AdaMoss Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Minulý týden jsem narazil na tuto zprávu LINK. Co o tom soudíte?
Tower Of Power Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Minulý týden jsem narazil na tuto zprávu LINK. Co o tom soudíte? Soudím, že jestli to bude vypadat takhle, tak se spoustě lidí udělá nevolno...
Frostie Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) Soudím, že jestli to bude vypadat takhle, tak se spoustě lidí udělá nevolno... ochraňuj nás pánbůh před takovými pouťovkami. To kdejakej Tonda na tržnici umí nabídnout hezčí /nezastávám se fejků :sad01_anim:/, nemluvě o dotykovém displeji, což bude lehce narušovat odolnost a zřetelnost těchto hodinek Upraveno 13. února 2013 uživatelem Frostie
Daemonultimate Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Já bych řekl,že použití slova hodinky nevystihuje přesnou podstatu tohoto zařízení připevněného k zápěstí způsobem,kterým se v historii připevnˇovaly hodinky. - Tak to bych si v budoucnosti velice nerad přečetl.
Tower Of Power Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Navíc u hodinek s dotykovým displejem je echt problém udělat je funkční. Po zkušenosti se Sony Smartwatch dávám radši od všeho takovýho ruce pryč. Zároveň jsem ale právě proto na to, co udělá Apple zvědavej. S ovládáním většinou problémy neměl. A taky mě dost zajímá, jestli najde důvod, proč ty hodinky vlastně používat...
AdaMoss Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Mě na tom popravdě zajíma jen a pouze to, jestli Apple dokáže vymyslet nějaký důvod, proč by si lidi měli tyto "hodinky" koupit. Dokonce si i dokážu představit zařízení, které bych si za určitých okolností na ruku připnul - ať už to nazveme jakkoliv. Osobně nejsem žádný jablkofil, ale na druhou stranu musím přiznat, že jsem se v případě Applu už několikrát pletl, když jsem předpovídal budoucnost jejich produktu :-). Jednuduše zvědavost teď u mě převažuje.
ggrand Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Apple už přece má důvod, proč by si lidi měli toto pořídit. Protože je na tom jabko. Taky věřím, že se do toho opřou měrou nevídanou a narozdíl od nijakého systému Casia s bluetooth, tohle bude mít i širší použití a značnou kompatibilitu s přístroji stejné stáje. Teď jen zbývá vymyslet solární napájení ve spojení s kynetickem,aby se to nemuselo cpát do elektriky
AdaMoss Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Teď jen zbývá vymyslet solární napájení ve spojení s kynetickem,aby se to nemuselo cpát do elektriky To by byla celkem výhoda :-). Já bych uvítal i nějakou podporu aplikací - třeba na monitoring tělesných funkcí. Nebo zmenšená verze toho, co měl na ruce predátor (včetně autodestrukčniho systému) .
jankoxxx Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ja som len zvedavy, ze kolko casu stravia tieto "hodinky" na ruke a kolko polozene na stole a napojene na nabijacku
TomAnt Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 V idealnom pripade budu predsa nabijane pohybom ruky. Nieco na sposob Kinetic...
AdaMoss Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Otázka je, zda by tento způsob nabíjení dokázal utáhnout barevný display, který by musel mít relativně velké rozlišení. Potencionální řešení by mohl poskytnout jeden z patentů Applu - totiž solární nabíjení nikoliv pomocí článků, ale celým povrchem hodinek - pomocí nějaké světlocitlivé nanovrstvy. V kombinaci s rekuperací energie z pohybu ruky by to možná stačilo na celkem bezúdržbový provoz (v rámci životnosti akumulátoru).
lub Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ja som len zvedavy, ze kolko casu stravia tieto "hodinky" na ruke a kolko polozene na stole a napojene na nabijacku 5% na ruce20% na nabíječce75% na reklamaci
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Koukám, že příznivců Apple tady moc není, ti by vychvalovali vše, co má na sobě logo s červivým jabkem
Frostie Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 5% na ruce20% na nabíječce75% na reklamaci snížil bych možná ještě ty procenta bez restartu a zamrznutí na ruce a trochu navýšil tu nabíječku a reklamaci. Prostě je to výrobek na h...o, v podstatě jen designové cvičení na téma telefon. Když hodinky, tak určitě ve spolehlivějším provedení, než výše vyobrazené, bez rozlišení quartz x mechanika.
People Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ja som len zvedavy, ze kolko casu stravia tieto "hodinky" na ruke a kolko polozene na stole a napojene na nabijacku asi tolko kolko travia automaty casu vo vrticoch. k veci. Displej nemusi byt neustale zapnuty, na co? Moze to mat normalny displej a jeden e-ink displej. Ja si tu vec od appleu kupim a budem kazdy den prispievat do temy "Co máte právě na ruce?" Raz budem mat panerai, raz omegy, rolexy, casia (prim nikdy) kazdy den iny hodinkovy wallpaper
utrejch Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 takze prsten nebude jo ... https://www.google.cz/search?q=iRing&oq=iring&sugexp=chrome,mod=9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
pebe Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 asi tolko kolko travia automaty casu vo vrticoch. k veci. Displej nemusi byt neustale zapnuty, na co? Moze to mat normalny displej a jeden e-ink displej. Ja si tu vec od appleu kupim a budem kazdy den prispievat do temy "Co máte právě na ruce?" Raz budem mat panerai, raz omegy, rolexy, casia (prim nikdy) kazdy den iny hodinkovy wallpaper to už asi můžeš i teď,
People Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ipod na ruke vyzera ako nastenne hodiny na krku.
cody Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Mě na tom popravdě zajíma jen a pouze to, jestli Apple dokáže vymyslet nějaký důvod, proč by si lidi měli tyto "hodinky" koupit. Toho bych se u Apple a Microsoftu nebal.... viz. neustaly upgrade jejich OS. Me jen zarazi, ze beta testeri (jako ti co to tahaji domu) za to jeste plati a cekaji fronty pred zahajenim prodeje:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se