdu uplatnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Průhledné dýnko k traktorům je na světě už dlouho, paní Krsková mi ho nabízela asi měsíc po dokončení našich Aeskulapů jako možnost dokoupení dílu. Nešel jsem do toho, už jsem měl v hlavě plán na ten dobastlený 66 automat a vyšlo to .Ale je mi jasný, že moje příští traktory ten průhled mít budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Zdají se mi trochu fádní,tyto Davidovy mají šmrnc http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovan%C3%A1-edice-2013/Naopak- ta prostota a účelnost cifru je naprosto odzbrojující a skvělá- moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Ne a ne,nechci je :-) Každému co jeho jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi? Máš jedny v prodejním vláknu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86405-prim-traktor-s-č%C3%ADsly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Děkuji! Jen škoda, že jsou v takovém stavu. Ideálně bych rád sehnal nějaké "hezčí" Hlavně mi jde o pouzdro. Původně jsem měl v plánu nechat je přechromovat, ale jak jsem se zde dočetl, prý to není dobrý nápad. Na druhou stranu jsem tady viděl Doxa, které byly nově poniklované a sedl jsem si z nich na zadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Jasné to chápu, tak nezbývá než si počkat na ty správné Děkuji! Jen škoda, že jsou v takovém stavu. Ideálně bych rád sehnal nějaké "hezčí" Hlavně mi jde o pouzdro. Původně jsem měl v plánu nechat je přechromovat, ale jak jsem se zde dočetl, prý to není dobrý nápad. Na druhou stranu jsem tady viděl Doxa, které byly nově poniklované a sedl jsem si z nich na zadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jsou fakt pěkný, jsou čisťounký- moc hezký hodinky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Díky, mám z nich radost . I skoro 50 let starý strojek šlape skvěle... Gratuluju k 6666-tému příspěvku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Díky, mám z nich radost . I skoro 50 let starý strojek šlape skvěle... Gratuluju k 6666-tému příspěvku .Já vím. Padnul mezi vintage chrona. Chronopeklo po mně natahuje pařát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Když mi ještě párkrát odpovíš, tak já budu mít aspoň 66 ... U mě to teprve začíná pořádně propukat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No, tak se pochlubím ještě tady :-) radost z nich přetrvává :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce . No, tak se pochlubím ještě tady :-) radost z nich přetrvává :-)Těžko říct, které z nich jsou hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Těžko říct, které z nich jsou hezčí Oboje jsou boží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Oboje jsou boží :-)Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce .Jaká je jejich historie? Mě paní Krsková tvrdila, že na traktory umějí jen klasický bílý a černý cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jo jo, lvíček je super, gratuluju!... Ty neznáš historii svých hodinek?... tak koukni na 8. stranu tohohle tématu, tam se ji dozvíš... P.S.: Zdá se mi, že máme podobně hubené "primkové" zápěstí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se