Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

Jo jo, lvíček je super, gratuluju!... Ty neznáš historii svých hodinek?... tak koukni na 8. stranu tohohle tématu, tam se ji dozvíš...

P.S.: Zdá se mi, že máme podobně hubené "primkové" zápěstí :)...

Historii svých znám, ale tvých ne :-)

A ano, mám vcelku hubené zápěstí, ideální na Primky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce :).

Teda chlapi, kam na ty ciferníky chodíte? Paní Krsková mi tohle vůbec nenabídla. Dal mi na výběr jen z bílé a černé varianty.

Odkaz ke komentáři

Já bych zas ocenil, kdyby renovační pouzdro mělo alespoň základní vodotěsnost, že by se člověk nemusel bát se s traktory umýt ruce. To by přeci nemohlo být tak složité udělat.

To by znamenalo udělat kompletně nové pouzdro.

1 - Muselo by mít tvrdé a nejlépe armované sklo - jiný rantl pro uložení sklíčka.

2 - Muselo by mít krček na těsnění korunky - to znamená přepracování bočního pláště pouzdra.

3 - Muselo by mít šroubovací dýnko nebo dýnko lisované tlakem na těsnění - to znamená zesílení pouzdra. A to by se při kusové výrobě ale hóóódně prodražilo.

Odkaz ke komentáři

To by znamenalo udělat kompletně nové pouzdro.

1 - Muselo by mít tvrdé a nejlépe armované sklo - jiný rantl pro uložení sklíčka.

2 - Muselo by mít krček na těsnění korunky - to znamená přepracování bočního pláště pouzdra.

3 - Muselo by mít šroubovací dýnko nebo dýnko lisované tlakem na těsnění - to znamená zesílení pouzdra. A to by se při kusové výrobě ale hóóódně prodražilo.

No alespon to mam vysvetleny do detailu. Jak dlouho se ted tak ceka na pouzdro potazmo i cifernik, kdyz to chci zaslat?

Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahojte, chcem sa opýtať, či by nemal niekto na predaj pekný čistý číselník na PRIM traktor bez dátumu... Od hodinára sa mi totiž vrátil celý fľakatý...

Ďakujem vopred za info :)

Co to zkusit tady:

Chronomag fórum  ? Prodám a koupím (soukromá inzerce)  ? Koupím

Odkaz ke komentáři

Co to zkusit tady:

Chronomag fórum  ? Prodám a koupím (soukromá inzerce)  ? Koupím

No, tady jsem se žádostí o ciferník na Poljoty naprosto neúspěšný již několik měsíců...

Ahojte, chcem sa opýtať, či by nemal niekto na predaj pekný čistý číselník na PRIM traktor bez dátumu... Od hodinára sa mi totiž vrátil celý fľakatý...

Ďakujem vopred za info :)

Takeho hodinára povesiť za gule ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...