Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobře musim říct že to není zas až tak hrubě pod cenou trochu jsem si na ně nadsadil když mi pan Podzimek do aukce napsal že jsou za 240tis :-) Tolik by jsme za ně nikdy nedali . Původní cena byla 3490dolarů protože tam měli nějaké slevové akce a tak jsem nelenil a hned je bral ale to nechci tady řešit aukce je popsaná popravdě a tak to taky bude jestli tady nějakej člověk přihodil na aukci 90tis je to jeho blbost koupí je dostane negativ a hodinky půjdou znovu avšak již bez něj takže se stejně dřív nebo pozdějc prodaj . Jinak manželce to nijak zvlášť nevadí máme jiné plány ...

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Úplně stačí ať napíše číslo pouzdra (Case reference numer, mezi nožkami na "12") a číslo serie (Serial number, mezi nožkami na "6") ... tím se to vyřeší, každý si bude moci ověřit, jak to je. Jak tu kdosi psal, to číslo co je na aukru, to proletělo farikou někdy v roce 1940 ... :)

Odesláno
Vydím že tady není opravdu možné se normálně bavit souhlasím s panem Podzimkem už zde nebudu přispívat protože co tady je s prominutím za imbecili to není  možné !

Přeji všem normálním pěkný sluný den ...

Myslel jsem to zcela vážně, pokud ty hodinky máte u sebe na stole, prosím opište ta dvě čísla a bude klid.

Odesláno

Mail jsem obdržel, ani nevím kolik lidí označovaných za ,,imbecili" tady je. Jen mě zajímají 2 cifry a to je číslo strojku, číslo vyražené na pouzdře. Děkuji. Jinak taky pěkná čeština.

Odesláno

Majitelrolex :

Jestli je to fakt origoš, tak je beru ! Ta zelená by se mi hodila k rybářské vestě. Do desítky se doufám domluvíme ne ? :-)) To budu na rybách king, prut Orvis ZeroG a Rolexky ! Se kámoši poserou závistí ! :-)

Odesláno

Většinou cokoliv se týká faku ani nečtu, ale toto vlákno mě opravdu rozesmálo:) Pane Podzimku, Majitelirolexu, atd. ani mě to už hlava nebere kdo je kdo, ale tak to má asi být. Pro mě jste jen klasická ukázka lidí typu "unterwasserman":)

Takovým jako jste vy, upřímně a s prominutím nakopat prdel!!

Z mého názoru mě vyvedete pouze fotem dokladů a sériovým číslem, ale to už tu někdo zmiňoval a kde nic tu nic, takže všem jasné, o co tu jde. Už teď lituji dobrodruha, který vám naletí.

Odesláno

Jediné co pro vás mám je : FUCK OF !

Hodinky jsem na Aukru nechal zrušit pro takové jako jste vy naštěstí se mi již díky vaší "skvělé " diskusi ozval pán který má o hodiny zájem a jsme dohodnuti na osobním převzetí dnes večer -takže vám večer napíšu zda uznal že jsou to padělky :-)))

Odesláno

Jura L. psal: Majitelrolex :

Jestli je to fakt origoš, tak je beru ! Ta zelená by se mi hodila k rybářské vestě. Do desítky se doufám domluvíme ne ? :-)) To budu na rybách king, prut Orvis ZeroG a Rolexky ! Se kámoši poserou závistí ! :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže pokud je kupuješ Juro, tak bych doporučoval autorizovanou prodejnu k ověření, ale večer už tam mají většinou zavřeno:) takže bůh s tebou.

Pak dej vědět, jak to celé dopadlo"

Odesláno

Vlasťo, čumím tady na fórum už přes rok ! :) Takže už fakt poznám Primky od plínky. :)

Někdy se přistihuju, že prvně čumím lidem na hodinky ! To by člověk neřekl, co taková prkotina o člověku řekne ! :)

Odesláno
No dva kolegové na origoš Brejtle neměli, ale o jednom jsem psal ve fóru test. Ten byl tragickej. Druhý, budiž mu to ke cti přiznal, že jsou to faky, ale že mu je dovezl synáček z Honkongu a že se mu líbí. Třetí by si originály asi mohl dovolit, ale přesto si koupil faky a hrdě je nosil... Na druhou stranu mě mrzí, když vidím u našeho "eseróčka" pracovníky na vyšších postech, kteří chodí kvalitně a slušně oblékaní, jednají s lidmi z různých vládních i nevládních organizací a na ruce mají plastová Casia...

Těchto lidí se musím zastat. Jestli někdo nemá žádný vztah k mechanickým hodinkám, proč by nemohl nosit Casio ? Je to snad nějaký podvod ? To ti co nosí falešný Brajtlingy, to už jsou napůl podvodníci.

Mechano, špatně jsem se vyjádřil. Nemám nic proti plastovým Casiům, i já mám jedny doma, ty jsem si kupoval na vojnu aby vydržely, ale k manažerovi se plastové digitálky prostě nehodí. A nejsem si vědom, že bych psal něco hanlivého, jenom jsem napsal že mě to mrzí. Koneckonců i já jsem takový "tragický případ," protože jsem si před pár lety koupil v poblouznění quartzová chrona od Tissotu, místo abych si za tu cenu koupil nějaké pořádné mechaniky, ale i když znám váš pohled na tyto strojky, pořád si myslím, že jsou poněkud důstojnější, než umělohmotné digi... A teď do mě... :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...