worm007 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať čo si myslíte o hodinkách invicta,prípadne či niekto máte skúsenosti s nimi a či sa oplatia kúpiť. A mám ešte jednu nejasnosť ohladne Invíct.Na ebayi prípadne na amazone som našiel hodinky invicta za celkom nízke ceny.Nechápem moc prečo hodinky Invicta majú takú vysokú odporúčanú cenu a prečo sa predávajú za tak málo . Napr. http://i.ebayimg.com/t/Invicta-1248-Pro-Diver-Limited-Edition-Chrono-Quartz-Tritnite-Luminous-Hands-/00/s/NjY5WDcwMA==/z/lswAAMXQH-pRCZW2/$T2eC16NHJHIE9nyseGODBRCZW1g,9g~~60_3.JPG tieto hodinky majú na itku cenu 1695 dolárov..čo je celkom dosť..ale dajú sa kúpiť za 200 - 300 dolárov.Pri tom mám overené že ludia čo ich na ebayi predávajú,predávajú tieto hodinky pravé,žiadne faky.prečo sú teda tak lacné ?
Gustaf Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 takových dotazů a vláken je tady plno...zkus nejdříve hledat, než se zeptáš....Jinak na hodinky Invicta tu moc kladných ohlasů nenajdeš.
worm007 Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 takových dotazů a vláken je tady plno...zkus nejdříve hledat, než se zeptáš....Jinak na hodinky Invicta tu moc kladných ohlasů nenajdeš.No hľadal som ale nenašiel som nic kde by niekto vysvetlil tu cenu
hejdik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 No hľadal som ale nenašiel som nic kde by niekto vysvetlil tu cenu Je to jen moje spekulace,ovšem je zde možnost,že to že ty hodinky mají takovou cenu si myslí jenom lidi z Invicty... Jinak jsem držel v ruce jenom jedny automatické Invicty za cca 5.000 Kč a nebylo to úplně zlé,v dané ceně slušné zpracování ,které neurazí.
Moty Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Já mohu říct za sebe, že jsem bohužel invicty měl, design byl docela líbivý, nicméně kvalita zpracování už dost pokulhává, měl jsem je jen asi 2 měsíce, ale kamarád je má doteď, už mu 2x upadla ručka, gumovej řemen prd vydržel a ta cena je všeobecně u Invicty nadsazená, nikde jsem je takhle drahý neviděl, respektive z Amazonu vyjdou tak jak píšeš, v čechách jsme je viděl i přes 25k za quartzy
Daemonultimate Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Invicta se sápe vejš,už jsem ji viděl jako jednoho ze sponzorů hokejových přenosů.Kvalita a většina vzezření( nenapadá mě příhodnější slovo pro disainový paskvil) nestojí za nic moc.U těch co jsem viděl upadly ručky,u druhých reflexní indexy.Nebude to tak u všech a jestli se Ti nějaký model líbí,opravdu dej pozor na ceny.Některé modely se odlišují použitým strojkem,mají totiž Etu a tam cena ale i kvalita narůstá.Ale upřímně řečeno bych o Etu v Invictě nestál.Vyhozený prachy.
Frostie Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 (upraveno) Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať čo si myslíte o hodinkách invicta,prípadne či niekto máte skúsenosti s nimi a či sa oplatia kúpiť. A mám ešte jednu nejasnosť ohladne Invíct.Na ebayi prípadne na amazone som našiel hodinky invicta za celkom nízke ceny.Nechápem moc prečo hodinky Invicta majú takú vysokú odporúčanú cenu a prečo sa predávajú za tak málo . Napr. http://i.ebayimg.com...1g,9g~~60_3.JPG tieto hodinky majú na itku cenu 1695 dolárov..čo je celkom dosť..ale dajú sa kúpiť za 200 - 300 dolárov.Pri tom mám overené že ludia čo ich na ebayi predávajú,predávajú tieto hodinky pravé,žiadne faky.prečo sú teda tak lacné ? doporučuji hledat zde na fóru, nejlépe v sekci Americké hodinky, kde je i vlákno věnované pouze této značce. Nechci ti kazit radost, ale z mého pohledu je to podřadný čínský šunt na úrovni ostatních fashion značek /Detomaso. Graf de montewehro a pod./ a za jejich cenu lze s přehledem pořídit spoustu modelů hodinek jiných bezproblémových značek jak s quartzem, tak i automatem Upraveno 14. února 2013 uživatelem Frostie
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Už jsem někde psal, že dvoje mám, a za tu cenu to až tak špatný není, konkretně model 9937 udělá dobrou službu, ale pravda je, že chrona od Invicty nemám. Co jsem ale na jedny koukal, tak taky se mi to až tak zly nepřišlo.
jiri78 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 taky jsem psal, ze mam dvoje, uz mam jen jedny, druhe dostaly v praci takovou pecku, ze to neprezily a protoze to jsou hodinky za par babek, vyhodil jsem je....jinak za ty penize myslim nic lepsiho s automatem snad ani sehnat nejde(3-5k)
Frostie Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 jinak za ty penize myslim nic lepsiho s automatem snad ani sehnat nejde(3-5k)jde. Orient, Citizen, Seiko, je tam dost modelů....
cityfly Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Po přečtení pár kladných recenzí jsem koupil jedny pro diver 8926 z amazonu a jsou to vyhozný peníze. Prodal jsem je okamžitě, protože orient nabídne mnohem lepší kvalitu v daný ceně. Za mě nedoporučuji. Sent from my iPhone using Tapatalk
jiri78 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 ja mam tyhle http://www.timehodinky.sk/timehodinky/eshop/1-1-Damske-hodinky/0/5/1480-Panske-hodinky-INVICTA-Grand-Diver-11752BYB a jak jsem jiz psal, nazivo to neni tak spatne, pokud si nekdo koupi mrdky za 80baku, co od nich ocekava ze?
Frostie Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 všechno ok, jen je nutno si uvědomit, že za 80 USD se už dá koupit celkem slušné bezproblémové CASIO v quartzu či vstupní modely SEIKO 5 v automatu, kde je poměr výkon-cena nesrovnatelně lepší ve prospěch uživatele
USER47 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Rok starý poradní vlákno jako náhražka toho zavřenýho?:-D
jiri78 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 frostie to urcite jo, jenze borci kupujou invictu, protoze v teto cenove kategorii proste vypada nejlip, prece si nekoupi hodinky, ktere se mu nelibi vzhledove, jen pro to, ze je to seiko, vzdyt hodinky se musi v prvni rade svemu uzivateli libit at uz to jsou hodinky drahe, nebo mrdky za par baku.
vikio.82 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Mne sa paci iba pro-diver s priemerom 42mm, ale tu odvahu to kupit som nenabral. A mozno ani nikdy nenaberiem. Pacia sa mi len pre ten okopirovany dizajn, inak zbytok produkcie stoji tak akurat za prsty do krku.
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Rok starý poradní vlákno jako náhražka toho zavřenýho?:-D Už je dost dlouho znovu otevřené.
Návštěvník LukeD Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Rok starý poradní vlákno jako náhražka toho zavřenýho?:-D Spíše ono klasické "honění" příspěvků za každou cenu. Objevila se tu zčistajasna 2 resuscitovaná vlákna týkající se hodinek Invicta, do nichž už dlouho nikdo nepřispěl, a obě znovu oživil docdan. Ani bych se tudíž nedivil, kdyby se od něj za chvíli - až dosáhne oněch kýžených 50 příspěvků - objevilo něco v prodejním vlákně. Navíc tedy napsat "co jsem ale na jedny koukal, tak taky se mi to až tak zly nepřišlo," tomu říkám praktická zkušenost "par excellence". Hned si letím jedny koupit.
JaRooN Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Samozřejmě, že jsem taky po nich kdysi koukal a přemýšlel. Naštěstí jsem nenašel dost odvahy, abych to zkusil. To už si říkám, že když do automatů v této cenové kategorii, tak proč ne třeba tyto: http://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Expedition-Automatic-10947
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se