Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jo jo, lvíček je super, gratuluju!... Ty neznáš historii svých hodinek?... tak koukni na 8. stranu tohohle tématu, tam se ji dozvíš... P.S.: Zdá se mi, že máme podobně hubené "primkové" zápěstí ...Historii svých znám, ale tvých ne :-)A ano, mám vcelku hubené zápěstí, ideální na Primky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jo takhle ... Podrobnější historii těch mých se brzo dovíš, chystám se k nim napsat něco víc, až je trochu otestuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jo takhle ... Podrobnější historii těch mých se brzo dovíš, chystám se k nim napsat něco víc, až je trochu otestuju ...A ty jsou uplně custom made - jen jeden kus pro tebe? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No, to by se mi líbilo, ale tak to není... to by se asi prodražilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No, to by se mi líbilo, ale tak to není... to by se asi prodražilo...Tak jako tak jsou hezky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Nechci narušovat chlubící vlákno Eltonů (mimochodem jsou fakt úžasný) a "Bronzových" dvojek-sportů, tak to dám sem - 3 týdny od zrodu - tři týdny na ruce .Teda chlapi, kam na ty ciferníky chodíte? Paní Krsková mi tohle vůbec nenabídla. Dal mi na výběr jen z bílé a černé varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Možná budu jako barbar, ale vešel by se do traktorovýho pouzdra automat?Je mi jasný, že mimostředky jsou ze hry ale s centrálkou by to možná klaplo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Vešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V traktorovém pouzdru je automat vyzkoušený. Podívej se do vlákna o naší limitce Aeskulapů na ty s červeným ciferníkem. Je v nich strojek kal.66 s automatem z 96 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Aha tak to je zajímavá záležitost.Škoda že Prim nemá automat kalibr s mimostřednou vteřinovkou. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Myslím že jsem viděl foto jakéhosi prototypu, ale nemám teď modlitební knihu k nahlédnutí. Jo, to je taky jeden z mých malých snů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Myslím že jsem viděl foto jakéhosi prototypu, ale nemám teď modlitební knihu k nahlédnutí. Jo, to je taky jeden z mých malých snů...Myslím že to není malý sen, ale nedostižná chyméra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Já bych zas ocenil, kdyby renovační pouzdro mělo alespoň základní vodotěsnost, že by se člověk nemusel bát se s traktory umýt ruce. To by přeci nemohlo být tak složité udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Na kolik vůbec vyjde? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Vodotěsné pouzdro Linea (ne traktor) na nějakých 30 kolíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Já bych zas ocenil, kdyby renovační pouzdro mělo alespoň základní vodotěsnost, že by se člověk nemusel bát se s traktory umýt ruce. To by přeci nemohlo být tak složité udělat. To by znamenalo udělat kompletně nové pouzdro.1 - Muselo by mít tvrdé a nejlépe armované sklo - jiný rantl pro uložení sklíčka.2 - Muselo by mít krček na těsnění korunky - to znamená přepracování bočního pláště pouzdra.3 - Muselo by mít šroubovací dýnko nebo dýnko lisované tlakem na těsnění - to znamená zesílení pouzdra. A to by se při kusové výrobě ale hóóódně prodražilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 To by znamenalo udělat kompletně nové pouzdro.1 - Muselo by mít tvrdé a nejlépe armované sklo - jiný rantl pro uložení sklíčka.2 - Muselo by mít krček na těsnění korunky - to znamená přepracování bočního pláště pouzdra.3 - Muselo by mít šroubovací dýnko nebo dýnko lisované tlakem na těsnění - to znamená zesílení pouzdra. A to by se při kusové výrobě ale hóóódně prodražilo.No alespon to mam vysvetleny do detailu. Jak dlouho se ted tak ceka na pouzdro potazmo i cifernik, kdyz to chci zaslat? Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotofot Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ahojte, chcem sa opýtať, či by nemal niekto na predaj pekný čistý číselník na PRIM traktor bez dátumu... Od hodinára sa mi totiž vrátil celý fľakatý...Ďakujem vopred za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ahojte, chcem sa opýtať, či by nemal niekto na predaj pekný čistý číselník na PRIM traktor bez dátumu... Od hodinára sa mi totiž vrátil celý fľakatý...Ďakujem vopred za info Co to zkusit tady:Chronomag fórum ? Prodám a koupím (soukromá inzerce) ? Koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Co to zkusit tady:Chronomag fórum ? Prodám a koupím (soukromá inzerce) ? Koupím No, tady jsem se žádostí o ciferník na Poljoty naprosto neúspěšný již několik měsíců...Ahojte, chcem sa opýtať, či by nemal niekto na predaj pekný čistý číselník na PRIM traktor bez dátumu... Od hodinára sa mi totiž vrátil celý fľakatý...Ďakujem vopred za info Takeho hodinára povesiť za gule ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se