Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V jednoduchosti je síla, já jsem spokojený, i když uznávám, že "lví limitka" je ještě o kus hezčí...

Jo, tahle limitka mě trhá žíly, je to to nejhezčí co jsem zatim viděl, jak píšeš v jednoduchosti je krása. Naprostá elegance.

A to jsem si blb koupil nové auto se lvíčkem a kdykoliv ty hodinky vidim, tak kníkám, jak by jim to spolu slušelo. :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Průhledné dýnko k traktorům je na světě už dlouho, paní Krsková mi ho nabízela asi měsíc po dokončení našich Aeskulapů jako možnost dokoupení dílu. Nešel jsem do toho, už jsem měl v hlavě plán na ten dobastlený 66 automat a vyšlo to .Ale je mi jasný, že moje příští traktory ten průhled mít budou...

Odkaz ke komentáři

Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. 

Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi? 

Máš jedny v prodejním vláknu :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86405-prim-traktor-s-č%C3%ADsly/

Odkaz ke komentáři

Děkuji! :) Jen škoda, že jsou v takovém stavu. Ideálně bych rád sehnal nějaké "hezčí" :) Hlavně mi jde o pouzdro. Původně jsem měl v plánu nechat je přechromovat, ale jak jsem se zde dočetl, prý to není dobrý nápad. Na druhou stranu jsem tady viděl Doxa, které byly nově poniklované a sedl jsem si z nich na zadek.

Odkaz ke komentáři

Jasné to chápu, tak nezbývá než si počkat na ty správné :)

Děkuji! :) Jen škoda, že jsou v takovém stavu. Ideálně bych rád sehnal nějaké "hezčí" :) Hlavně mi jde o pouzdro. Původně jsem měl v plánu nechat je přechromovat, ale jak jsem se zde dočetl, prý to není dobrý nápad. Na druhou stranu jsem tady viděl Doxa, které byly nově poniklované a sedl jsem si z nich na zadek.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce :).

No, tak se pochlubím ještě tady :-) radost z nich přetrvává :-)

Těžko říct, které z nich jsou hezčí :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...