Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jo, pěkné. Jen mají nesprávné ručičky, měly by být o fous delší.

Ale třeba to jen klame na fotce.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Ahoj fotka je relativně přesná. Přiznám, že to nepoznám, ake mi se moc líbili. Tak skončili u mě. Ciferník i sklo jsou zachovalé hezky. Jen to pouzdro už je relativně ohlazené až na mosaz. Jestli někdy budu renovovat tak změním i ty ručičky, ake do té doby to nechám takhle.

Odesláno

Ahoj, taky jsem od známého dostal Prim Traktor s datumovkou. Asi nějaká Primová anomálie. Jdou 4 sekundy denně do plusu a rezerva chodu 38 hodin. Po 6 ti hodinách jsem je pravidelně obracel do ruzných poloh. Přesnost jako u RLX !!.

Odesláno

to se v tom mnozstvi proste nekdy stane - taky mam sportky ktery jdou 1-2s za den a bojim se do nich hrabnout :) ale nenosim je, takze s nosenim by to asi bylo jinak...

• po měsíci...
Odesláno

Průhledné dýnko je krásná věc, mám ho na Igenech,ale tam je jak známo šroubovací.Nicméně ,když z nich máš radost, je pěkné se jim dívat na tlukoucí srdce a jestli se nebudeš moci nabažit, tak je můžeš nosit obráceně.

Odesláno

Tak ty mám od jednoho starého hodináře, asi za 50Kč,akorát neměli korunku s hřídelkou,tak jsem koupil na Aukru totální paštiky a předal korunku s hřídelkou a nechal udělat strojek (promazat a pod).

Odesláno

No hrozně vypadali, pouzdro totálka , držák stěžejky chyběl.Na druhou stranu byl zachovalý armovací kroužek sklíčka.A tak jsem je trochu pokládal a výsledek je docela slušný.

Odesláno

V tom kroužku je vsazené sklíčko, celé se to zaklapne do pouzdra.Jestli je máš,tak je ten kroužek z boční strany vidět.To bych je musel rozebírat a zbytečně se mi nechce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...