Přejít na obsah

Elton sport Igen chronomag limited edition 2007

cigi

Doporučené příspěvky

Odesláno
rezervovaná čísla dosavadních ctěných členů užšího výběru:

Kamil         1.

Omni         2.    email 14.03.07, objednáno 14.03.07

3.    

Francin       4.   zaplaceno 13.03.07   email 13.03.07 :)

Popshop07  5.   email 12.03.07 objednáno 14.03.07

Pepik         6.    email 13.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 23.03.07 :)

Skeleton     7.   email 15.03.07

vlah           8.    email, objednáno 27.03.07

Olda           9.    email kdovíkdy, objednáno 23.03.07, zaplaceno 23.03.07 :)

Typograf    10.   email 14.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 15.03.07 :)

Cigi           11.    email 12.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 14.03.07 :)

12.

13.  

Jinjo          14.   email 12.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 18.03.07 :)

Nezaplacené rezervace platí do 31.03.2007. OPAKUJI, KDO NEZAPLATÍ ZÁLOHU, RUŠÍ SE MU REZERVACE

Objednávejte, přátelé TEĎ :D:D:D

Ještě vás prosím, abyste kvůli číslům sdělovali , jak jste daleko s objednávkou, a to takhle:

1. poslat objednávkový email primovi  (napíšu email a datum) - prim  Vám odešle objednávkový specifikační formulář

2. odeslat vyplněný formulář (píšu objednáno a datum) a ihned

3. zaplatit zálohu 75 % dle formuláře (píšu zaplaceno a datum)

Díky!

Veškeré specifikace a ceny a postup jsou v prvním příspěvku vlákna. Takže volná jsou toho času 3, 8, 12 a 13 - krásná čísla :)

Sklomonte, snad jsou tu veškeré informace, ptej se, kdyby ne.

• Odpovědi 544
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

jo jo děkuju cigi ale bohužel se nebudu moci z účastnit jelikož je nutné do konce měsíce zaplatit zálohu a to já nestihnu.

Začala sezona a já mám prachy v luftě škoda že to není až v dubnu.

Každopádně je to škoda.Snad se vejdu do nějaké příští LE

Jinak budu vám tu zase závidět tak alespoň z fotek si zaslintám na něco moooc pěkného

Odesláno

Sklomonte, tak si dohodni s primem menší zálohu, než 75 % a posun platby na duben, snad ti vyhoví. Já potřebuju. abys zaplatil NĚJAKOU zálohu, aby bylo jasný, že už necouvneš, až je prim v červnu dodá. Slovům prostě již nevěřím :)

Odesláno

Ještě jsem zjistil, že musím lépe popsat, jak správně koupit prim kalibr 68. Cenu bych akceptoval max. tak do 400,- Kč

takže buď

A. internetem - www.aukro.cz, www.chronomag.cz,

B. napsat mně nebo primovi email, něco seženeme.

C. nebo sami v zástavárně, vetešnictví, bazaru, bleším trhu, starožitnostech, antiku - doporučuju, můžete si je hned vyzkoušet a poznáte v bezpečí a za dne odvrácenou tvář vašeho města a její obyvatele.

Takže přijdu do nejbližšího shora vyjmenovaného lokálu a hned si vyžádám primky. Z nabídky dále vybírám jak následuje:

1. Výrobce:

1.1. na ciferníku napsáno PRIM (buď rovné, nebo bochánkové logo) - a mám správného výrobce !

2. Kalibr 68

2.1. je-li na ciferníku napsáno 17 JEWELS (nebo 17 RUBÍNů, 17 RUBIS, 17 KAMENů) - počet ložiskových kamenů kalibru 68

a

2.2. mají-li hodinky centrální vteřinovku (otáčí se kolem středu ciferníku jako minutovka) - taková je vteřinovka kalibru 68

a

2.3. mají-li hodinky datumku - černé číslo na bílém poli zapuštěné ve čtvercovém okně na 3. hodině

mám kalibr 68 !!!

3. prověřím stav kalibru

3.1. vizuálně prověřím stav pouzdra, sklíčka - je-li pouze poškrábané, ošoupané, špinavé ale kompletní, nebo lepší...je pravděpodobné, že i strojek je v pohodě

3.2. vizuálně prověřím stav dýnka (víčka zespodu hodinek) - je-li šroubovací (má na krajích 6 zářezů pro nasazení otvíráku) je minimálně vlhko a prachotěsné a tedy vyšší pravděpodobnost, že strojek je v pododě.

3.3. hodinky natáhnu otáčením zasunutou korunkou (vroubkovaný váleček na třetí hodině) tak asi 5x s ní otočím a jestli

3.3.1. korunka se otáčí s malým odporem

a

3.3.2. strojek se v pouzdru nešmrdlá

a

3.3.3. vteřinová ručička se pohybuje

a

3.3.4. hodinky po přiložení k uchu tikají

strojek jde!

3.4. hodinky zkusím nařídit - povytáhnu kapkou síly korunku z pouzdra a otáčím a jestli

3.4.1. hodinová a minutová ručička se pohybují, jak otáčím oběma směry

jde nařídit hodina a minuta !

3.4.2. datumka se při každém druhém průchodu hodinové ručičky dvanáctou hodinou posune na následující číslo

jde nařídit datumka!

3.4.3. po průchodu hodinové ručky dvanáctkou, zastavím minutovku na cca 12.10, vrátím ji na cca 11.50 a znovu nařídím na cca 12.10 a datumka se posune na následující číslo - funguje rychlopřeklápění data!

Strojek je OK - Dohodnu cenu (do 400 Kč) , koupím a mažu!!

Pro fajnšmekry:

koupím jedny primky se šroubovacím dýnkem, aby byla větší naděje skutečně výborného stavu strojku a jedny starší s designem šedesátých let - většinou mají bochánkové logo (jako budíky - tvar bochníku chleba - vršek loga do oblouku) - tyto strojky mívají na velkém kolečku vyryto prim czechoslovakia, což v průhledu skleněným dýnkem bude vypadat bohovsky.

Pro šikuly, puntíčkáře, hodináře:

hodinky na místě otevřete a vše zkontrolujete dle s sebou přinesených fotek z webu prim.cz.

Odesláno

Děkuji za radu cigi zkusím to navrhnout.Je my jasné že na slova se dnes již nehraje mám stavební firmičku tak vím o čem mluvíš.

Je se rozbíhají stavby a já jsem vyždímán z peněz a nemůžu si dovolit se vydat ze všeho jelikož mám taky rodinu :D

Jsem ochoten podepsat závaznou objednávku s nějakou menší záložkou.

A doplatím během měsíce až lidičky začnou taky něco platit.

Ještě prosím kde seženu email nebo tel. na Prima?

Přes odkaz na email pod nickem PRIM?

Děkuji

Odesláno

Jen tak mimochodem mám tady jeden Cal.68 sice nemá popsané kolečko ale na doplnění je myslím O.K.

Za 300,- ho nechám.

Odesláno
3.4.3. po průchodu hodinové ručky dvanáctkou, zastavím minutovku na cca 12.10, vrátím ji na cca 11.50 a znovu nařídím na cca 12.10 a datumka se posune na následující číslo - funguje rychlopřeklápění data!

Opravdu to funguje jen v rozpětí 20 minut? Zkoušel jsem to na SportII a musím točit nejmíň hodinu zpátky.

Odesláno

Vlahu, vítám tě zpátky, bylo jasný, že jde o nedorozumnění! :)

VS - mě to teda takhle funguje na vícero strojcích, ale píšu cca - mezi třičtvrtě a čtvrt jsou ale všechny. :)

Odesláno
rezervovaná čísla dosavadních ctěných členů užšího výběru:

Kamil         1.

Omni         2.    email 14.03.07, objednáno 14.03.07

Francin       3.   zaplaceno 13.03.07   email 13.03.07 :)

Sklomont    4.   email 25.03.07

Popshop07  5.   email 12.03.07 objednáno 14.03.07

Pepik         6.    email 13.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 23.03.07 :)

Skeleton     7.   email 15.03.07

vlah           8.    email, objednáno 27.03.07

Olda           9.    email kdovíkdy, objednáno 23.03.07, zaplaceno 23.03.07 :)

Typograf    10.   email 14.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 15.03.07 :)

Cigi           11.    email 12.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 14.03.07 :)

12.

13.  

Jinjo          14.   email 12.03.07, objednáno 14.03.07, zaplaceno 18.03.07 :)

Nezaplacené rezervace platí do 31.03.2007. OPAKUJI, KDO NEZAPLATÍ ZÁLOHU, RUŠÍ SE MU REZERVACE

Objednávejte, přátelé TEĎ :D:D:D

Ještě vás prosím, abyste kvůli číslům sdělovali , jak jste daleko s objednávkou, a to takhle:

1. poslat objednávkový email primovi  (napíšu email a datum) - prim  Vám odešle objednávkový specifikační formulář

2. odeslat vyplněný formulář (píšu objednáno a datum) a ihned

3. zaplatit zálohu 75 % dle formuláře (píšu zaplaceno a datum)

Díky!

Veškeré specifikace a ceny a postup jsou v prvním příspěvku vlákna. Takže volná jsou toho času  12 a 13 - krásná čísla :)

A JE TO !!! - máme 11 EMAILů, 9 objednávek, 6 zaplacených záloh - chronomag limited edition 2007 se USKUTEČNÍ. Ještě jde o to , kolik bude kusů.

Odesláno

Zdravím pánové pokud vše dopadne bral bych tedy číslo 3. Jak 4 tak 14 my uteklo jelikož jsem strašně rychlej.ale aspoň něco.Chci hodinky jednou nechat synovi a ten se narodil 4.1.04

To jen pro vysvětlení proč jsem mluvil o těch číslech.

Každopádně zatím čekám na odpověď od Prima.

Odesláno
Zdravím pánové pokud vše dopadne bral bych tedy číslo 3. Jak 4 tak 14 my uteklo jelikož jsem strašně rychlej.ale aspoň něco.Chci hodinky jednou nechat synovi a ten se narodil  4.1.04

To jen pro vysvětlení proč jsem mluvil o těch číslech.

Každopádně zatím čekám na odpověď od Prima.

Pokud o to tak stojíš klidně Ti 4ku přenechám.

Odesláno

Už je to tam - Sklomont 4 - pevně s tebou počítáme, Francin 3 - jak je ctěná libost, pánové.

Čísla, která se eventuálně uvolní po neplatičích budou po 31.03.07 dána k dispozici platičům. (já už pasu po č. 1)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...