Hardslimer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 S tvou otázkou jsi ve špatném vlákně. Anebo možná, že i na špatném webu. (Soudě podle tvého prvního příspěvku.) Zkus blešák nebo aukční a prodejní portály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildasknives Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Tak a je že mě taky traktorista. Musím uznat, že tyhle hodinky se mi vážně líbí. A asi neskončím u jedněch. Nechám je vyčistit a seřídit. Uvidíme jestli se pustím do nějaké renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Ahoj, vítej, hezký je máš - ciferník vypadá super, zajímavá barva řemínku, ať ti slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Jo, pěkné. Jen mají nesprávné ručičky, měly by být o fous delší. Ale třeba to jen klame na fotce. Upraveno 21. září 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildasknives Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ahoj fotka je relativně přesná. Přiznám, že to nepoznám, ake mi se moc líbili. Tak skončili u mě. Ciferník i sklo jsou zachovalé hezky. Jen to pouzdro už je relativně ohlazené až na mosaz. Jestli někdy budu renovovat tak změním i ty ručičky, ake do té doby to nechám takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 hodinova by mala byt ok. minutova by mala byt tensia o trosku a kapanek dlhsia. ale mogno je to iba fotkou a zdanie klame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Ahoj, taky jsem od známého dostal Prim Traktor s datumovkou. Asi nějaká Primová anomálie. Jdou 4 sekundy denně do plusu a rezerva chodu 38 hodin. Po 6 ti hodinách jsem je pravidelně obracel do ruzných poloh. Přesnost jako u RLX !!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 to se v tom mnozstvi proste nekdy stane - taky mam sportky ktery jdou 1-2s za den a bojim se do nich hrabnout ale nenosim je, takze s nosenim by to asi bylo jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ahojte, nekde jsem tu cetl, ze v Eltonu ted k renovaci Traktoru nabizi uz i pruhledny dynko. Nemate s tim nekfo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Průhledné dýnko je krásná věc, mám ho na Igenech,ale tam je jak známo šroubovací.Nicméně ,když z nich máš radost, je pěkné se jim dívat na tlukoucí srdce a jestli se nebudeš moci nabažit, tak je můžeš nosit obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 (upraveno) Ukázka mých "Traktorů" Upraveno 12. listopadu 2016 uživatelem Primoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Hezkypěkně. Ty s šedým pruhem mám rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tak ty mám od jednoho starého hodináře, asi za 50Kč,akorát neměli korunku s hřídelkou,tak jsem koupil na Aukru totální paštiky a předal korunku s hřídelkou a nechal udělat strojek (promazat a pod). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Chacha- totální paštiky to je super výraz !! Hned mám představu jak musely asi vypadat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 No hrozně vypadali, pouzdro totálka , držák stěžejky chyběl.Na druhou stranu byl zachovalý armovací kroužek sklíčka.A tak jsem je trochu pokládal a výsledek je docela slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Ti prymky hrozně vypadali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Armovací kroužek na Traktorech ? Máš fotku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 V tom kroužku je vsazené sklíčko, celé se to zaklapne do pouzdra.Jestli je máš,tak je ten kroužek z boční strany vidět.To bych je musel rozebírat a zbytečně se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 A shora je také vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nojo, ale to je normální sklíčko v rámečku. Armovací kroužek je v drážce zevnitř skla a zajišťuje vodotěsnost. Najdeš ho v modelech Prim Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se