Fiona Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 No to si právě taky myslím, že už je něco divného na tom si myslet, že ferově koupím PO za desítku... vzdyt kdy by to byl nějakej troglodyt a prodával fakt originaly ( co ze je samozrejme v tomto pripade nesmysl) tak je to do určitý míry ojebávka ze strany kupujícího... No asi se pomalu vytrácí pojem win win... mě to nebaví... :-(
ASV Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 V 14. 2. 2013 v 18:04, jacob napsal: Jo, říká se tomu tak. Pamatuji si to od doby, kdy jsem si myslel, že je to tequila a mistři v USA se mohli potrhat smíchy, když jsem řekl, že si občas dám . Pročítám si tohle vlákno, už sem si říka,l že taky přispěju, ale tvoje tequila mě teď úplně rozsekala. Dík Jacob :-) Jinak si myslím, že si nemůže ani začátečník myslet, že se mu podaří koupit originál PO za desítku a ještě bez krabice a papírů. To je trochu sci-fi.
Denjl Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 no jo...... je fakt, že dneska se tomu směju, ale před pár rokama, kdy pro mě byl vrchol hodinařiny sportovní model od Festiny, tak bych možná tak přemýšlel o tom, že PO za 10 jsou pravé každý se hold učí někdo ale dýl.....
habadej Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Ale kdepak, než se mi před 5 lety zastavily moje quartz hodinky a objevil toto fórum, tak jsem v nejmenším neměl tušení, kolik stojí Omegy, Rolex apod. Jestli 5, 10, 20 nebo 100 litrů. Když se deseti lidí v okolí zeptám, jestli mají představu, kolik stojí hodinky značky Omega, tak mi jich většina řekne absolutní blábol. A proto, "sláva Chronomagu"!
patriknapr Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Tady jde spíš o to, že močení do piva a plivání na řizek nemá úroveň. Nehledě na to, že pokud to dotyčnému neřeknete, tak to je jen masírování sebe sama jakej jsem machr.
AdaMoss Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 V 19. 2. 2013 v 7:10, habadej napsal: Ale kdepak, než se mi před 5 lety zastavily moje quartz hodinky a objevil toto fórum, tak jsem v nejmenším neměl tušení, kolik stojí Omegy, Rolex apod. Jestli 5, 10, 20 nebo 100 litrů. ... Přesně tak - mám stejný názor. Kolik z vás dokáže bez googlu kvalifikovaně odhadnout například cenu auta od Bentley? Prestižní značka luxusu - tak jest vnímáno, ale kolik to tak běžně stojí? Já třeba nemám tušení :-). V 19. 2. 2013 v 8:25, patriknapr napsal: Tady jde spíš o to, že močení do piva a plivání na řizek nemá úroveň. Nehledě na to, že pokud to dotyčnému neřeknete, tak to je jen masírování sebe sama jakej jsem machr. Souhlasím s tím, že to je ubohost - osobně bych byl pro policii. Jde-li o částku okolo 10k, tak tam už hrozí i celkem efektivní tresty :-). Osobně nezatracuju lidi, co si vědomě koupí fake...to je jejich problém (de facto je to také krádež). Ale vydávat fake za originální zboží je prostě zločin a nemělo by se to dít nejen v hodinařině, ale nikde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se