blam Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Jakube gratuluji k opravdu chlapským hodinkám. Moc pěkná cesta. Takto by to mělo být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 2Bandi - Abych Ti přidělal ještě nějaké vrásky. Pár desítek kusů hodinek jsem měl a z těch Deepsea jsem fakt v p...li. V tom nejlepším slova smyslu! V žádném případě nechci hanit ikonické Suby, ale ty Deepsea mají váhu a to klidně i doslova :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Super recenze a nádherné Rolády Na mě obrovské, ale na pohled jedny z nejkrásnějších - mají koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Ani ke košili neurazí a také přes den stále září radostí, že mě mají :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 tyhle hodinky jsou dokonaly. tak moc, ze jsem je koupil temer hned, jak vysly. staly me 135tis. po trech dnech jsem zjistil, ze ja je nosit nemuzu. vysoky dynko mi na ruce odstavalo, jako bych si na ruku polozil hrnek na presso. tohle bolestne zjisteni me prislo na 10 tis.. od te doby jsem nad nima parkrat uvazoval, ale zarek jsem se, ze proste ne. nastesti rolex zustal u 40mm modelu, tak mam porad co na sebe kazdopadne supr recenze, supr pocteni, supr hodinky a ty kecy o definitivnich hodinkach jsem ti sezral i s navijakem, tak doufam, ze me nezklames Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Parádní čtení, takhle má ten chronomag smysl, dík. A velká gratulace, tydle hodinky maj fakt takový kouzlo.. subjektivně na mě působěj tak nějak mnohem hodnotnějc než suby (jako až nepoměrně, myslim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 V 19. 2. 2013 v 13:53, sibirnaya napsal: ... ty kecy o definitivnich hodinkach jsem ti sezral i s navijakem, tak doufam, ze me nezklames Taky doufám. Rolex guru bych zklamat nechtěl :-D. Nevzpomínám si na hodinky, které by mě vyloženě bavily déle než třeba týden. Tyto jsou první, tak snad to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Kolik stojej novy na krame v CR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 V 19. 2. 2013 v 14:49, panedge napsal: Kolik stojej novy na krame v CR?254 800 Kč (leden - Rolex butik). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Diky,to je taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) Hm tak chlapí já je také pochválím. Vypadají na ruce na živo mooooc pěkně a těžko si jich nevšimnout. A to nevypadají jako Breitling for Bentley. Jacob má prostě dobrý vkus. :-) Upraveno 19. února 2013 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Otázka na ostatní majitele Deepsea. Máte nějaké zkušenosti s koženým řemenem? Například černý aligátor. Původně jsem chtěl zkusit Rubber B, ale nějak mě to přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 V 19. 2. 2013 v 19:17, jacob napsal: Otázka na ostatní majitele Deepsea. Máte nějaké zkušenosti s koženým řemenem? Například černý aligátor. Původně jsem chtěl zkusit Rubber B, ale nějak mě to přešlo. Jelikož tapatalk nefunguje tak ti hodim alespoň odkaz. Myslím, že na koženém natu vypadají perfektně. http://forums.watchuseek.com/f222/anyone-like-leather-natos-663899.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 V 19. 2. 2013 v 19:17, jacob napsal: Otázka na ostatní majitele Deepsea. Máte nějaké zkušenosti s koženým řemenem? Například černý aligátor. Původně jsem chtěl zkusit Rubber B, ale nějak mě to přešlo. Na RubberB nedám dopustit, v létě naprosto ideál a do vody obvzvlášť ... co kožený NATO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Děkuji Vám oboum. Kožený NATO mě vůbec nenapadl. Rubber B by se mi více líbil červený. Kéž by platila ta cena 1 800 Kč :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Ten kozeny NATO je famozni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermes Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Díky za recenzi a inspiraci:) Taky se pomaloučku polehoučku drápu na svůj první vrchol def... defi.... definit.... definitních .... definitivních hodinek! Prostě hodinek, který si nechám. Btw. určitě s kaučukem! Ten jediný kromě meshe si můžu dovolit na potápkách, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 V 21. 2. 2013 v 9:14, Hermes napsal: Btw. určitě s kaučukem! Ten jediný kromě meshe si můžu dovolit na potápkách, no ne?Jen to chce takový kaučuk, který bude kopírovat tvar pouzdra. U těchto hodinek vypadá "rovný" kaučuk extrémně hnusně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 V 19. 2. 2013 v 19:17, jacob napsal: Otázka na ostatní majitele Deepsea. Máte nějaké zkušenosti s koženým řemenem? Například černý aligátor. Původně jsem chtěl zkusit Rubber B, ale nějak mě to přešlo.Dát na DeepSea kus kůže, je jako dát na H1 nízkoprofilový gumy. Jde to, ale vypadá to blbě a význam to nemá.Rubber B jsem nezkoušel, protože bych přišel o regulaci ve sponě. Ale věřím že na outdoor to bude bude mít význam,protože snižuje váhu a líp obepíná ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Díky za odpověď k otázce. Pokud to nevypadá dobře, ani to nebudu zkoušet. Jediné co, tak na léto zkusím sehnat Rubber B za lepší cenu. Na zkoušku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se