Jerryl Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 Ruku na srdce, kdo z vás by chtěl nosit hodinky, co se jmenujou Robert. ??? A ta historie - Since 1964 Hmmmmm Tím neříkám, že neukazují čas, ale....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 hele jako možná že nějaký lehce narcistický Robert by takové hodinky bral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 podívej se sem : http://www.poljot24.de/ ..... dá se něco vybrat a prodejce je osvědčený Chci se zeptat jestli se dá nakupovat u poljot 24 na dobírku jak tam uvádějí i do ČR, nebo se musí platit kreditkou? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 robert je rek bych cina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 A vůbec nepřipomínaj ani vzdáleně Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 podívej se sem : http://www.poljot24.de/ ..... dá se něco vybrat a prodejce je osvědčený Chci se zeptat jestli se dá nakupovat u poljot 24 na dobírku jak tam uvádějí i do ČR, nebo se musí platit kreditkou? Dík. Posíláš peníze předem na účet.Dobírkou nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mac Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Přemýšlím o svých prvních oblekových mechanikách Gruen (recenzované na chronomagu). Pomůže někdo s koupí? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a111 Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Dají se v této cenove relaci sehnat nějake 10atm. automaty? Je to dost omezené kvůli ceně, ale pořád lepší než qvartz festina co mám na ruce a které jsem tam mít nemusel, kdybych toto fórum našel o par měsíců dříve;-) Mám Vostok AMPHIBIA s cal. 2416 spokokojenost zkoušku vodotěsnosti jsem ještě nedělal je deklarováno 200 m.Mírně předbíhají 2 min za 4 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 Nebo Invicta Pro Divers, Safi tady o nich psal recenzi. Mám je a za ty peníze je můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 Mám Vostok AMPHIBIA s cal. 2416 spokokojenost zkoušku vodotěsnosti jsem ještě nedělal je deklarováno 200 m.Mírně předbíhají 2 min za 4 dni. I já mám tyto hodinky, mně se zase o 10 vteřin denně zpožďují, jinak za 1350,- Kč perfektní hodinky - nekup to. Sklíčko je vypouklé, občase se tam udělají škrábance, ale 1x za měsíc jej párkrát přejedu zubní pastou a je jak nové. Jinak si nepleťte Vostok a Vostok Europe. Vostok Europe má zdobený strojek, denní ukazatel ukazatel a špatně vyřešenou korunku, ale zase lepší kovový tah a pozdro. Vlastním i V-E K3 takže mohu s originálním ruským Vostokem srovnávat, ovšem to jsou jen mé subjektivní pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 Najviac muziky za najmenej penazi je rozhodne seiko/citizen (viz ebay+pokemon asi najviac monstery). Stroj je tam dobry niet na nom skoro co pokazit zhodlo sa na tom viacero odbornikov na niacerych forach co som tak cital. Nepamatam sa ze by na nasom fore niekto riesil problemy s Monstrami .... ja sam monstra nemam ale mam jedny 5tky s tym strojom a za tu cenu tym hodinkam naozaj niet co vytknut. Pokial ide o Citizeny tak tam je tiez osvedcena miyota, mal som ich a su v pohode. Dalej by som sa urcite nebal Poljotu. Mechaniky s datumom tam clovek obstara do 5K paradne, ale jejich zameranie je skor flieger nez divers, cistokrvne potapky tusim snad ani nemaju. Sam dvoje P-Aviator mam (jedny s poljotom a jedny s ETA strojom) a su naprosto v pohode, za tie peniaze az moc. Dalej sa naskyta Vostok a Vostok-europe... ja osobne som za Vostok jejich produkcia sa mi zda prirodzenejsia a taka akosi viac ruska, mojim favoritom je amfibia-reef mozno si ich casom sam obstaram ale teraz mam "spadeno" na vacsiu rybu . V-E su podla mna tak trochu ruski za kazdu cenu a tie hodinky sa navyse v rusku vobec nerobia, oproti poljotu na mna posobia vyrazne "poutovejsim" dojmom. (Aj mezi Vostokmi sa najdu vyslovene poutovky ale tie sa za to aspon nehanbia) Na vyse na fore sa tusim pisalo o pripade ze z V-E vypadavali dekoracne srobky. Na druhu stranu mam znameho ktory je s K3jkami uz vyse roka naprosto spokojny. No a na zaver by som si dovolil upozornit za v celku zaujimavy ebay store: http://stores.ebay.com/Military-Watches-Mall vyslovene divers, remaky znamejsich modelov ovsem bez napisov takze ziaden "fejk" niektore kusky maju v sebe dokonca ETU co mi za tu cenu neprijde vobec marne... Tie lacnejsie maju cinana o ktorom sa tu uz tiez co to popisalo ja sam som ho chvilu mal v triaskach a nemozem na ne povedat nic zleho nebyt toho ze mi tie hodinky boli proste velke mal by som ho do dnes. Zhrnutie: Ak s nimi chces vyslovene do vody tak seiko monster pripadne nejake citizeny su jasna volba (sam som mal titanove citizeny za 3K od pokemona a boli fajn na koniec ich odo mna vydrankal znamy a je s nimi spokojny) Vodu by mali v pohode zvladat aj tie ciny (pozor niektore modely hlavne s tou ETOu su dost velke 24mm stezejky a tak) Ak nie si zase az taky vodomil a proste len chces aby ti do hodiniek nenatieklo tak Poljotom nic nepokazis Orient/Vostok/Vostok-europe s nimi vlastne skusenosti nemam ak by som si mal vybrat skusil by som Vostok. Rozpisal som sa, ale snad ti to k nicomu bude ak nie, tak sa ospravedlnujem za vykecavanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 A vůbec nepřipomínaj ani vzdáleně Rolexy Okrem toho ze Roberty vobec nepripominaju Rolex, na co sme si uz viac menej zvykli u vacsiny (aj renomovanejsich) diversiek, mne docela dost pripominaju Steinharty (ci ako sa teraz volaju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 a co poljotyhttp://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330178054029&ru=http%3A%2F%2Fsearch.ebay.de%3A80%2Fsearch%2Fsearch.dll%3Ffrom%3DR40%26_trksid%3Dm37%26satitle%3D330178054029%26fvi%3D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 ja na tvojom mieste by som este nieco dosetril a potom by som kupil nieco lepsie. aby si nedopadol podobne ako s tymi festinami. aby ta nemrzelo, ze si si kupil automaty, ale tie najlacnejsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se